De ‘R’ zit alweer een tijdje in de maand en dat betekent dat het einde van 2016 alweer bijna in zicht is. Hoog tijd dus om u als ondernemer klaar te maken voor de afsluitende feestmaand, december. De maand waarin de consument veel geld uitgeeft aan cadeaus en eten. Dit is hét moment om de klant net dat beetje extra service te bieden en het mogelijk te maken om te kunnen pinnen en/of contactloos te kunnen betalen in uw winkel of kraam.

Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, het zijn de momenten waarop de meeste Nederlanders meer geld uitgeven dan normaal. Een gemiddeld huishouden gaf in 2015 ongeveer €243 euro uit aan cadeaus en €167 aan eten en drinken. Zo’n 20% hiervan gebruikte het geld van de spaarrekening om dit te kunnen betalen, bij jongeren onder de 30 werd zelfs door 27% het digitale spaarvarken geplunderd.
Als we het Nederlandse uitgavepatroon van het feestdagenbudget vergelijken met dat van de omliggende landen, valt één ding op; Nederland geeft in verhouding het meeste uit aan eten en drinken tijdens de feestdagen.
Dus of u nou ondernemer in de horeca of in de (detail-)handel bent, een stijgende omzet tegen het einde van het jaar is te verwachten met de feestdagen voor de deur. Spring hier dus vroegtijdig op in en huur, lease of koop een pinautomaat bij Pintip. Hiermee biedt u uw klant net dat beetje betaalgemak en verhoogt u uw eigen omzet. Maar ook als u juist alleen in deze periode iets gaat verkopen, zoals kerstbomen, oliebollen of vuurwerk. Dan heeft Pintip de oplossing voor u; een tijdelijke pinautomaat in uw stand of kraam!

De trend van contactloos betalen

Steeds meer mensen gaan elektronisch betalen en hebben minder cash bij zich. Ten eerste is dit voor beide partijen makkelijker maar het is ook veiliger zowel voor de klant als de winkelier zelf, ten aanzien van zakkenrollers en overvallers. Vorig jaar is zelfs het omslagpunt bereikt dat er meer betalingen via de pinpas werden gedaan dan met cash. Zelf de allerkleinste aankopen worden steeds vaker met de pinpas betaald. Bij een bedrag tot € 25 hoeft er bij het contactloos betalen geen pincode ingevoerd te worden en dat maakt het afrekenen nog makkelijker en sneller!

Contactloos betalen via NFCOmdat de betaalautomaten van Pintip uitgerust zijn met een NFC-lezer is het mogelijk om contactloos te betalen. Dit sluit naadloos aan op de nieuwste ontwikkeling in het pinnen; het contactloos betalen.
Hiermee biedt u uw klanten een snelle en makkelijke betaalmogelijkheid. Een betaalautomaat of pinpas waarmee contactloos betaald kan worden, kunt u herkennen aan het teken dat hiernaast staat weergegeven.

Betalen door de smartphone of betaalpas, voorzien van de nfc-chip tegen een betaalautomaat te houden gebeurt in Europa nergens zoveel als in Nederland. Dat meldt de Telegraaf op basis van cijfers van MasterCard, een van de initiatiefnemers van het contactloos betalen in Nederland.
Meer informatie over contactloos betalen vindt u in onze blog ‘Contactloos betalen (NFC) met lease betaalautomaat’.

Keuzehulp voor de juiste betaalautomaat

Pintip biedt u de mogelijkheid om een pinautomaat te huren, te leasen of zelfs te kopen. Van een draagbaar- of toonbank model tot een mobiele of internet betaalautomaat. Bekijk hier de mogelijkheden. Onze pinautomaten zijn al te huur vanaf één dag en wij hebben een scherp tarief voor u wanneer u één van onze pinautomaten langer dan 14 dagen huurt.
Uiteraard vindt u meer informatie over onze producten en services op onze website, maar Pintip helpt u graag bij het vinden van de juiste betaalautomaat. Daarom hebben wij de Keuzehulp
 voor u opgezet om doormiddel van een aantal vragen tot de juiste betaalautomaat te komen, zowel voor een huur-, lease- of koopmogelijkheid.
Op basis van vier essentiële vragen helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte betaalautomaat. Uiteraard kunnen wij u ook persoonlijk adviseren, bekijk hiervoor onze contactmogelijkheden
.

Céline Timmerman

Céline Timmerman, marketingcommunicatie-expert bij Pintip.nl. Verzorgt de online zichtbaarheid van Pintip.nl door het schrijven van blogs en het up-to-date houden van de social media pagina’s.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *