Bestel direct

Levering & retourzending

Standaard verzenden wij via onze verzendpartner PostNL. U ontvangt de automaat één of twee dagen voorafgaand aan uw startdatum. Deze service is vrij van extra kosten, u betaalt dus niet voor verzenddagen.

Zo bent u er zeker van dat u de pinautomaat altijd op tijd in huis heeft.

Veilige verzending

Om beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen worden de pinautomaten verzonden in een stevige plastic box waarvan de binnenkant voorzien is van zacht isolatiemateriaal. Zodoende bent u altijd verzekerd van een representatief uitziende pinautomaat zonder dat deze beschadigd tijdens vervoer.

Gratis retourneren

In de grijze pinbox vindt u een retourbrief waarin u leest hoe u de pinautomaat retour kunt zenden. U kunt de pinautomaat retour zenden door hem naar een postkantoor te brengen. U sluit de pinbox met bijgeleverde tiewraps. Vervolgens plakt u het bijgeleverde retouretiket op de box en de box is klaar voor het retour zenden.

Lever de transportbox met het retouretiket er opgeplakt in bij een postkantoor in de buurt. U vindt het dichtstbijzijnde punt via de Locatiewijzer. Het retourneren via uw postkantoor is makkelijk en snel.