Totaal score

8.8

Gemiddelde score afgelopen 12 maanden
9.0
102 beoordelingen (12 maanden) 1451 beoordelingen (totaal)
95% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
G.
Leiden
Aanbeveling: Ja
2019-12-12 16:35:03

Uitstekend

Ervaring

Vlotte reactie op de bestelling en alle vervolgacties kloppen exact.

Reactie van Pintip

-
10
B. Jansen
BEST
Aanbeveling: Ja
2019-12-03 14:15:29

Goede service, alles werkt perfect

Ervaring

Factuur klopte niet omdat ik zelf alles te laat heb terug gestuurd. Dit is zonder problemen aangepast. Super service!

Reactie van Pintip

-
10
Simone
Purmerend
Aanbeveling: Ja
2019-12-03 12:09:47

Prima ervaringen met dit bedrijf

Ervaring

Fijn apparaat, schappelijke kosten en de contacten, indien nodig, verlopen vlot en plezierig. Een echte aanrader!

Reactie van Pintip

-
10
Gerrit
Vorden
Aanbeveling: Ja
2019-12-02 09:59:51

Alles is netjes geregeld. Vragen direct en keurig beantwoord.

Ervaring

Positief

Reactie van Pintip

-
8
Marjolein
Twello
Aanbeveling: Ja
2019-11-27 15:54:59

Snel, makkelijk en goed werkend!

Ervaring

We moesten op korte termijn een pinapparaat regelen. Pintip werkte goed mee en dacht ook mee. Ze hebben snel gehandeld waardoor we maandag gebeld hadden, en woensdag het apparaat in huis! Apparaat werkte naar behoren en de financiele afhandeling ging ook snel. Kortom meer dan tevreden.

Reactie van Pintip

-
10
Klaas
Amersfoort
Aanbeveling: Ja
2019-11-24 18:22:55

Vlot en soepel

Ervaring

Het werken met de automaten ging goed alleen is er geen nauwkeurige rapportage van de transakties geleverd, wat jammer was voor de evaluatie en sluitentende boekhouding( was dus niet mogelijk)

Reactie van Pintip

Goedemorgen Klaas, Bedankt voor de fantastische recensie. Vanochtend hebben wij contact gehad over het transactieoverzicht. U kunt inloggen op Mijn Pintip en vervolgens gaan naar 'transacties'. Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer uw pinoplossing zijn! Met vriendelijke groet, Efraïm
8
Roy
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2019-11-24 12:45:24

Snelle en goede service!

Ervaring

Snelle en goede service!

Reactie van Pintip

-
10
Jeroen
Sint Jansklooster
Aanbeveling: Ja
2019-11-20 12:17:00

servicegericht

Ervaring

Fantastisch , alles was mogelijk in overleg. Heldere mails, communicatie, klantvriendelijk en goede service. Wij gaan hier de volgende keer sowieso weer gebruik van maken.

Reactie van Pintip

-
10
Gert
Harderwijk
Aanbeveling: Ja
2019-10-21 08:03:46

Goed product en prettige dienstverlening!

Ervaring

Goed product en prettige dienstverlening!

Reactie van Pintip

-
10
Pascal Senden
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2019-10-19 13:10:09

Positief

Ervaring

Pinautomaat wordt op tijd aangeleverd en alle toebehoren erbij

Reactie van Pintip

-
7
Caroline
Blaricum
Aanbeveling: Ja
2019-10-13 11:24:09

Makkelijk bestellen, goede klantenservice, goede prijzen.

Ervaring

Al jaren huur ik 1-2x per jaar een pinautomaat via Pintip. Zonder problemen, en bij vragen altijd bereikbaar.

Reactie van Pintip

-
9
NL UNIFIL Ver.
Neer
Aanbeveling: Ja
2019-10-13 09:44:45

uitmuntend

Ervaring

Goed verzorgd 3 * een complete set, en tijdig uitgeleverd! Afrekenen een week is ok

Reactie van Pintip

-
10
Kasper
Eindhoven
Aanbeveling: Ja
2019-10-07 14:13:19

Alles werkte naar behoren.

Ervaring

Het pakketje met de pin was er ruim op tijd en de instructies waren duidelijk

Reactie van Pintip

-
8
Pieter
BERKEL EN RODENRIJS
Aanbeveling: Ja
2019-10-04 06:30:08

Eenvoudig, snel en goede apparatuur.

Ervaring

Eenvoudige procedure. Snelle reactie via email en snelle levering. Pin apparaat goede draadloze verbinding en modern.

Reactie van Pintip

-
10
C.A. Steenbergen
De Wijk
Aanbeveling: Ja
2019-10-02 08:50:18

Alles prima geregeld!

Ervaring

Alles was goed voor elkaar! Geen 10 omdat er een apparaat geleverd werd met een kabelbreukje, waardoor de het apparaat af en toe uitviel. met een stukje tape wel kunnen draaien.... Kortom... .. OKAY!!

Reactie van Pintip

-
8
Willem Pronk
Gouda
Aanbeveling: Ja
2019-10-01 21:01:45

keurig bedrijf, doet wat het zegt en zegt wat het doet.

Ervaring

gewoon goed!

Reactie van Pintip

-
10
Michel Everink
GEESTEREN GLD
Aanbeveling: Ja
2019-10-01 14:44:40

prima service

Ervaring

Prima dienstverlening en mee denken hoe we bepaalde situaties op konden lossen (vast of via wifi). Levering keurig op tijd zoals afgesproken. kortom een aanrader

Reactie van Pintip

-
9
martina kremer
Den Velde
Aanbeveling: Ja
2019-09-29 09:36:24

super goede service!!!

Ervaring

goede service correcte afhandeling vriendelijk te woord gestaan

Reactie van Pintip

-
10
Erik
Vroomshoop
Aanbeveling: Ja
2019-09-25 17:56:46

Na een vautieve opstart toch goegekomen!

Ervaring

Het begon met een gesprek in Nieuwleusen. Hierbij de afspraak gemaakt voor een Wifi apparaat die wij zelf zouden ophalen omdat we desbetreffende dag in Nieuwleusen zouden zijn. Wij kregen echter de dag ervoor een GPRS apparaat toegestuurd? Contact opgenomen, de volgende dag het apparaat omgeruild en getest en we konden hem prima gebruiken. Al met al prima opgelost!

Reactie van Pintip

-
8
Wim Hoeve
Elburg
Aanbeveling: Ja
2019-09-24 11:23:12

helemaal perfect

Ervaring

goede service, prima en eenvoudig afspraken maken en een snelle administratieve afhandeling. Gewoon helemaal goed

Reactie van Pintip

-
10
Ernst
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2019-09-24 09:46:30

Perfect geregeld en met erg vriendelijke, behulpzame medewerkers

Ervaring

Het apparaat is erg makkelijk te bedienen. Goede telefonische bereikbaarheid bij vragen m.n. over aanvraagprocedure. Zeer behulpzame medewerkers. Kortom: niets dan lof. Twee verbetertips: aanvraagformulieren graag eenvoudiger (bv onderscheid naar verwachtte omzet: laag - hoog) en op afrekenfactuur duidelijker maken ‘wat reeds betaald is’.

Reactie van Pintip

-
10
Mark Huiskes
Oldenzaal
Aanbeveling: Ja
2019-09-17 06:41:43

Goede service

Ervaring

Prettige communicatie. Eenvoudig te bedienen

Reactie van Pintip

-
10
Krijn
Maren Kessel
Aanbeveling: Ja
2019-09-16 11:29:29

Duidelijke afspraken en goede service

Ervaring

Duidelijke afspraken en goede service

Reactie van Pintip

-
10
Schippers
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2019-09-16 10:04:45

Prima service, snel en goed.

Ervaring

Vanwege een overname had ik snel 2 pinapparaten nodig, even bellen en dezelfde dag kon ik ze ophalen. Vervolgens bleek ik een verkeerde te hebben besteld (we hebben geen adsl) en kon ik er 1 kosteloos omruilen. Bleek ook nog dat we achteraf maar 1 apparaat hadden gebruikt, en er is er ook maar 1 in rekening gebracht. Ook de afrekening van huur/borg is snel en heel helder gedaan. Al met al dus super klantvriendelijk, Pintip is duidelijk een bedrijf dat vooral is gericht op het leveren van optimale service aan de klanten.

Reactie van Pintip

-
10
A Semplonius
Heerenveen
Aanbeveling: Ja
2019-09-16 09:36:05

Top service!

Ervaring

Ontzettend goede service

Reactie van Pintip

-
10