Pinautomaat huren, leasen of kopen?

Heeft u een pinautomaat nodig? Bijvoorbeeld voor uw bedrijf, evenement of pop-upstore? Maar ziet u op tegen het regelwerk dat hiervoor nodig is? Geen zorgen, want wij doen dat voor u.

Als u een pinautomaat wilt huren, leasen of kopen, kunt u eenvoudig online of telefonisch een bestelling doorgeven. Dat kost u slechts 5 minuten. Daarna regelen wij alles met uw bank en zorgen we voor een tijdige levering. De pinautomaat wordt zelfs gebruiksklaar bij u bezorgd, zodat uw klanten direct kunnen pinnen.

pinautomaat huren

Wij garanderen u:

vinkje  Pinautomaat kopen, leasen of huren vanaf 1 dag
vinkje  Snelle levering - bij spoed binnen 3 uur
vinkje  Geen stress - wij regelen alles voor u

Zo regel je een pinautomaat in 5 minuten

Wij garanderen u:

vinkje  Pinautomaat kopen, leasen of huren vanaf 1 dag
vinkje  Snelle levering - bij spoed binnen 3 uur
vinkje  Geen stress - wij regelen alles voor u

Zo regel je een pinautomaat in 5 minuten

Pinautomaat kopen
Mobiele & vaste pinautomaat
vanaf € 0,049 per transactie
Vanaf €393,-
Vast vanaf € 497,-
Pinautomaat leasen
Mobiele & vaste pinautomaat
maandelijks opzegbaar
Tijdelijk vanaf € 28,- per maand
 
Pinautomaat huren
Mobiele & vaste pinautomaat
elke werkdag uitbetaald
€ 8,50 per dag
 

Hoelang heeft u een pinautomaat nodig?

Wilt u een mobiele of vaste pinautomaat kopen? Of zoekt u juist een pinautomaat voor een korte periode? Beide kan bij Pintip. U kunt zelfs een pinautomaat huren voor 1 dag.

Het grote voordeel van ons aanbod is dat u de pinautomaat maandelijks kunt opzeggen. In Nederland is Pintip de enige leverancier waarbij dat kan. Bij andere leveranciers zit u direct vast aan minstens een jaarcontract. Dankzij onze maandcontracten hoeft u niet onnodig geld uit te geven aan een pinautomaat die u kortere tijd nodig heeft.

Waarom is Pintip de best beoordeelde leverancier in Nederland?

pinautomaat huren

Van onze klanten krijgen we een 9.4 voor onze dienstverlening. Daar zijn we erg trots op! Met dit cijfer zijn we zelfs de hoogst gewaarde pinleverancier in Nederland. Wij vroegen onze klanten waarom ze tevreden over ons zijn...

 • Makkelijk een pinautomaat bestellen zonder regelwerk
 • 7 dagen per week telefonische helpdesk met snelle service
 • Gratis en gedetailleerd transactieoverzicht bij ATOS pinautomaten
 • Binnen 24 uur staan de pinbetalingen op je eigen rekening
 • Scherp tarief zonder verborgen kosten

Enkele van onze opdrachtgevers

 
 

Klik hier voor meer referenties

Meest recente blogberichten

Pinautomaat kopen: betalen per transactie of percentage?

Regelmatig krijgen wij de vraag “Wat is het verschil tussen SumUp en Pintip?”. Het klinkt namelijk erg aantrekkelijk; een goedkope pinautomaat waar je maandelijks geen kosten aan hebt en alleen transactiekosten voor betaalt. Maar is dit eigenlijk wel zo voordelig? Laten we het op een rijtje zetten:   SumUp (Air) Zettle (Reader 2) Pintip (CCV Compact A77) Aanschafkosten €14,99,- €15,-…

Posted in Blog | Leave a comment

Evenementen in overvloed

Naarmate de corona-maatregelen afnemen, komt er steeds meer zicht op festivals en evenementen zonder beperkingen. De zon schijnt, de voetjes gaan van de vloer, drankje in je hand, het lijkt zo lang geleden! Inmiddels staat de evenementen-agenda bomvol om er samen weer een feestje van te maken zodra dat weer kan. Gepaard met al deze evenementen, is er een behoefte…

Posted in Blog | Leave a comment

Transactieverwerking en openingstijden tijdens Hemelvaartsdag 2021

In verband met Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei 2021 gelden er aangepaste openingstijden van ons kantoor en dienstverlening. Hieronder vindt u een overzicht van wanneer ons kantoor gesloten is en wanneer u uw pintransacties kunt verwachten Aangepaste openingstijden Donderdag 13 mei: gesloten Voor storingen tijdens deze dagen zijn wij bereikbaar op het storingsnummer welke vermeld staat op uw handleiding die…

Posted in Blog | Leave a comment

Over Pintip: met wie doe je zaken?

Met ruim 10 jaar ervaring is Pintip een veel gekozen
pinleverancier op de Nederlandse markt. Vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en nog vele zullen volgen.

Ons team staat altijd voor u klaar, denkt graag mee en adviseert welke pinautomaat geschikt is voor uw situatie. Ook kunt u zelf makkelijk een pinautomaat  uitzoeken, dankzij onze keuzehulp.

over Pintip

Neem bij vragen of advies gerust contact op.

Bel 0529 – 484004

Tijdelijke actie 

Pinautomaat kopen/leasen
 • Pinnen via internet
 • Inclusief stroomvoorziening
 • Inclusief handleiding
 • Contactloos betalen
Eerste 1.000 transacties gratis!

Ervaringen van opdrachtgevers

We werken hard bij Pintip, omdat we service belangrijk vinden. Opdrachtgevers waarderen dit, blijkt uit hun verhalen. Zij zeggen namelijk...


 • "Werkte perfect en alles keurig op tijd ontvangen. Ook de financiële afhandeling snel en goed geregeld!"

  DIO Drogisten

 • “Snelle levering en persoonlijke aandacht!”

  AEGON

 • “Goede service, ik had een vraag over transacties. Dit werd keurig uitgezocht en medegedeeld.”

  PostNL

De zekerheden van Pintip Betaalautomaten

Pintip.nl is sinds 2007 een gewaardeerde leverancier voor de huur, lease of koop van pinautomaten. Bent u dus op zoek naar een draadloze oplossing op uw terras, service aan huis of een vaste automaat op uw toonbank? Pintip heeft voor iedere situatie de juiste pinautomaat.

 • Contactloos betalen

  Sinds 2014 levert Pintip haar pinautomaten met de zogenoemde NFC- techniek. Near Field Communication staat voor contactloos betalen met bijvoorbeeld een betaalpas. Dit biedt de mogelijkheid om betalingen nog sneller te verwerken, zodat u tijd bespaart en meer omzet kunt genereren.

 • Bij spoed binnen 3 uur geleverd

  Soms heeft u nú een pinautomaat nodig. Dit levert stress op, maar onze medewerkers nemen deze weg door snel actie te ondernemen. We zijn bij Pintip namelijk voorbereid op spoedsituaties. Als het nodig is, bezorgen we binnen 3 uur een gebruiksklare pinautomaat bij u op locatie.

 • Maandcontracten in plaats van jaarcontracten

  Bij Pintip zit u niet vast aan minstens een jaarcontract, zoals bij andere pinleveranciers. Wij bieden u een overeenkomst die maandelijks opzegbaar is. Dit is ideaal als u voor een korte periode een pinautomaat wilt leasen, omdat u dan geen cent te veel betaalt.

 • Snelle uitbetaling van pintransacties op uw rekening

  Als u geld verdient, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk op uw eigen rekening hebben staan. Daarom zorgen wij ervoor dat de betaling binnen 24 uur op uw rekening staat op bankdagen (maandag tot en met vrijdag). Hierdoor hoeft u niet lang op uw gelden te wachten. Ook kunt u gratis een gedetailleerd onlinetransactieoverzicht bekijken. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw pintransacties.

 • Makkelijk online of telefonisch bestellen

  Het huren, leasen of kopen van een pinautomaat regelt u simpel en snel via onze site, maar u mag ons natuurlijk ook bellen (0529 – 484 004). U bent binnen 5 minuten klaar: u geeft de bestelling door en daarna regelen wij de administratieve kant. Ruim op tijd krijgt u een gebruiksklare pinautomaat bezorgd, zodat uw klanten direct kunnen afrekenen.

Een pinautomaat huren vanaf 1 dag

In een wereld waarin bijna alles digitaal mogelijk is, verwachten bezoekers van een festival, een evenement, een beurs of een markt tegenwoordig dat ze met hun betaalpas kunnen betalen. Niet alleen met pin, maar ook met creditcard of contactloos. Veel mensen gaan vaker de deur uit met alleen een pinpas bij zich. De gemiddelde Nederlander heeft dan ook steeds minder vaak cash op zak en wordt er meer en meer gebruikt gemaakt van de betaalpas. Daarnaast is door het contactloos betalen het betalen met de pinpas een stuk sneller en makkelijker geworden! Daarom kunt u bij Pintip al vanaf 1 dag eenvoudig en snel een pinautomaat huren. Staat u bijvoorbeeld op een evenement, beurs of festival met uw bedrijf? Of gaat u tijdelijk producten verkopen op een markt? Dan is het huren van een pinautomaat bij Pintip ideaal voor u én uw klanten! Bij Pintip kunt u voor een korte periode en voor een langere periode een pinautomaat huren. Bekijk uw mogelijkheden voor het huren van een pinautomaat voor een aantal dagen, weken of maanden! U kunt altijd advies vragen via 0529 – 484 004 of door te mailen naar info@pintip.nl.

Huur een pinautomaat

Vanaf € 8,50 per dag

pinautomaat huren
 

Een pinautomaat kopen

pinautomaat kopen

Wilt u voor een lange periode een pinautomaat gebruiken? Heeft u een pinautomaat nodig voor bijvoorbeeld uw winkel of bedrijf? Wanneer u voor een langere periode een pinautomaat nodig heeft, is het soms goedkoper om een pinautomaat te kopen. Wij rekenen graag voor je uit vanaf welke periode het voordeliger is om een pinautomaat te kopen in plaats van de leasen. Wanneer u ervoor kiest om een pinautomaat bij Pintip te kopen, kunt u kiezen uit een vaste pinautomaat of een mobiele pinautomaat. Daarnaast hebben wij ook de nieuwste modellen beschikbaar. Al vele tevreden klanten gingen u voor! Wanneer u een pinautomaat bij Pintip koopt, regelen wij alle administratieve zaken voor u. Overweegt u om een pinautomaat te kopen? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste pinautomaat? Aarzel dan niet om advies te vragen, onze medewerkers staan voor u klaar! U kunt altijd advies vragen via 0529 – 484 004 of door te mailen naar info@pintip.nl.

Koop een pinautomaat

Vanaf € 399,-

Een pinautomaat leasen met maandcontracten

Heeft u tijdelijk een pinautomaat nodig? Wilt u een pinautomaat huren voor langer dan een maand? Het leasen van een pinautomaat is een uitstekende optie wanneer u een pinautomaat nodig heeft voor een periode langer dan één maand en er (nog) geen wilt kopen. Heeft u bijvoorbeeld een seizoensafhankelijk bedrijf, zoals een schaatshal of een ijscozaak? Opent u een pop-upstore voor een bepaalde periode? Of heeft u een startend horecabedrijf opgezet? In zulk soort situaties is het vaak de beste optie om een pinautomaat te leasen bij Pintip. Als enige in Nederland biedt Pintip maandcontracten aan voor het leasen van een mobiele of vaste pinautomaat! Wanneer u een leasecontract bij Pintip afsluit, betaalt u uiteraard alleen voor de periode dat u de pinautomaat nodig heeft. Hierdoor heeft u de beschikking over een pinautomaat zonder onnodig hoge kosten! U kunt altijd advies vragen via 0529 – 484 004 of door te mailen naar info@pintip.nl.

Lease een pinautomaat

Vanaf € 25,00 per maand

pinautomaat leasen