Staat u binnenkort op een beurs, markt of ander evenement? Biedt uw potentiële klanten dan net dat beetje extra betaalgemak door hen te laten betalen via een mobiele betaalautomaat van Pintip.nl. Want tegenwoordig is het voor de meeste mensen vanzelfsprekend dat men betalingen kan pinnen. Door het aanbieden van een betaalautomaat speelt u in op het gemak voor de klant, maar u maakt het voor uzelf ook een stuk eenvoudiger en veiliger om zaken te doen.

Cash- en wisselgeld zijn verleden tijd, waardoor u veilig en sneller de betalingen kunt afhandelen. En met ons gratis transactieoverzicht en de mogelijkheid van pinnen via WiFi, wordt het nog eenvoudiger om gebruik te maken van een van onze betaalautomaten.

Pinnen biedt mogelijkheden

Tegenwoordig is iedereen gewend te betalen middels de pin en veel mensen gaan er min of meer al vanuit dat er overal gepind kan worden. Zo ook op beurzen en evenementen of bij de aflevering van (grote) goederen. Speel hier als ondernemer slim op in en biedt deze mogelijkheid aan binnen uw bedrijf. Want pinnen maakt het niet alleen makkelijk om kleine aankopen te betalen, maar ook de grotere aankopen zijn via de pin sneller gedaan. En dat wilt u toch ook?

Pinnen bevorderd de omzet, speelt in op het betaalgemak en maakt het doen van de betalingen veiliger. Het huren van een mobiele betaalautomaat is dus de ideale oplossing om pinnen op elke locatie mogelijk te maken!

Pintip.nl biedt u verschillende mogelijkheden voor zowel het huren als het leasen en kopen van een betaalautomaat.

Het grote voordeel van de mobiele betaalautomaat van Pintip.nl is dat u ‘m overal en altijd kunt gebruiken. Daarnaast accepteert de Yoximo betaalautomaat alle betaalpassen en is contactloos betalen mogelijk!

Het aantal contactloze betalingen is vorig jaar zelfs explosief gestegen en in totaal pinde de Nederlandse consument meer dan ooit tevoren. Oorzaak van de explosieve stijging van het contactloze betalen is dat er steeds vaker kleinere bedragen, onder de €10 (contactloos) betaald worden. Voordeel van het contactloze betalen van kleine bedragen is dat er onder de €25 geen pincode ingevoerd hoeft te worden, waardoor de betaling nog sneller en eenvoudiger verloopt.

Een betaalautomaat huur je bij Pintip.nl

Al vanaf één dag kunt u een betaalautomaat huren bij Pintip.nl en u ontvangt uw bestelde betaalautomaat gratis binnen 24 uur bij u thuis. Is er haast bij de bestelling, dan kunnen wij met spoed, binnen drie uur een betaalautomaat aan u leveren. Wanneer u een betaalautomaat van ons ontvangt is deze al vooraf ingesteld en kan er gelijk gepind worden! De gepinde bedragen worden dan op werkdagen binnen 24 uur uitbetaald op uw rekening.

Om onze service helemaal compleet te maken wordt de betaalautomaat gebruiksklaar afgeleverd, inclusief stroomvoorziening en een handleiding. Daarnaast bieden wij zeven dagen per week support waar het nodig is! Uiteraard kunt u de betaalautomaat kosteloos retourneren na gebruik.

Benieuwd naar wat onze klanten van de betaalautomaten en service van Pintip.nl vinden? Bekijk dan eens onze reviews.

Vertrouw op de betaalautomaten van Pintip.nl en laat uw klanten veilig en snel pinnen!

Céline Timmerman

Céline Timmerman, marketingcommunicatie-expert bij Pintip.nl. Verzorgt de online zichtbaarheid van Pintip.nl door het schrijven van blogs en het up-to-date houden van de social media pagina’s.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *