De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen dalen en de winterjassen kunnen weer uit de kast. Kerst en Oud en Nieuw is weer in zicht. En daarmee breekt ook een erg drukke periode aan…

Ondanks deze gekke corona-tijden, krijgen wij alweer erg veel reserveringen voor pinautomaten binnen. Wilt u ervoor zorgen dat er geen grote drukte in de winkel ontstaat? Het is natuurlijk erg belangrijk om de drukte te spreiden zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Met onze betaaloplossingen kunt u meerdere afreken punten creëren zodat er niet teveel mensen op één plek komen te staan. Zo hebben wij vaste pinautomaten maar ook mobiele pinautomaten.

De vaste pinautomaten kunt u door middel van een internetkabel aansluiten op uw eigen modem, maar het is ook mogelijk dat wij een router meeleveren inclusief SIM-kaart. Op deze manier kunt u met onze router overal gebruikmaken van het mobiele netwerk. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact!

Onze mobiele pinautomaten kunt u verbinden met uw eigen netwerk door middel van WiFi-verbinding, of middels de meegeleverde SIM-kaart. Even de accu opladen, pinautomaat aanzetten en u bent er klaar voor!

Bent u benieuwd geworden naar onze pinautomaten? Bekijk hier de tarieven. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen dan kunt u een offerteaanvraag doen.

U kunt natuurlijk ook meteen een bestelling plaatsen! Wees er snel bij want de ervaring leert ons dat de planning snel vol loopt.

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar via 0529-484004.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *