U wilt uw klanten veilig laten pinnen in het buitenland? Met onze mobiele pinautomaat kunt u uw klanten in veel gevallen gewoon laten pinnen.

Roaming providers

Om te pinnen in het buitenland bent u voor de GPRS-dekking volledig afhankelijk van roaming providers van KPN. Het bereik is afhankelijk van de provider in het desbetreffende land, dit is door ons niet te beïnvloeden of te wijzigen. Bij veel klanten werkt de pinautomaat in het buitenland zonder problemen, echter zijn er ook signalen dat het in sommige gevallen niet werkt.

De werking van de pinautomaat in het buitenland kunnen wij nooit garanderen en wij bieden dit dan ook niet (meer) actief aan.

Let op: Gebruik in het buitenland is volledig op eigen risico van de klant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Creditcard aansluiting

Omdat er in het buitenland niet overal gebruik gemaakt wordt van Maestro en V PAY passen, adviseren wij bij de pinautomaat een creditcard aansluiting aan te vragen. Buiten Nederland is de creditcard namelijk de meest gebruikte betaalpas.

Valuta eenheid

De standaard ingestelde valuta op de pinautomaat is de Euro. U kunt de valuta eenheid van de automaat niet veranderen, maar in landen waar de Euro niet gevoerd wordt is de pinautomaat wel te gebruiken, in dit geval dient u echter zelf de bedragen om te rekenen.