Via onze Twitter en Facebook krijgen we regelmatig foto’s van klanten toegestuurd met onze pinautomaten in gebruik. In dit artikel nemen we een kijkje bij een aantal van deze ambitieuze klanten. Interesse om in een volgend deel te worden opgenomen? Onderaan het artikel lees je hoe.

Een kijkje in de keuken bij de klant

Diergaarde blijdorp 

Diergaarde Blijdorp kennen we naast Rotterdam Zoo van de tv-reclame met knuffelbeer Olli en voetballer Giovanni van Bronckhorst. Het loopt er momenteel storm: met name de Olli-knuffels vliegen er over de toonbank. Hierdoor is besloten om de verkooppunten uit te rusten met Pintip pinautomaten. Onderstaande foto laat zien dat Olli er in ieder geval blij mee is. 😉

cms-1371738091

Voelfit

Voelfit is onafhankelijk distributeur van Energetix sieraden. Op de beurzen die Valerie bezoekt betalen haar klanten veilig en gemakkelijk met hun pinpas. Via Facebook kregen we deze foto toegestuurd:

cms-1371738315

Hairs4u2

Phantasium is een Gothic & Fantasy event dat jaarlijks plaatsvindt in het Beursgebouw te Eindhoven. Naast muziek en andere activiteiten hoort bij dit evenement een markt. Hairs4u2 stond er dit jaar met een mobiele pinautomaat en stuurde ons deze foto:

cms-1371738360

BellyFashion

Een pinautomaat huren tijdens de Negenmaandenbeurs is niet eens zo’n slecht idee. Zo dacht ook BellyFashion: een webshop met positiekleding voor aanstaande moeders. Onderstaande foto is er een van hun stand tijdens de Negenmaandenbeurs ’13 in de RAI Amsterdam:

cms-1371738598


Cycle Fashion Cauberg

Cycle Fashion Cauberg staat bekend als dé fietszaak in dé fietsstad van Nederland aan de voet van dé fietsberg van Nederland; de Cauberg in Valkenburg. Ze stuurden ons onderstaande foto van een pintransactie met de mobiele pinautomaat tijdens het evenement Limburgs Mooiste:

cms-1371740309

Gallery Pepper

Gallery Pepper is een online grafiek galerie met zeefdrukken, etsen, houtsneden, tassen en meer. Binnenkort zijn ze naast de webwinkel ook te bezichtigen in hun eigen winkel te Rotterdam. Bedankt voor het sturen van deze foto:

cms-1371740156

Nadine Kieft Jewelry

Zoals de naam al doet vermoeden verkoopt Nadine Kieft Jewelry sieraden. Al haar sieraden worden gesmeden uit de meest hoogwaardige materialen en worden met de hand gemaakt in een eigen atelier in Amsterdam. Onderstaande foto is gemaakt tijdens de Pinksterfair bij Landgoed Duin & Kruidberg:

cms-1371740239

D-Zijns

D-zijns biedt sieraden van verschillende merken en is te vinden op verschillende luxe evenementen en outdoor fairs. We hebben meerdere foto’s ontvangen, waaronder onderstaande. Ons pindrop is hier in ieder geval in goede handen. 😉

cms-1371740088


Stuur ons uw foto!

Bent u klant en wilt u met foto in een volgend deel worden opgenomen? Stuur dan nu een foto van de gehuurde pinautomaat ‘in actie’ naar nieck@pintip.nl of upload deze via Twitter of Facebook.

Ps. Vergeet niet om ons te volgen en te liken voor interessant nieuws, artikelen en meer.

Nieck de Weerd

Nieck was tot mei 2015 werkzaam bij Pintip als (Online) Marketeer.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *