Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek, dans en theater. Het festival speelt zich af op en rond de stadsgrachten van Zwolle. In het festivalhart zijn kassa’s waar tickets voor alle voorstellingen te koop zijn. Dankzij de pinautomaten van Pintip, was het mogelijk om deze kaarten te pinnen. De betaling vond plaats over het vaste netwerk dat werd aangelegd door NMEDIA ict.

NMEDIA ict verzorgde voor dit festival de Wifi en vaste werkplekken met internet voor de organisatie. Ook het systeem waar de kassa ́s op draaiden had een internetverbinding nodig. Door te kiezen voor pinautomaten via vast internet, waren de transactiekosten goedkoper en aangezien er duizenden kaarten verkocht zijn, scheelt dit honderden euro’s.

De pinautomaten werden ingericht door Pintip en gebruiksklaar opgeleverd. NMEDIA ict sloot de pinautomaten aan op locatie en testte deze samen met het Stadsfestival. Bij eventuele storingen aan het netwerk kon direct contact op worden genomen met NMEDIA ict. Korte lijntjes, snelle service, werkzaamheden uit handen nemen, meedenken en zo min mogelijk zorgen voor de klant. Dat is wat ons samen sterker maakt!

Meer informatie en een kostenindicatie over het aanleggen van een verbinding over vast internet vind u op de website van NMedia ict.

Ook pinnen over vast internet op je festival, beurs of event? Neem contact op met NMedia ict om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *