Pintip B.V. is een organisatie die onder andere pinautomaten verhuurt en daarnaast ook de transacties verwerkt. Naast verhuur heeft Pintip B.V. pinautomaten voor de lease en voor de verkoop. Het verhuren van een pinautomaat gaat vaak om een korte periode. Hierdoor kan het voorkomen dat je de naam (Pintip B.V.) op het rekeningafschrift ziet staan.
Voor de zakelijke klant is het fijn dat er tijdelijk een pinautomaat gehuurd kan worden. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke verkoop. Uiteraard willen we hierin meedenken en bieden de klant dan een tijdelijk automaat aan.
Zakelijke klanten die een pinautomaat huren, huren om verschillende redenen. Een bedrijf kan een extra pinautomaat (tijdelijk) nodig zijn tijdens drukke dagen zoals feestdagen, bij het niet functioneren van het eigen automaat, bij tijdelijke verkoop van seizoensgebonden producten of wanneer er een beurs/evenement of festival gaande is.
Bankafschrift pintip
rekening afschrift
Zodra er een betaling is gedaan bij een ondernemer die bij Pintip B.V. een automaat heeft gehuurd, staat er op het bankafschrift Pintip B.V. | Pintip B.V. betaalautomaten | Pintip B.V. Betaalautomaten Nieuwleusen.
Bij het controleren van het bankafschrift of betaal-app kun je zien of er een betaling is gedaan via een bij Pintip verhuurd apparaat.  Via onderstaande informatie kunnen wij uitzoeken waar de betreffende transactie heeft plaatsgevonden.

Hoe weet ik waar ik gepind heb?

Bel ons gerust op 0529 – 484004 of stuur een e-mail naar info@pintip.nl.
Houd de volgende gegevens bij de hand:
  • Bedrag;
  • Tijdstip;
  • Soms staat er in de omschrijving een automaatcode. Dit is een combinatie van 6 letters en cijfers.

Rekening afschrift – Bank afschrift – Bedrag – Datum – Tijd – Automaatcode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *