Veel mensen weten niet dat bij het kopen of leasen van een Pintip pinautomaat de transactieverwerking normaal gesproken via CCV verloopt. Sinds 2017 is CCV Nederland onze partner in het verwerken van de transacties van al onze koop- en lease klanten. Op deze manier slaan wij de handen ineen en kunnen wij onze klanten voorzien van een uitstekende service. Al uw pingelden ontvangt u namelijk al de eerstvolgende werkdag op uw bankrekening. Zodra de transactieverwerking verloopt via CCV kan dit zelfs elke dag uitbetaald worden, mits u beschikt over een ING rekening!

Andere verwerkers

Toch is CCV niet de enige oplossing voor de transactieverwerking. Wij kunnen namelijk ook de verwerking van de transacties laten verlopen via verschillende banken om u zo van nog meer gemak te voorzien. Wij snappen dat als u uw eigen bank gewend bent, dat het fijn is om hiervan de pingelden te ontvangen. Dit is bij Pintip dus ook zeker mogelijk! Op alle maandelijkse servicecontracten waarbij de transactieverwerking via de bank verloopt geven wij een korting op de maandelijkse kosten. Ook worden er in dit geval van onze kant geen transactiekosten in rekening gebracht, dit zal dan allemaal verlopen via uw bank.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij bestelling van uw pinautomaat kunt u in de laatste stap bij de opmerkingen aangeven dat u de transactieverwerking via de bank wil laten verlopen, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Hierbij is het belangrijk dat u van uw bank een aansluitnummer doorgegeven krijgt want deze moeten wij namelijk koppelen aan de pinautomaat. Vaak vraagt de bank om een automaatcode zodat zij de automaat in hun systeem kunnen koppelen. Deze code kunnen wij u vaak een paar dagen van ten voren doorgeven. Hierna kunnen wij het aansluitnummer aan de automaat koppelen en kunt u gebruikmaken van uw pinautomaat.

Welke banken ondersteunen transactieverwerking via derden?

Bij de volgende banken kunt u terecht als u uw transacties bij uw bank wil laten verwerken:

Bankiert u bij ABN Amro? Dan verloopt de transactieverwerking via EMS:

Op bovenstaande pagina’s vindt u meer informatie over het laten verwerken van transacties via de bank. Heeft u een partij die hierboven niet bij staat maar wel uitsluitend transacties verwerkt? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over transactieverwerking via derden kunt u ons bereiken via info@pintip.nl of 0529-484004.

Stijn Romkes

Stijn is een echte Sales Support medewerker. Hij voorziet u van alle benodigde informatie en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

More Posts - Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *