Pintip Pinverhuur is sinds 2007 gespecialiseerd in de verhuur van pinautomaten voor korte termijn huur en lange termijn lease.

Van bijkeuken tot bankgebouw
Een passie voor en jarenlange ervaring in retail- en betaaloplossingen deed twee ondernemers besluiten om Pintip op te zetten. Waar het eind 2007 begon met enkele pinautomaten in een bijkeuken, is Pintip inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de markt voor betaaloplossingen.

Compleet maatwerk
Vanuit ons pand in het groene Salland (OV) verzorgen wij het complete traject om betalen eenvoudiger te maken. Of dit nou overdag, 's avonds of in het weekend is: ons team helpt u altijd aan een oplossing op maat.

Betrouwbare partner
Het is geen wonder dat tal van gerenommeerde bedrijven ons beschouwen als betrouwbare partner. Bekijk ook onze klantbeoordelingen eens.

Betaalvereniging Nederland gecertificeerd
Om transacties te mogen verwerken is certificering door de Nederlandse Betaalvereniging noodzakelijk. Pintip is natuurlijk gecertificeerd door de Nederlandse Betaalvereniging (voorheen Currence) als Acceptant Payment Service Provider.

Een APSP is een tussenpersoon die bemiddelt tussen acceptanten (u als ondernemer) en de partijen die de pintransacties afhandelen (de banken). De Nederlandse Betaalvereniging faciliteert en houdt toezicht op de Nederlandse betaalmethoden, waaronder pinbetalingen.

Om deze verantwoordelijke rol in het betalingsverkeer te mogen vervullen, dient een APSP door de Betaalvereniging te worden gecertificeerd. Pintip voldoet al jaren aan de opgelegde regels en certificering van de Betaalvereniging. Op de website van de Betaalvereniging Nederland leest u meer over deze certificering.