In verband met kerst en de jaarwisseling gelden er aangepaste openingstijden van ons kantoor en dienstverlening voor het uitbetalen van pintransacties. Hieronder vindt u een overzicht wanneer u uw pintransacties kunt verwachten en de dagen dat ons kantoor gesloten is.

Indien u een storing heeft op uw pinautomaat kunt u ons buiten onze openingstijden bereiken op het storingsnummer welke op de handleiding vermeld staat.

Aangepaste openingstijden
Maandag 25 december: gesloten
Dinsdag 26 december: gesloten
Maandag 1 januari: gesloten

Aangepaste uitbetaling pintransacties

  • Pintransacties die plaatsvinden op vrijdag 22 t/m dinsdag 26 december worden uitbetaald op woensdag 27 december
  • Pintransacties die plaatsvinden van vrijdag 29 december t/m maandag 1 januari worden uitbetaald op dinsdag 2 januari.

Aangepaste levering pinautomaten

In verband met de feestdagen in de maand december proberen wij uw pinautomaten tijdig en waar nodig eerder te versturen. Normaal gesproken worden pinautomaten 1 a 2 werkdagen voor de startdatum bij u afgeleverd. Als u een pinautomaat huurt voor eind december kunt u er vanuit gaan dat de automaat ook uiterlijk 1 a 2 werkdagen voor de startdatum bij uw wordt afgeleverd. Waarschijnlijk ontvangt u de automaten die voor het einde van het jaar worden gehuurd al voor de kerstdagen. Wij verzoeken u om tijdig uw pinautomaten te testen zodat er bij eventuele problemen of storingen tijdig naar een oplossing gezocht kan worden.

Wij zien u graag terug in 2018. We wensen u prettige feestdagen en een goede verkoop en jaarwisseling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *