Een standaard service die wij bieden bij onze pinautomaten is het online transactieoverzicht. Hiermee kunt u makkelijk online al uw transacties en dagtotalen inzien. Maar vaak krijgen wij de vraag hoe dit precies in zijn werk gaat. Genoeg reden voor mij om een overzichtelijke instructie te plaatsen, want u wilt natuurlijk wel kunnen bekijken hoeveel omzet u heeft gedraaid.

Stap 1

Ga naar mijn.pintip.nl en log in met uw klantnummer en wachtwoord. Deze krijgt u toegestuurd nadat uw contract aangemaakt is.

Stap 2

Bovenin het scherm ziet u een blauwe balk. In deze balk moet u vervolgens klikken op ‘Contracten’. Hierna verschijnen al uw contracten in het overzicht. Klik op het vergrootglaasje voor het contract waarvan u het transactieoverzicht wil inzien.

Stap 3

Vervolgens ziet u uw contractnummer staan met daarachter de specificatie of het om een huur, lease- of koopcontract gaat. Daaronder ziet u een balkje met daarin het kopje ‘Transacties’. Klik daarop. Hierna kunt u kiezen voor ‘Losse transacties’ of ‘Periode totalen’. Kies voor de gewenste optie en kies hierna de automaat waar u het transactieoverzicht wil inzien, zoals hieronder afgebeeld.

Als laatste klikt u op ‘Toepassen filter’. Daarna verschijnt uw transactieoverzicht in beeld.

Het is natuurlijk ook nog mogelijk om de resultaten te filteren door middel van de overige velden die ingevuld kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld sorteren op datum en periode of bedrag.

Mocht u er toch nog niet helemaal uit komen dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via info@pintip.nl of 0529-484004.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *