Lease binnen 5 minuten een pinautomaat voor op uw toonbank

Wilt u snel en zonder veel administratief werk een vaste pinautomaat leasen? Wij snappen dat u niet zit te wachten op het regelwerk met uw bank, het zorgen voor een tijdige levering en het instellen van de pinautomaat. Daarom doen wij het voor u!

Bij ons bestelt u binnen 5 minuten online of telefonisch een vaste pinautomaat. Wij zorgen er daarna voor dat hij ruim op tijd en gebruiksklaar bij u wordt bezorgd. Uw klanten kunnen direct pinnen. Makkelijker kan niet, toch? Daarom geven onze klanten ons ook een 9.4!  

Opzegbaar per maand

Bij Pintip kunt u maandelijks uw vaste pinautomaat leasen opzeggen. Dit klinkt heel logisch, omdat dit het makkelijkst is voor u. Maar we zijn de enige pinleverancier waar u per maand kunt opzeggen. Bij andere pinleveranciers zit u vast aan jaarcontracten. Als u flexibel wilt zijn, is een maandelijks opzegbare pinautomaat prettiger. U betaalt dan nooit meer dan nodig is.

Atos Yomani SDLE Vaste pinautomaten Leasen Bar

Vaste pinautomaat leasen voor uw restaurant, snackbar of kantine. Neem een toonbankopstelling

Voor wie is het leasen van een vaste pinautomaat geschikt?

Voor een vaste pinautomaat leasen heeft u een vaste standplaats nodig, bijvoorbeeld op de toonbank. De automaat wordt aangesloten op vaste stroom (stopcontact). Pintransacties kunnen worden verzonden via vast internet of mobiel internet.

Vaste pinautomaten leasen we vaak aan:

  • winkels
  • horecabedrijven
  • dienstverleners met een vaste locatie
  • supermarkten

Onze opdrachtgevers geven ons een 9.4!

Veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan, omdat Pintip de hoogst beoordeelde pinleverancier van Nederland is. Waar zijn onze klanten enthousiast over?

  • Bestellen kan telefonisch of online binnen 5 minuten.
  • Al het administratieve regelwerk word geregeld voor u.
  • Bij ontvangst is de pinautomaat gebruiksklaar: klanten kunnen meteen pinnen.
  • Per maand opzegbare contracten (uniek in Nederland).
  • Binnen 24 uur staan de pintransacties op de eigen rekening (op werkdagen).

Vaste pinautomaat leasen: pintransacties

Wij  adviseren de pintransacties te laten verlopen via vast internet. U sluit de pinautomaat aan via de bijgeleverde UTP-netwerkkabel. Dit is ideaal wanneer u veel transacties verwacht, omdat de betalingen het snelst worden verwerkt via een vaste internetverbinding.

Geen vast internet? Kies voor mobiel internet.
Wilt u een vaste pinautomaat leasen, maar heeft u geen vaste internetverbinding op uw locatie? Dan kiest u voor pinnen via mobiel internet. We plaatsen dan in een pinautomaat een SIM-kaart, die zorgt voor de mobiele afhandeling van alle pintransacties.

CCV VX 680 Vaste pinautomaten Leasen Kapper

Kies uw vaste pinautomaat

U heeft de keuze uit twee typen vaste pinautomaten leasen. Het eerste model is voorzien van een kassiersunit (voor u) en een extra pinpad (voor de klant). Of u kunt kiezen voor een enkele unit. U stelt het te betalen bedrag in op de automaat en de klant voert de pinbetaling op dezelfde unit uit.

Vaste pinautomaat met kassiersunit

Vaste pinautomaat leasen CCV Smart A80 + P400
 

Kassiersunit met bonprinter
Extra pinpad
Touchscreen met icons
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht 
Pinnen via vast internet of mobiel internet Vanaf € 28,- per maand*
 

Direct bestellen
of bel 0529 - 484 004

*Bekijk alle tarieven van o.a. setupkosten, transactiebundels bij mobiel internet en creditcard acceptatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw (aanvullende) wensen.

Kies uw vaste pinautomaat

U kunt kiezen voor een dubbele unit, één voor u en één voor de klant. U stelt het te betalen bedrag in op de automaat en de klant voert de pinbetaling op de betaal-unit uit.

Vaste pinautomaat met kassiersunit

CCV Smart A80 + P400

Kassiersunit met bonprinter
Extra pinpad
Touchscreen met icons
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht
Pinnen via vast internet of mobiel internet

Twijfelt u welke pinautomaat de best keuze is voor u?

Alle vaste pinautomaten die we aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Een verkeerde keuze is er niet. Wilt u toch even met onze adviseurs overleggen welke automaat voor u de beste keuze is?

Simone beantwoordt al uw vragen geduldig en gedetailleerd. Van praktische tot technische zaken, zodat u op basis van de feiten een keuze maakt. U kunt Simone bellen op 0529 – 484 004.

Ervaringen van klanten

HéronPetitRestaurant Vaste pinautomaat leasen "Bij Pintip wordt duidelijk gecommuniceerd. Ook denken de medewerkers echt met je mee. Wij waren heel erg snel geholpen met een pinautomaat, die meteen via de post opgestuurd werd. Ook toen we de automaat inleverden, reageerde Pintip snel. We kregen de factuur meteen en alles werd heel keurig afgehandeld. Perfect!”
Héron Petit Restaurant
StichtingWilpsVolksfeest Vaste pinautomaat leasen “Vlotte levering, lage(re) aansluitkosten dan andere aanbieders en hetzelfde geldt voor de kosten per transactie. Ook een snelle afhandeling na de huurperiode.”
Stichting Wilps Volksfeest

Lees meer ervaringen

Ook deze bedrijven maken gebruik van onze pinautomaten

 
 

 

U kunt erop vertrouwen dat wij alles voor u regelen.

Direct bestellen   Offerte aanvragen

Comments: 1

Comments are closed.