De temperatuur stijgt geleidelijk, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en aankomend weekend gaan we de zomertijd weer in. De lente is in aantocht. We gaan de bloemetjes weer buiten zetten!

In deze corona-tijden is het natuurlijk wel anders dan anders. Klanten mogen immers met de huidige maatregelen nog niet de winkel in, maar klanten kunnen natuurlijk wel hun bloemen en planten afhalen aan de deur. Misschien heeft u hiervoor een betaalautomaat nodig. Pintip is u hier graag bij van dienst.

Bij ons kunt u een pinautomaat huren. Hierbij kunt u kiezen uit een mobiele pinautomaat of een vaste pinautomaat zodat u toch uw bloemen en planten kunt verkopen. Bij Pintip kiest u voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Wij kunnen u voorzien van een pinautomaat voor een zeer voordelige prijs! Kijk hiervoor op onze tarievenpagina voor alle informatie.

Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u een bestelling plaatsen? Een bestelling plaatsen kan via onze website. Voor vragen of om een bestelling te plaatsen kunt u ons telefonisch via 0529-484004 bereiken.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *