Sinds kort hebben wij een nieuwe pinautomaat toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment, namelijk de Yomova. Dit is een betaalautomaat die een complete betaaloplossing zal bieden aan al onze klanten. De Yomova is aantrekkelijk geprijsd en kenmerkt zich door een groot kleuren touch-screen. U kunt bovendien veilig betalingen verwerken dankzij het geïntegreerde privacy scherm bij het invoeren van de pincode. De automaat lijkt sterk op zijn mobiele broertje: de Yoximo. De Yomova heeft verschillende karakteristieke eigenschappen die ervoor zorgen dat dit een ideale betaaloplossing is voor uw onderneming, namelijk:

Niet storingsgevoelig
Groot kleuren display
Lange levensduur
Voordelig
Voldoet aan alle veiligheidseisen
Robuust en sterk model
Zowel contactloos als normale pinbetaling mogelijk

De Yomova wordt geleverd door onze vaste partner ATOS Worldline, zoals zij dit al jaren voor ons doen. Door onze korte lijnen met ATOS is het oplossen van eventuele storingen ook erg gemakkelijk en kunt u rekenen op een altijd werkende automaat. De automaat wordt ook volledig ‘Plug and Play’ aan u afgeleverd, het enige wat u hoeft te doen is de automaat aansluiten en deze kan meteen betalingen accepteren.

Mocht u deze automaat willen koppelen aan uw kassa dan is dit helaas niet mogelijk met de Yomova. Gelukkig hebben wij natuurlijk wel automaten waarbij kassakoppeling mogelijk is, namelijk de CCV Smart en de ATOS Yomani. Zo heeft u voor uw onderneming altijd de passende oplossing tegen scherpe tarieven.

Met de ATOS Yomova wordt er dus weer een mooi stukje techniek toegevoegd aan onze collectie en kunt u als ondernemer meteen meeprofiteren van het gemak van de Yomova. Mocht u geïnteresseerd zijn en wilt u de automaat bestellen? Dan kan dat gemakkelijk en snel via ons bestelformulier. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken voor bestellingen en/of eventuele vragen over onze pinautomaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *