Een oude bekende, in een nieuw jasje: de CCV Smart A80 met P400. Deze automaat heeft alles wat u van een betaalautomaat kunt verwachten. Deze automaat wordt bestuurd via Android waardoor het voor u mogelijk wordt om meerdere apps te installeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld loyaliteitsprogramma’s. Ultiem gebruiksgemak is waar deze pinautomaat voor staat. Supersnel door de nieuwste processor, waardoor u snel en veilig uw klanten kunt laten betalen.

De CCV Smart is natuurlijk geen onbekende betaalautomaat voor ons. We kennen de terminal al jaren onder de naam VX520 + VX820. Vele klanten hebben wij de afgelopen jaren blij kunnen maken met deze uiterst betrouwbare automaat. En natuurlijk, de oude Smart is nog steeds gewoon te gebruiken en werkt nog steeds hartstikke goed. Toch heeft hij er nu een grote broer bij gekregen die dezelfde naam draagt. De VX520 maakt plaats voor de A80 en de VX820 voor de P400.

Ultiem gebruiksgemak is waar deze pinautomaat voor staat.

Deze veelbelovende automaat maakt gebruik van een nieuw besturingssysteem, namelijk Android. Hierdoor is het mogelijk om apps te downloaden in de speciale CCV App store en zullen de menu’s er misschien niet geheel onbekend uit zien. Dit ziet er namelijk vrijwel hetzelfde uit als op een mobiele telefoon. De automaat is zeer gemakkelijk in gebruik en zal het uitstekend doen op uw toonbank. Mocht u toch behoefte hebben aan een mobiele pinautomaat, dan hebben we natuurlijk altijd nog de CCV Mobile V400M. Ook hier wordt een nieuwe terminal aan toegevoegd, de CCV Compact A77. Beide betaalautomaten zijn vanaf heden bij Pintip te bestellen, natuurlijk voor de beste prijs!

Klik hier om meteen te bestellen of neem telefonisch contact met ons op via 0529-484004.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *