dzijnsIn deze editie van een Kijkje bij de Klant spreken we met Joyce de Jong, oprichtster van D-ZIJNS. Met het in 2011 opgerichte agentschap in modeaccessoires zette Joyce o.a. het merk Dimacci op de markt. D-ZIJNS staat voor kleurrijke en modieuze sieraden gekenmerkt door veelzijdigheid, elegantie en met een knipoog naar de paardensport. 

‘Als merk moet je gezien worden’

Merken moeten nou eenmaal gezien worden. Met name om deze reden staat Joyce met haar sieraden op verschillende (luxe) events. “Op offline gebied zijn events hiervoor een effectief middel en vaak minder duur dan bijvoorbeeld reclame in bladen”, aldus Joyce.

Het tonen van ‘het gezicht’ achter het bedrijf vergroot het vertrouwen van de consument. De consument heeft daarnaast steeds minder vertrouwen in reclame. Men is vaker geneigd zelf op zoek te gaan: online via zoekmachines, en offline op bijvoorbeeld events. Voor D-ZIJNS zijn events daarom het juiste kanaal.

cms-1386681243

Armbanden en meer

D-ZIJNS is op de betere events te vinden met o.a. haar eigen merk sieraden: D-ZIJNS satijnarmbanden. De armbanden zijn gemaakt van een dun maar sterk statijnkoordje met daaraan verschillende items van 925 sterling zilver zoals een peaceteken, een bitje en vele andere hippe items. De unieke en veelzijdige armbanden zijn te mixen en matchen met elkaar en zijn -erg prettig- om te houden tijdens douche of bad.

Klanten verwachten een betrouwbare pinautomaat

Doordat D-ZIJNS jaarlijks op meerdere events staat is een betrouwbare mobiele pinautomaat niet meer weg te denken: “Klanten gaan er vanuit dat ze kunnen pinnen op een event, wat ik ook zelf een erg belangrijk element vind van op de beurs staan. Je kunt namelijk niet meer zonder, en wanneer er enkel contant betaald kan wordenloop je nou eenmaal omzet mis“.

cms-1386681388

D-ZIJNS heeft gekozen voor Pintip vanwege de flexibiliteit en betrouwbaarheid: “Altijd kan ik er van op aan dat de mobiele pin netjes op tijd in huis is. Mocht er een probleem ontstaan dan wordt het z.s.m. opgelost. De klantenservice is altijd telefonisch bereikbaar en dat is zeer prettig. Zeker omdat je op events ook vaak in de avond en in het weekend werkt.”

www.d-zijns.nl

Nieck de Weerd

Nieck was tot mei 2015 werkzaam bij Pintip als (Online) Marketeer.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *