Dit is ‘m dan. De nieuwe CCV V400M. Deze prachtige automaat is helemaal klaar voor de toekomst. Er zitten dan ook een aantal mooie snufjes in verwerkt welke ik in dit artikel even zal uitlichten.

Het begint natuurlijk al bij het design. De automaat ligt lekker in de hand, is lekker licht en geeft haarscherp beeld. Het geheel doet bijna denken aan een nieuwe mobiele telefoon. Ook het licht gebogen scherm zorgt ervoor dat het voor de klant ook goed zichtbaar is om de pincode in te toetsen ten tijde van een transactie.

De automaat werkt uiteraard razendsnel en zal er vliegensvlug voor zorgen dat al uw transacties zonder moeite worden verwerkt. Dit komt door de 600MHz Cortex 32-bit processor.  Qua mogelijkheden en prestaties V400m-TOTCSis deze automaat het neusje van de zalm. Deze automaat beschikt ook als enige betaalterminal van Nederland over de mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G-netwerk. Ook heeft CCV natuurlijk in het verleden al bewezen zeer degelijke automaten te produceren, met onder andere de VX680, VX520 en VX820. De pinautomaten van CCV staan bekend als zeer stabiel en storingen op deze automaten zullen niet tot zeer sporadisch voor komen.

De V400M is klaar voor de toekomst en kan alle soorten betaalpassen accepteren, inclusief creditcards, mobiele telefoons en mobile wallets. Ook is het mogelijk om QR-codes te scannen op de betaalautomaat. Hiervoor dient echter wel een verwerkingsovereenkomst te worden afgesloten. Van alle gemakken voorzien dus.

Het is op de V400M ook mogelijk om te schakelen tussen GPRS-signaal en WiFi. Dit betekent dat als u de automaat op GPRS bestelt, het automatisch mogelijk wordt om te switchen tussen beide verbindingen. Mocht dus bijvoorbeeld het GPRS-signaal wegvallen, dan kunt u de automaat laten verbinden met een WiFi-netwerk. Het is echter wel zo dat als u de automaat op WiFi bestelt, deze alleen kan verbinden met WiFI en dus geen GPRS-signaal zal oppakken. Dat komt omdat we met GPRS automaten een SIM-kaart meeleveren, maar als u een WiFi V400M zou bestellen wordt deze niet in de automaat bijgeleverd.

Kortom, met deze nieuwe automaat bent u weer van alle gemakken voorzien en kunt u weer jaren vooruit! Binnenkort kunt u deze prachtige pinautomaat kopen bij Pintip, houd hiervoor de website goed in de gaten!

Om alles nog even op te sommen…

  • Accepteren van mobiele portemonnees
  • Groot 3,5” display, met versterkt GORILLA® glas
  • Snelle processor en een groot geheugen
  • Speciale cover om al het vocht buiten te houden
  • Hoge capaciteit batterij
  • Kassakoppeling mogelijkheden
  • Automaat maakt gebruik van 4G netwerk
  • QR-code betalingen kunnen worden geaccepteerd

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *