ID-100314942‘Service; alles wat een ondernemer doet voor een klant voor en na de aankoop.’ Dit is voor Pintip.nl een ruim begrip en biedt daarom de klant een snelle en uitgebreide service.
Met het eenvoudige online bestelformulier heeft u binnen vijf minuten een betaalautomaat naar wens besteld, wordt deze voor u geactiveerd en binnen 24 uur kosteloos geleverd.

Service bij uw betaalautomaat

Pintip.nl biedt u een uitgebreide service tijdens en na het bestelproces, waardoor u gemakkelijk en snel uw betaalautomaat heeft en uw klanten het betaalgemak kunt bieden. In het online bestelformulier kunt u stap voor stap de bestelling van uw betaalautomaat doorlopen. Waarna u vervolgens een digitale bevestiging van ons ontvangt om o.a. uw gegevens te controleren.

Uw bestelling wordt gereed gemaakt door onze supportmedewerkers en u ontvangt kosteloos het complete pakket. Want naast uw bestelde betaalautomaat ontvangt u van ons een informatiepakket over het gebruik van de betaalautomaat en de kosteloze retournering ervan.

Hierin vindt u een uitgebreide handleiding voor de betaalautomaat, hulp bij een storing, pin-promotiemateriaal en belangrijke informatie omtrent de retournering.

Voordelen huren of leasen betaalautomaat

Het huren of leasen van een betaalautomaat bij Pintip.nl biedt vele voordelen. Naast de voordelen die u ondervindt van het tijdelijk gebruik van een betaalautomaat, biedt u uw klanten betaalgemak bij hun aankoop. Hierdoor is een aankoop eenvoudig en snel gedaan en zult u dit hoogstwaarschijnlijk terug zien in uw omzet.

Uw voordeel start al bij de ontvangst van de betaalautomaat, deze is al gebruiksklaar gemaakt en met de meegeleverde handleiding kunt u snel aan de slag.  Vervolgens worden de transacties binnen 24 uur uitbetaald en kunt u de betaalautomaat kosteloos retourneren.  Overigens is Pintip.nl Betaalvereniging Nederland gecertificeerd dus uw pintransacties zijn in goede handen bij ons. Wij garanderen u een 100% veilige en accurate uitbetaling.

Incl. verzenden & gratis retour
Transacties < 24 uur uitbetaald
Spoedlevering binnen 3 uur
7 dagen per week support
Betrouwbaar sinds 2007

Céline Timmerman

Céline Timmerman, marketingcommunicatie-expert bij Pintip.nl. Verzorgt de online zichtbaarheid van Pintip.nl door het schrijven van blogs en het up-to-date houden van de social media pagina’s.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *