Naarmate de corona-maatregelen afnemen, komt er steeds meer zicht op festivals en evenementen zonder beperkingen. De zon schijnt, de voetjes gaan van de vloer, drankje in je hand, het lijkt zo lang geleden! Inmiddels staat de evenementen-agenda bomvol om er samen weer een feestje van te maken zodra dat weer kan.

Gepaard met al deze evenementen, is er een behoefte aan betaalmogelijkheden, voor bijvoorbeeld entreetickets, drankjes en versnaperingen. Bij Pintip zijn we er helemaal klaar voor! Heeft u nog geen pinautomaat voor uw evenement? Dan helpen wij u daar graag bij. We hebben de keuze tussen een mobiele pinautomaat of een vaste pinautomaat. Voor elke situatie hebben wij de oplossing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid om een betaalautomaat te huren bij uw evenement? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via info@pintip.nl of telefonisch via 0529-484004. U kunt natuurlijk ook online meteen uw bestelling plaatsen.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *