Totaal score

8.9

Gemiddelde score afgelopen 12 maanden
9.4
31 beoordelingen (12 maanden) 1511 beoordelingen (totaal)
100% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Hendrikje
Koekange
Aanbeveling: Ja
2021-09-01 09:59:07

Fantastisch geholpen, en erg meelevende medewerkers!

Ervaring

Super bedrijf, kan dit ten zeerste aanbevelen. Denken mee en helpen waar nodig. Altijd vriendelijk en netjes.

Reactie van Pintip

-
10
Martin
Brummen
Aanbeveling: Ja
2021-08-22 16:07:54

Prima service

Ervaring

De behandeling was vriendelijk, de bediening van het apparaat simpel en de fin.afhandeling prima

Reactie van Pintip

Beste Martin, bedankt voor uw mooie score! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig hebben, houden wij ons graag aanbevolen 😉 Met vriendelijke groet, Stijn.
8
C. Winter
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2021-08-16 12:11:44

Top service

Ervaring

Ik was een pinautomaat nodig en werd goed geholpen. Mijn vragen werden snel beantwoord en had geen storingen

Reactie van Pintip

Beste meneer Winter, heel erg bedankt voor deze super-score! We zijn hier natuurlijk erg blij mee. We hopen u in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groeten, Damon
10
E. Sloots
Meppel
Aanbeveling: Ja
2021-08-16 10:37:43

Geweldige ervaring!

Ervaring

Pintip heeft ons vlot geholpen! De pinautomaten waren keurig optijd en de afhandelingen waren netjes. Volgend jaar weer!

Reactie van Pintip

Beste meneer Sloots, hartelijk dank voor uw geweldige cijfer! We zien u in de toekomst graag weer terug bij Pintip! Met vriendelijke groet, Stijn
10
Alberto
IJsselstein
Aanbeveling: Ja
2021-06-02 11:01:28

Snel, vriendelijk, goedkoper dan andere

Ervaring

Zeer tevreden met hulp, snelheid, prijzen...

Reactie van Pintip

Goedemiddag Alberto, hartstikke bedankt voor deze uitmuntende score! We vinden het erg fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij zien u in de toekomst graag weer terug! Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Martina van den Top
Garderen
Aanbeveling: Ja
2021-01-30 09:23:08

Top geregeld!

Ervaring

Fijne pinautomaten, goede service.

Reactie van Pintip

Beste Martina, heel erg bedankt voor deze uitstekende beoordeling! We doen natuurlijk ons uiterste best en vinden dit dan een mooie blijk van waardering. Ook in de toekomst hopen we u weer verder te mogen helpen. Groet, Damon.
10
Y
DEURNE
Aanbeveling: Ja
2021-01-19 09:48:11

Snelle, goede en vriendelijke service

Ervaring

Erg tevreden over de snelle en vriendelijke service. Contract was snel geregeld, automaat snel ontvangen.

Reactie van Pintip

-
9
Hans
Hasst
Aanbeveling: Ja
2021-01-18 21:32:32

Prima voor elkaar

Ervaring

Goede service

Reactie van Pintip

Beste Hans, bedankt voor uw mooie beoordeling! We hopen dat u ook in de toekomst weer voor Pintip kiest. Met vriendelijke groet, Damon.
8
giel smits
Culemborg
Aanbeveling: Ja
2021-01-18 19:11:58

heel tevreden

Ervaring

keurig geholpen, snelle verzending en simpel en snel te gebruiken

Reactie van Pintip

Beste Giel, we zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent! Goed dat alles goed is gegaan en alles op rolletjes is verlopen. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
wouter
biddinghuizen
Aanbeveling: Ja
2021-01-18 15:07:55

prettige en snelle oplossingen

Ervaring

Had een vlot en doelgericht contact

Reactie van Pintip

Beste Wouter, hartelijk dank voor uw mooie score! We zijn blij dat alles vlot en goed is verlopen. We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Damon.
8
Plus Savelkoul
Reuver
Aanbeveling: Ja
2021-01-16 07:56:53

Positief

Ervaring

Duidelijk, snel , adviserend, korte lijnen en goede service.

Reactie van Pintip

Beste meneer Savelkoul, heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zien u graag in de toekomst weer terug. Met vriendelijke groet, Simone.
9
M Scheepers
Nieuwstadt
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 19:43:19

Mijn ervaring in een woord: Top

Ervaring

Prettige en behulpzame medewerkers. Snelle levering en top afhandeling. Zal zeker reclame maken voor Pintip.

Reactie van Pintip

Beste meneer Scheepers, onze ervaring in één woord: geweldige klant! Dit horen wij natuurlijk graag. We hopen u gauw weer te kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Henri
Den Hoorn
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 12:25:58

gewoon geweldig

Ervaring

voor de tweede keer gebruikt. Super

Reactie van Pintip

Beste Henri, Hartelijk bedankt voor uw geweldige recensie. Wij zijn erg blij dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Simone Zomer
10
Sander Klop
IJsselstein
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 09:16:44

PERFECT

Ervaring

Met de kerstdagen een extra pin unit nodig gehad. besteld en 2 dagen erna netjes geleverd duidelijke handleiding,gebruiksvriendelijk en schoon service was uitstekend volgende keer zeker weer gebruik van maken

Reactie van Pintip

Goedemorgen Sander, We gaan even de slingers uithangen. Wat een geweldige recensie onze dank hiervoor is groot. Fijn dat alles goed is bevallen. Uiteraard willen wij jou graag weer verwelkomen in de toekomst. Indien jij hulp nodig bent zijn wij altijd bereikbaar voor je! Met vriendelijke groet, Efraïm Sloots
10
Louise
Meppel
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 09:16:27

Supervlot!!

Ervaring

Ons bedrijf zit vlakbij Nieuwleusen en ik kom er dagelijks langs. Ze dachten goed mee en ik kon het dezelfde dag nog ophalen. Erg makkelijk nu postnl met de feestdagen volledig plat lag!! Ook de afhandeling verder ging erg vlot!! Ze maakten de recensies die ik had gelezen helemaal waar!

Reactie van Pintip

Beste Louise, Wij krijgen spontaan een glimlach van jou recensie. Wat fijn dat alles goed is bevallen. Hopelijk heb je zelf ook nog even genoten van de feestdagen. Veel succes in Meppel en een fijne dag! Wij hopen je in de toekomst vaker te kunnen helpen met jou betalingsoplossing. Met vriendelijke groet, Efraïm Sloots
10
joffrey
schalkhaar
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 09:08:47

Oké

Ervaring

alleen de batterijduur was opgevenmonent niet meer op pijl naar een halve dag gebruik helaas op!

Reactie van Pintip

Goedemorgen Joffrey, Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad, over de pinautomaat. Wij gaan ervoor zorgen dat u de eerst volgende keer een extra accu geleverd krijgt. Zo weet u zeker dat u tijdens het gebruiken van de terminal altijd een betaalmogelijkheid heeft. Wij hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Efraïm Sloots
8
tineke
heino
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 09:05:35

super geregeld

Ervaring

makkelijk, goed en handig

Reactie van Pintip

Beste Tineke, Bedankt voor deze geweldige score. Wij vinden het fijn dat de pinautomaat en service goed is bevallen. Wij zorgen ervoor dat wij in de toekomst direct voor u klaar staan. Tot wederhoren! Met vriendelijke groet, Stijn Romkes
10
Iris
Capelle aan den IJssel
Aanbeveling: Ja
2021-01-14 09:04:13

Snelle service, communicatie iets minder

Ervaring

Snelle service, pin was binnen een dag geleverd. Wel vond ik de prijs voor de levering aan de hoge kant. Daarnaast goede prijs-kwaliteit verhouding voor huur van de pin.

Reactie van Pintip

Beste Iris, Bedankt voor deze prachtige score. Fijn dat de pinautomaat goed is ervaren. Ik zie dat u tijdens uw huurperiode gekozen heeft voor een spoedlevering. Dit betekend dat een koerier speciaal moet rijden voor uw levering. Als u de pinautomaat eerder besteld. Dan kunnen wij de pinautomaat versturen via PostNL. Deze verzending is stukken goedkoper! Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm Sloots
8
Gerrit Koopmans
Lemmer
Aanbeveling: Ja
2021-01-11 19:29:53

Strak gepland en op tijd

Ervaring

Keurig overzichtelijk en snelle afhandeling. Zal er zeker weer gebruik van maken . Groet Keurslager ‘t Plein Lemmer.

Reactie van Pintip

Beste Gerrit, hier worden wij nou blij van! Bedankt voor uw geweldige score! We hopen u ook in de toekomst weer terug te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Feike
van Benten
Aanbeveling: Ja
2021-01-11 09:16:43

Snel met zeer behulpzame mensen

Ervaring

Had 2 extra pin apparaten nodig en wordt zeer vriendelijk geholpen.snelle levering.

Reactie van Pintip

Beste Feike, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Fijn dat alles zo snel en soepel is verlopen. Wij hopen u in de toekomst en tijdens de drukke periodes weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Damon.
9
Paul
Blaricum
Aanbeveling: Ja
2021-01-09 16:26:02

Alles helemaal top geregeld.

Ervaring

Alles helemaal top geregeld.

Reactie van Pintip

Beste Paul, Hartelijk dank voor je reactie en deze fantastische beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Simone.
10
walspoelier
Bloemendaal
Aanbeveling: Ja
2021-01-07 13:55:10

Top

Ervaring

alles prima geregeld . We komen zeker terug naar jullie

Reactie van Pintip

Beste, Hartelijk dank voor je reactie en deze fantastische beoordeling! Wij hopen u in de toekomst en tijdens de drukke periodes weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Stephen Eeken
Alkmaar
Aanbeveling: Ja
2021-01-05 12:45:31

Prima bedrijf met goede verzorging

Ervaring

Keurig bedrijf, goede uitleg en assistentie.

Reactie van Pintip

Beste Stephen, Hartelijk dank voor je reactie en deze mooie beoordeling! Wij hopen u komend jaar tijdens de drukte weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Simone.
8
Yvar
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2020-12-09 14:48:11

Goed geholpen en geweldige service

Ervaring

De medewerkers hebben mij uitstekende geholpen, de service was goed en de klantvriendelijkheid nog beter.

Reactie van Pintip

Beste Yvar, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Wij vinden het prettig dat de samenwerking zo goed heeft verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Elin
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2020-12-09 14:45:30

Goed

Ervaring

Goeie service, betrouwbaar en realistische prijzen! Zeker een aanrader!

Reactie van Pintip

Beste Elin, Hartelijk dank voor je reactie en deze fantastische beoordeling! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Simone.
10