Wilt u eenvoudig, snel en zonder rompslomp een vaste pinautomaat leasen? Bij Pintip leaset u een gebruiksvriendelijke vaste 'toonbank' pinautomaat Yomani voor een vast bedrag per maand. Handel transacties snel af en wees voorbereid op contactloos betalen.

Uw pingelden binnen 24 uur uitbetaald
Bij Pintip hoeft u geen dagen op uw geld te wachten, omdat pingelden op bankdagen binnen 24 uur worden uitbetaald. Wij regelen de bankzaken en formaliteiten.  Heeft u spoed dan ontvangt u de gebruiksklare pinautomaat mogelijk al dezelfde dag. Als u een vaste pinautomaat leaset, wordt deze gebruiksklaar geleverd met handleiding, stroomvoorziening en promotiemateriaal. Na levering kunt u direct aan de slag.

De Yomani is er in twee varianten. De Yomani MU heeft een handig extra pinpad voor klant en caissière. De Yomani SDLE is een compacte, enkele unit met bonprinter. 

    Lease direct een vaste pinautomaat | tarieven

Yomani MU
Yomani MU

Yomani SDLE
Yomani SDLE

Lease uw toonbankopstelling zonder zorgen

  • Betrouwbaar huren: 8.9 volgens klantbeoordelingen
  • Geschikt voor contactloos betalen (NFC)
  • Toonbankopstelling in twee varianten: MU of SDLE
  • Accepteert alle betaalkaarten: Maestro, V PAY en optioneel creditcards
  • Pinnen via vast internet of GPRS

Wilt u de pinautomaat leasen en gebruiken op een locatie waar u een vaste internetverbinding heeft dan adviseren wij de Yomani vast internet. U sluit de automaat aan via de bijgeleverde UTP-netwerkkabel. Ideaal wanneer u veel transacties verwacht, want via vast internet worden betalingen het snelst verwerkt.

Wilt u een pinautomaat leasen maar heeft u geen vaste internetverbinding op locatie dan kiest u voor pinnen via GPRS. In deze automaat plaatsen wij een simkaart. Perfect wanneer u niet beschikt over een vaste internetverbinding en toch gebruik wilt maken van een 'vaste pinautomaat.

Voordelig leasen

Per maand vanaf € 27,95 (vast internet)
Eenmalige setupkosten per automaat € 199,00
Transactie vast internet of GPRS € 0,06
 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Lease direct