kerstmanIn verband met de feestdagen geldt er een aangepaste dienstverlening voor het uitbetalen van pintransacties. Hieronder een overzicht wanneer u uw transacties kunt verwachten rondom de kerstdagen. Omdat de jaarwisseling in het weekend plaatsvindt is rondom de jaarwisseling de uitbetaling zoals u van ons gewend bent.

  • Pintransacties die plaatsvinden op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 of maandag 26 december worden op dinsdag 27 december aan u uitbetaald.

Aangepaste levering pinautomaten

In verband met de feestdagen proberen wij bestellingen eerder te versturen. Normaal gesproken worden pinautomaten 1 a 2 werkdagen voor de startdatum bij u afgeleverd. Als u een pinautomaat huurt voor eind december kunt u er vanuit gaan dat de automaat ook uiterlijk 1 a 2 werkdagen voor de startdatum bij u afgeleverd wordt. Waarschijnlijk wordt de automaat al eerder bij u afgeleverd omdat wij de automaten die voor het eind van het jaar worden gehuurd al vóór de kerstdagen versturen.

Aangepaste openingstijden

26 december (tweede kerstdag) zijn wij gesloten. Indien u een storing heeft op uw pinautomaat kunt u ons buiten onze openingstijden bereiken op het storingsnummer welke op de handleiding vermeld staat. Verder gelden onze algemene openingstijden.

Wij wensen u prettige feestdagen en een goede jaarwisseling. Graag tot ziens in 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *