Bestel direct

Pinautomaat huren vanaf 1 dag

Wilt u makkelijk en snel een pinautomaat huren? Een pinautomaat huren zonder al te veel rompslomp? U wilt een pinautomaat huren voor enkele dagen, weken of maanden? Bij Pintip kunt u een vaste of mobiele pinautomaat huren vanaf 1 dag! Wilt u bijvoorbeeld met spoed voor 1 dag een pinautomaat huren? Staat u tijdelijk op een evenement en heeft u een pinautomaat nodig? Pintip heeft voor uw tijdelijke markt of evenement een passende oplossing!


Altijd de beste service

Wanneer u een mobiele of vaste pinautomaat bij Pintip huurt, garanderen wij u onze beste service. Wilt u voor een korte periode een pinautomaat huren of juist voor een langere periode? Bij Pintip kunt u altijd rekenen op de volgende services:

U bestelt binnen 5 minuten en wij regelen al het administratieve werk.
U krijgt een pinautomaat van goede kwaliteit (Worldline).
Binnen 24 uur worden pintransacties gestort op uw rekening (op werkdagen).
U ontvangt de pinautomaat 1 tot 2 werkdagen voor de startdatum.
Mobiele pinautomaat, gemakkelijk bij de hand
Mobiel
Worldline Yoximo
Pinautomaat ATOS Yoximo
Klanten kunnen altijd en overal draadloos pinnen
Ideaal op locatie (horeca, evenement, service aan huis)
Pinnen via het mobiele internet-netwerk
Inclusief SIM-kaart
Contactloos betalen
Vanaf € 8,50 per dag!
Direct bestellen
Meer informatie
Vast
Worldline Yomani MU
Pinautomaat ATOS Yomani MU
Klanten kunnen pinnen op een vaste locatie, zoals op een toonbank
Ideaal in een winkel of op een vaste standplaats
Pinnen via een vaste internetverbinding (mobiel netwerk is optioneel)
Inclusief handig extra pinpad voor de caissière
Contactloos betalen
Vanaf € 8,50 per dag!
Direct bestellen
Meer informatie
* Bekijk de tarieven van onder meer de set-up en pintransacties (gratis bezorging).

Wilt u persoonlijk advies bij uw keuze?

Wilt u een pinautomaat huren, maar weet u niet precies welke het beste bij uw situatie past? Overweegt u om een pinautomaat te huren, maar wilt u wel goedkoop uit zijn? Of bent u met spoed op zoek naar een tijdelijke pinautomaat? Bij Pintip staan al onze adviseurs voor u klaar! U mag ons altijd bellen, zodat we samen kunnen bepalen welk type pinautomaat geschikt is voor uw situatie. Onze adviseurs zijn telefonisch te bereiken op 0529 – 484 004. Wilt u liever mailen? Stuur dan een mail naar info@pintip.nl of vul het contactformulier in. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze online keuzehulp. Door een aantal simpele vragen te beantwoorden, komt u er snel en eenvoudig achter welke pinautomaat het beste voor u is!

Online keuzehulp voor pinautomaten

Wat is het verschil tussen een vaste en mobiele pinautomaat?

Er zijn vaste en mobiele pinautomaten. Welk apparaat voor u de beste keuze is, hangt af van de voorzieningen op de locatie waar u het gebruikt.

1. Vaste pinautomaat huren

Een vaste pinautomaat is enkel te gebruiken op een vaste standplaats, bijvoorbeeld een toonbank in een winkel. U sluit een vaste pinautomaat aan op een stopcontact, omdat hij een constante bron van vaste stroom nodig heeft. Pintransacties worden verzonden via vast internet, maar als u dit niet heeft, is een mobiele internet-verbinding ook een optie.

2. Mobiele pinautomaat huren

Een mobiele pinautomaat is draadloos en daarmee geschikt op locaties als festivals en markten en voor bezorging aan huis. Uw klanten kunnen altijd en overal pinnen dankzij een oplaadbare accu voor stroom en een mobiele internet-verbinding via SIM-kaart om de pintransacties te verzenden.

Voor wie is huren geschikt?

Al vele klanten gingen u voor om een pinautomaat bij Pintip te huren. Er zijn veel gelegenheden en evenementen waarbij er gebruik wordt gemaakt van een mobiele of vaste pinautomaat. Ook wanneer u voor een korte periode een pinautomaat nodig heeft, kunt u terecht bij Pintip. Vaak wordt er gedacht dat een pinautomaat ‘aangeschaft’ moet worden, maar bij Pintip kun je heel eenvoudig een pinautomaat voor een aantal dagen, een paar weken of enkele maanden huren. Het huren van een pinautomaat voor enkele dagen, weken of maanden is dan ook erg geschikt voor onder meer:
bij een evenement
op een beurs
op een markt
in een pop-upstore (toonbank automaat)
in een taxi (draagbare automaat)
bij service of bezorging aan huis (draagbare automaat)
in een startend bedrijf of een startende winkel of horecagelegenheid
bij een seizoensgebonden onderneming (schaatshal, ijscowinkel etc.)