Bestel direct

Creditcards accepteren

Bij Pintip kunt u standaard de Maestro en V PAY betaalpassen accepteren. Daarnaast is het mogelijk om ook de meest gebruikte creditcards te accepteren: MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay.

Aansluitnummers aanvragen

Om op uw pinautomaat creditcards te accepteren dient u aansluitnummers aan te vragen bij een creditcard payment provider. U kunt deze aansluitnummers aanvragen bij:

AWL, Atos Wordline (aanbevolen)
Een andere creditcard payment provider is Paysquare. Ook met deze provider werken wij vaak samen.

Stuur ons tijdig uw aansluitnummers

Uw aansluitnummers geeft u aan ons door tijdens het bestellen of per e-mail, waarna wij deze koppelen aan uw pinautomaat. Zorg ervoor dat u de overeenkomst met uw provider heeft afgesloten uiterlijk twee werkdagen voor uw eerste dag van gebruik, zodat er voor ons voldoende tijd is om de de aansluitnummers aan uw pinautomaat te koppelen. De koppeling wordt gerealiseerd door uw creditcard payment provider. Wanneer een koppeling niet voor de startdatum gereed is, is dit niet de verantwoordelijkheid van Pintip.

Kosten creditcard transacties

De kosten voor een creditcardtransactie aan Pintip zijn gelijk aan die van een pintransactie. U betaalt wel eenmaal setupkosten (á € 9,00) voor de koppeling van uw aansluitnummer aan onze betaalautomaat. Tevens vraagt uw creditcardprovider een percentage over de creditcardtransacties.

Uitbetaling creditcardtransacties

Uw creditcardprovider draagt zorg voor de uitbetaling van creditcardtransacties conform uw overeenkomst.