Mobiel pinnen waar en wanneer u maar wilt.

Staat u regelmatig op een beurs, markt, braderie of werkt u in de horeca en loopt u eigenlijk vaak met te veel geld op zak? Dan bieden wij de oplossing: de mobiele pinautomaat. De mobiele pinautomaat is bijna overal inzetbaar en is een echte winstpakker voor uw bedrijf. Een vaste of mobiele pinautomaat huren bij Pintip is veilig en betrouwbaar, wat tevens blijkt uit onze klantbeoordelingen. Naast dat u een mobiele pinautomaat bij ons kunt huren, kunt u ook een pinautomaat leasen en sinds kort zelfs kopen.

De mobiele pinautomaat is er in twee varianten; de draagbare versie en de vaste toonbankopstelling. Ze zijn beide voorzien van een simkaart die zorgdraagt voor de communicatie. De mobiele pinautomaat met de vaste toonbankopstelling bestaat uit 2 units die constant op stroom aangesloten moet worden.

Ons aanbod
Mobiele pinautomaat hurenDe Xentissimo is een pinautomaat die tevens in het buitenland te gebruiken is. Indien u ervoor kiest om deze automaat bij ons te huren, leveren we gratis een reserveaccu bij de automaat.

De Xenta is overal inzetbaar en is van topkwaliteit. De Xenta is onder meer bekend van winkels zoals Albert Heijn. Tevens is de pinautomaat gebruiksvriendelijk, de vaste toonbankopstelling heeft namelijk een extra pinpad voor de caissière.

De Yoximo staat bekend om zijn strakke uitstraling en het contactloos betalen (NFC). De Yoximo is perfect geschikt voor al uw mobiele activiteiten zoals evenement, beurs, horeca of taxi. De klant rekent snel en eenvoudig af.

De Yomani is een automaat met een vaste toonbankopstelling. Modern vormgegeven met kleurendisplay. Tevens is de Yomani pinautomaat geschikt voor het contactloos betalen (NFC).

Een aantal voor- en nadelen van mobiel pinnen op een rijtje:
Voordelen mobiel pinnen:
– Pinnen waar en wanneer u maar wilt
– Eenvoudig te gebruiken

Nadelen mobiel pinnen:
– Veel en gelijktijdig smartphonegebruik kan problemen geven
– Plaats van gebruik kan problemen geven bijv. bos/kelder etc.

Een pinautomaat huren bij Pintip betekent dat u zich volledig kunt richten op uw onderneming, wij regelen voor u de rest. Eenvoudig, veilig en snel pinbetalingen ontvangen tegen een eenvoudig tarief. U kunt bij ons al binnen 24 uur een pinautomaat ontvangen!

Annet Dunnink

Annet Dunnink, was support medewerkster bij Pintip.nl van juni 2015 tot oktober 2016. Schreef op deze website blogs en hield klanten op de hoogte van ins en outs via Facebook.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *