Pintip.nl goes responsive

In deze moderne tijd waarin we met z’n allen steeds mobieler worden konden we bij Pintip niet achterblijven. Na hard werken, zwoegen en zweten was het 30 april 2015 eindelijk zover: de nieuwe mobiel-vriendelijke site kwam online.

Alle oude content is overgezet en aangepast om voortaan nog beter weergegeven te worden op mobiele telefoon en tablets. Nog niet alle content is aangepast maar 99,9% wel, dus werd het tijd om te publiceren.

Op de nieuwe website kunt u de oude vertrouwde informatie voortaan nog makkelijker bekijken op het kleinere scherm van telefoons en tablets. Als u ’s avonds op de bank zit en bedenkt dat het handig zou zijn om een extra pinautomaat te huren voor de opening van bijvoorbeeld uw nieuwe winkel dan kunt u eenvoudig op uw telefoon kijken wat de huurtarieven zijn en het bestelformulier invullen.

In de toekomst hopen we nog veel verbeteringen te maken en extra functionaliteiten toe te voegen, onder andere in het nieuwe klanten portal ‘Mijn Pintip‘. Heeft u ideeën of tips? Reageer of neem contact met ons op!

Alex Damen

ICT'er bij Pintip: van het onderhouden van pinautomaten tot het beheren van de web based systemen. Gadgetverslaafde en continue bezig met de processen te verbeteren: wat kan er beter, sneller en efficienter?

More Posts - Website

Follow Me:
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *