U kunt op het inlogscherm op www.mijn.pintip.nl klikken op “Wachtwoord of klantnummer vergeten?” om uw inloggegevens op te vragen. U kunt ook bellen met 0529-484004 en aangeven uw inloggegevens kwijt te zijn. We zullen u dan in een e-mail een nieuw wachtwoord toesturen.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website