Totaal score

9.2

Personeel
9
Kwaliteit
9.2
Communicatie
9
Snelheid/Levertijd
9.5
Betrouwbaarheid
9.4
Afspraken nakomen
9.4
Kennis & Vakmanschap
9.1
135 beoordelingen (12 maanden) 1255 beoordelingen (totaal)
24713 keer bekeken 100% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Hotel de Koppelpaarden
Lichtenvoorde
Aanbeveling: Ja
2018-04-17 19:18:52

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Service en organisatie perfect.

Reactie van Pintip

-
10
shirdak
amsterdam en Utrecht
Aanbeveling: Ja
2018-04-11 17:59:59

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Het Witte Peerd
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-04-09 10:26:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Klant
Uithoorn
Aanbeveling: Ja
2018-04-04 15:56:54

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Zelst, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat u geen spijt heeft gekregen om voor ons te kiezen. Wij hopen dat u bij een volgend event weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Sietse
8
facepaintshop Netherlands
Born
Aanbeveling: Ja
2018-04-03 10:47:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer America, bedankt voor uw mooie score! wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
-
Genemuiden
Aanbeveling: Ja
2018-03-31 20:32:21

Pluspunten

Als er problemen waren, werd er adequaat gehandeld en werd het snel opgelost!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Graaf, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat als er problemen waren deze snel verholpen waren. Wij hopen dat de volgende huurperiode probleemloos zal verlopen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Sooner Events
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2018-03-27 21:16:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Schwieters, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat u al jaren vertrouwen in ons heeft. Wij hopen dat wij ook de komende jaren dit vertrouwen mogen waarmaken. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Chr. Opleidingsschool
Katwijk
Aanbeveling: Ja
2018-03-26 15:04:45

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Pinapparaat moest wel zeer regelmatig opnieuw opgestart worden. Na een foutieve handeling reageerde het nergens meer op. Na enkele betalingen regelmatig melding dat betaling was afgebroken.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van der Woude, bedankt voor uw mooie score. Spijtig dat de pinautomaat niet optimaal heeft gefunctioneerd. Mocht er bij een eventuele volgende huurperiode iets mankeren aan de automaat dan zijn wij ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar via de storingstelefoon. Wij helpen u dan uiteraard graag om de problemen te verhelpen. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Jan
Nijeveen
Aanbeveling: Ja
2018-03-20 08:35:49

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Er was niet doorgegeven dat jullie verhuisd waren

Reactie van Pintip

Beste meneer Busscher, bedankt voor deze mooie score! Fijn dat u ons toch heeft gevonden, wij hopen dat u ons in de toekomst nog vaker weet te vinden ;). Met vriendelijke groet Stijn
9
Hoeve Motoren
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-03-12 22:01:39

Pluspunten

Goede service en verstand van zaken !

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Hoeve, Bedankt voor deze geweldige score! wij helpen u in de toekomst graag vaker aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
With a touch of Rose
Amstelveen
Aanbeveling: Ja
2018-03-12 09:32:47

Pluspunten

Alleen maar positief, volgend jaar weer!

Verbeterpunten

Het enige zijn die shifttotalen die erg klein worden afgedrukt en niet leesbaar zijn.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hartman, Bedankt voor deze mooie score! Helaas zijn de shift totalen die worden afgedrukt niet te vergroten. Graag zien wij uw aanvraag volgend jaar weer verschijnen. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Juvenaat
Bergen op zoom
Aanbeveling: Ja
2018-03-11 07:31:31

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Schaik, bedankt voor deze mooie score. Fijn dat alles snel en makkelijk geregeld kon worden. Graag voorzien wij u in de toekomst nog vaker van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Vishandel Arjan Vos
Oosterwolde
Aanbeveling: Ja
2018-03-06 17:31:07

Pluspunten

Leveren gewoon wat ze zeggen! Snel en correct!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Vos, bedankt voor uw geweldige score! Fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Wij helpen u in de toekomst graag weer aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet Stijn
10
Atelier49
Staphorst
Aanbeveling: Ja
2018-03-05 15:02:48

Pluspunten

Snelle reactie op e-mails.

Verbeterpunten

Er was telefonisch overlegd dat de pintip op vrijdag bij ons bezorgd zou worden. Vrijdag nam ik telefonisch contact op en werd er gezegd dat wij het pinapparaat zelf op moesten halen.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Diender, bedankt voor uw mooie score! De bezorging is waarschijnlijk een miscommunicatie geweest. Wij gaan er vanuit dat bij een eventuele volgende huurperiode de communicatie beter zal zijn en wij de automaat ruim van te voren leveren. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Scratch Muziekdagen
Leiden
Aanbeveling: Ja
2018-02-26 10:05:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Walter, bedankt voor deze geweldige score! Wij hopen dat wij u in de toekomst wederom mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Cafe Zaal
Slagharen
Aanbeveling: Ja
2018-02-21 14:34:41

Pluspunten

Carnaval 2018: 1ste x hier mee gewerkt en zal het absoluut aan iedereen aanbevelen. Zeer tevreden klant dus 🙂

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Postma, bedankt voor uw mooie score. Wij hopen dat wij u de komende jaren vaker mogen voorzien van een pinautomaat.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-02-19 14:19:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Bosensell, bedankt voor uw geweldige score. Fijn dat u al zoveel jaren vertrouwen heeft in onze diensten. Wij hopen u ook de komende jaren te mogen voorzien van een pinautomaat.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-02-09 16:17:15

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Tongerloo, bedankt voor uw mooie score. Wij hopen dat wij u de volgende keer ook aan een pinautomaat mogen helpen.
8
Van Gils Fashion BV
Breda
Aanbeveling: Ja
2018-02-09 09:53:38

Pluspunten

Wij doen altijd prettige zaken met Pintip. Van Gils Fashion BV

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Raijmakers, bedankt voor uw mooie score. Wij hopen u ook de volgende keer blij te mogen maken met een zakje drop 😉
8
Global Trade Group
Soesterberg
Aanbeveling: Ja
2018-02-02 11:17:55

Pluspunten

Supersnelle service. Wij maken al jaren gebruik van Pintip tijdens beurzen. En dit tot grote tevredenheid. Nog nooit problemen gehad.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Wanrooij, bedankt voor deze schitterende score! Fijn dat u al jaren zonder problemen bij ons een pinautomaat huurt. Graag helpen wij u ook bij de komende beurzen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Trendyspeelgoed.nl
Oss
Aanbeveling: Ja
2018-01-31 09:04:25

Pluspunten

alleen maar positief

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Debbie, bedankt voor uw mooie reactie. Hopelijk mogen wij u bij de volgende beurs wederom voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Mazzelshop
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2018-01-30 17:22:08

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Velink, bedankt voor deze mooie score! Fijn dat u zoveel vertrouwen in ons heeft. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst vaker van een pinautomaat voorzien. Met vriendelijke groet, Sietse
10
AIO Nederland
Veghel
Aanbeveling: Ja
2018-01-30 16:34:28

Pluspunten

Eigenlijk zijn we zeer positief. Twee keer nu gebruik gemaakt van de diensten en beiden keren keurig netjes alles op tijd geleverd met duidelijke instructies én een leuke attentie. Daarnaast worden uitbetalingen en facturen duidelijk en helder opgesteld en direct verwerkt.

Verbeterpunten

De pinautomaat die wij hadden werkt erg fijn maar als een betaling werd afgebroken door bijvoorbeeld een verkeer pincode of onvoldoende saldo bij de klant dan keerde deze niet meer terug naar het menu. We hebben allerlei knoppen geprobeerd maar niets hielp behalve de pinautomaat opnieuw opstarten. Dit duurt echter een tijdje wat wachttijden tot gevolg heeft. Dat moet handiger kunnen lijkt me. Deden wij iets fout? En zo ja, vermeld dit als tip in de gebruiksaanwijzing.

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor uw mooie score. Het probleem dat u vermeldt komt door instellingen in de automaat die niet te veranderen zijn. Desondanks hopen wij u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Banketbakkerij Bliek
Middelburg
Aanbeveling: Ja
2018-01-28 09:20:15

Pluspunten

De contacten lopen lekker direct en persoonlijk.

Verbeterpunten

De mogelijkheid om een mobiel pinapparaat te kunnen huren voor een korte periode is super, maar de transactie kosten vinden wij echt heel hoog. Daarnaast komt dan de huurprijs per dag nog. We waren blij dat het zo kon maar de kosten zijn enorm.

Reactie van Pintip

Beste Astrid, bedankt voor deze geweldige score! helaas kunnen wij aan de transactiekosten niks veranderen. Desondanks hopen wij u in de toekomst vaker te kunnen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Ontour BV
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-01-26 16:48:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Reinhold, bedankt voor deze mooie score! Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker voorzien van een pin automaat. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Proxsys Cup
Gorinchem
Aanbeveling: Ja
2018-01-23 11:53:45

Pluspunten

Belde voor een pin terminal en de volgende dag was hij al geleverd. Super service.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste meneer Blankenstijn, bedankt voor deze geweldige score! Mocht u in de toekomst wederom een pinautomaat nodig hebben dan zijn wij u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Nard Wiegmans tuincentrum
Mijdrecht
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 20:57:19

Pluspunten

netjes en vriendelijk staat voorop ,komen betrouwbaar over .Onze afspraken gaan via de telefoon en zijn duidelijk en goed.

Verbeterpunten

Prijs aanpassen van de transactie kosten,deze zijn bij de concurrent goedkoper.

Reactie van Pintip

Beste Nard, bedankt voor uw geweldige score! Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent, hier zijn wij erg trots op. Graag voorzien wij u in de toekomst vaker van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
John de knaller vuurwerk
Almere
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 19:28:25

Pluspunten

wat ze beloven komen ze na. Kosten niet te hoog en duidelijk overzicht. incl. snelle uitbetaling.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Uitvlugt, Bedankt voor uw mooie reactie. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u ook in de toekomst te mogen voorzien van een pinautomaat! Met vriendelijke groet, Dinand
9
G.H.
Enschede
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 17:39:07

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Meinema, bedankt voor uw beoordeling! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 17:07:26

Pluspunten

Prima service! Zeer tevreden dit alweer voor tweede jaar.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Dollekamp, bedankt voor deze mooie reactie! Fijn dat alles weer goed is verlopen. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
9
vuurwerkpeters
Ingen
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 15:28:41

Pluspunten

Al jaren een goed en betrouwbaar bedrijf.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Evert, Bedankt voor de geweldige score! Fijn om te horen dat u al zoveel jaren vertrouwen in ons heeft. Wij hopen u ook de komende jaren te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 13:31:37

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Brosius, bedankt voor uw reactie. Helaas kunnen wij aan de transactiekosten niks veranderen. Desondanks hopen wij u graag terug te zien in de toekomst. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Van Nieuwland Tuinen
Oegstgeest
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 13:31:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Nieuwland, bedankt voor uw recensie. Wij hopen u later graag terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Saskia/PureDreams
Epen
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 10:13:46

Pluspunten

Voor het 2e jaar nu mijn pin gehuurd en niets dan lof!! Aan het einde van het jaar zeker weer bij Pintip huren.....

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling. Mooi om te lezen dat de pinautomaat voor het 2e jaar goed is bevallen. We zien u graag terug aan het einde van het jaar. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Beuker vuurwerk
Hoogeveen
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 10:11:07

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Beuker, bedankt voor deze hele mooie score! Wij hopen dat we u in de toekomst weer mogen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Handelsonderneming H. Greutink
Lochem
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 09:51:32

Pluspunten

Correcte voorlichting en afspraken correct nagekomen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Annie, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zien u in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Bruna Sittard
Sittard
Aanbeveling: Ja
2018-01-02 17:46:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Eck, bedankt voor deze beoordeling. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
7
Klant
alkmaar
Aanbeveling: Ja
2017-12-29 14:37:09

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Wit, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Mooi dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Gerard Meeuwenoord verhuur
Heemstede
Aanbeveling: Ja
2017-12-27 11:55:50

Pluspunten

Zeer goed

Verbeterpunten

Heb gebelt of mijn naam op de afschrift van de bank kon maar niet gedaan er bleef pintip op staan

Reactie van Pintip

Beste Gerard, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Op het afschrift is wel gewoon uw naam komen te staan. Onze naam moet er standaard op staan in verband met regelgeving waar wij helaas geen invloed op hebben. We hopen u desondanks in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
wehkamp
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2017-12-20 09:48:09

Pluspunten

Bijzonder snelle service en afhandeling van begin tot eind!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Brenda, hartelijk dank voor deze geweldige score! Daar zijn we erg blij mee. We hopen u in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-12-04 10:58:51

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Ming, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We vinden het erg fijn dat alles naar wens verlopen is. Mocht u in de toekomst nog eens een pinautomaat nodig zijn, dan helpen we u graag weer verder. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-11-27 23:28:30

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Beltman, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de automaat goed gewerkt heeft. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
7
CEDA
Delft
Aanbeveling: Ja
2017-11-21 11:30:17

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Csiti, bedankt voor uw mooie beoordeling. We vinden het fijn dat alles naar wens is geweest. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Sallands Bakfeest
Dalfsen
Aanbeveling: Ja
2017-11-16 12:13:34

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Stefan, bedankt voor uw mooie beoordeling! We hoorden dat het weer een geslaagd feest was geworden. Hopelijk hebben onze pinautomaten daar ook hun steentje in bijgedragen. We hopen u volgend jaar weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-11-14 13:13:07

Pluspunten

alles werkte goed, korte duidelijke handleiding erbij, zowel bij de kassa als bij het pin apparaat. Pin apparaat werkte prima in een zeer drukke beurs omgeving!

Verbeterpunten

Pin apparaat gaat erg snel in 'slaapstand'. Op een drukke beurs neemt dat wel extra onnodig tijd in beslag. Niet kunnen ontdekken hoe je dit zou kunnen veranderen en had daar ook niet echt de tijd voor.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Lucke, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat de automaat naar goed functioneerde. De automaat heeft een standaardinstelling om inderdaad vrij snel in slaapstand te gaan, hier is helaas geen instelling voor te wijzigen. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Nieuwkoop
Aanbeveling: Ja
2017-11-12 14:06:42

Pluspunten

Alles goed geweest

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Beek, hartelijk dank voor deze beoordeling! Goed dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Chacoco fashion
Emmen
Aanbeveling: Ja
2017-11-10 13:41:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Luchjenbroers, bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn dat alles naar wens verlopen is. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Ennesse
Roosendaal
Aanbeveling: Ja
2017-11-07 11:25:35

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Nannette, bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn dat u tevreden bent over onze diensten. We hopen u ook de aankomende jaren weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Luma consutalcy en catering
Veldhoven
Aanbeveling: Ja
2017-11-07 10:43:28

Pluspunten

Over alle stappen ben ik eigenlijk wel tevreden. Service is goed, vriendelijke en behulpzaam. Bij vragen direct antwoord en geen bandje bij telefonische benadering.

Verbeterpunten

Bij elk pin apparaat een zak drop geven

Reactie van Pintip

Beste Luc, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Mooi dat alles weer op rolletjes gelopen is. Ook volgend jaar hopen we u weer van dienst te mogen zijn, wellicht met een extra zakje drop 😉 Met vriendelijke groet, Stijn
10
Asopos de Vliet
Leiden
Aanbeveling: Ja
2017-11-06 16:22:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Moes, hartstikke bedankt voor deze geweldige score! Fijn dat alles wederom goed gegaan is. Ook in de toekomst hopen we u weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Den Bosch
Aanbeveling: Ja
2017-11-06 08:36:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Ella, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Great British Wool
Nieuw Vennep
Aanbeveling: Ja
2017-11-03 14:01:32

Pluspunten

Zoals gebruikelijk werkte alles perfect en is alles perfect afgerond. Het enige waar ik me zorgen over hoefde te maken is de hoeveelheid te verkopen wol! Super!

Verbeterpunten

Blijf doen wat jullie doen zoals jullie het doen.

Reactie van Pintip

Beste Arnold, hartelijk bedankt voor deze prachtige score! Erg fijn dat alles weer helemaal naar wens gegaan is. Ook de volgende keer hopen we u weer te mogen voorzien van een pinapparaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Natuurcamping De Hoogte
Eesveen
Aanbeveling: Ja
2017-10-30 09:10:09

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Martens, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg trots op. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-10-24 09:55:59

Pluspunten

altijd perfect, niks aan toe te voegen.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste meneer Takman, hartstikke bedankt voor deze prachtige score! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Sietse
10
IM-PORT.nl
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2017-10-23 21:45:11

Pluspunten

Leuke verrassing dat verpakkingsmateriaal!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Aa, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig hebben dan helpen wij u graag weer verder. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-10-23 09:10:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Huntelerslag, bedankt voor deze mooie score! We zijn hier natuurlijk erg blij mee. Mooi dat alles helemaal naar wens is verlopen. Ook u hopen we in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Myp.styling en ontwerpstudio
Nijkerkerveen
Aanbeveling: Ja
2017-11-05 21:15:01

Pluspunten

Pin kwam gelijk, prima op tijd zoals afgesproken, netjes alles afgehandeld. helemaal top

Verbeterpunten

de verbinding was niet altijd goed, maar dit kan ook gekomen zijn door de drukte in de Rai tijdens de woonbeurs. Pin deed het niet altijd goed, zeker niet als draad niet aangesloten was op stekker

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Grifhorst, bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend dat de verbinding niet optimaal was tijdens de beurs. Desondanks vinden we het fijn dat u wel tevreden bent met onze diensten en we zullen ons best doen dit in de toekomst te voorkomen, als u weer een pinautomaat nodig heeft. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Grandcafé 2brothers/ van soest horeca bv
putten
Aanbeveling: Ja
2017-10-20 13:21:09

Pluspunten

Snelheid en levertijd is super!!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Soest, hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over onze diensten. We zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Caroline - Groei & Bloei
Zoetermeer
Aanbeveling: Ja
2017-10-19 11:26:40

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Caroline, bedankt voor uw mooi beoordeling! We vinden het fijn dat alles goed verlopen is. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig zijn, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
Warnsveld
Aanbeveling: Ja
2017-10-16 21:46:41

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Wim, bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens verlopen is. Ook de volgende keer hopen we dat we u weer mogen voorzien van een pinapparaat. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Lokaal de Ruyter
Nijmegen
Aanbeveling: Ja
2017-10-11 18:52:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gijs, hartelijk dank voor deze prachtige score! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-10-07 15:59:49

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Michel, bedankt voor deze mooie beoordeling. We vinden het fijn dat u wederom tevreden bent over onze diensten. Ook in de toekomst hopen we u te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-10-04 21:58:12

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Guillaume, hartstikke bedankt voor deze maximale score! Daar zijn we natuurlijk erg trots op. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Arjan
Krimpen aan den IJssel
Aanbeveling: Ja
2017-10-04 21:51:51

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Arjan, wat leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie beoordeling! Ook in de toekomst hopen wij u te mogen voor zien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-09-25 11:27:09

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Blummel, bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Andre
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2017-09-18 20:14:02

Pluspunten

Betrouwbare partner en zeer snelle service. Voor ons de volgende keer zeker weer!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Andre, hartelijk bedankt voor deze prachtige maximale rating! We vinden het fijn dat alles goed gegaan is. We hopen u volgende keer zeker weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Groeten, Sietse
10
Bio Enterprise
Vroomshoop
Aanbeveling: Ja
2017-09-18 11:28:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Jacob, bedankt voor uw mooie beoordeling! Mooi dat alles naar wens is verlopen. Als pinnen in de toekomst vaker voorkomt bij u, zouden we u graag weer willen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Stichting Occultfest
Hoogeveen
Aanbeveling: Ja
2017-09-14 22:39:48

Pluspunten

Snelle service, flexibel, accuraat

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Mark, hartelijk dank voor deze maximale score! Fijn dat u zo tevreden bent over onze diensten. Ook volgend jaar hopen we u weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Oranjevereniging Oudleusen
Oudleusen
Aanbeveling: Ja
2017-09-08 12:23:24

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gert, hartstikke bedankt voor deze prachtige score! We zijn blij dat alles helemaal naar wens is verlopen. Ook in de toekomst zijn we u weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Dirk de Bruin/ Stichting Amsterdams Filmhuis Rialto
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-09-04 12:04:08

Pluspunten

Alles is positief. Topbedrijf. vr grt Dirk de Bruin/ Filmtheater Rialto

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Dirk, hartelijk dank voor deze prachtige maximale beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. We zien u dan ook graag terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-09-04 10:33:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Dennis, bedankt voor deze mooie beoordeling! We hopen dat u net zo positief over ons geworden bent. Graag zien we u in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Stichting Festiviteiten
Lemelerveld
Aanbeveling: Ja
2017-08-29 10:32:05

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Betsy, hartelijk dank voor deze prachtige maximale beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. We hopen u nog jaren te mogen voorzien van pinautomaten. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Here's 2 Living
Elburg
Aanbeveling: Ja
2017-08-28 10:41:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Stronkhorst, bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat alles naar verwachting is gegaan. Hopelijk zien we u weer terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marijke
8
Venus van Asperen
Ommen
Aanbeveling: Ja
2017-08-26 11:16:17

Pluspunten

Snel. Goed bereikbaar voor vragen.

Verbeterpunten

Geen idee.

Reactie van Pintip

Beste Venus, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ook in de toekomst hopen we u weer te voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-08-25 17:30:37

Pluspunten

Het was erg prettig om de huurperiode op zeer korte termijn te kunnen verlengen. Het zakje drop dat bij het apparaat zat was ook een fijne verrassing

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Dijkstra, bedankt voor uw beoordeling! Mooi dat alles goed is gegaan, en snoepjes zijn natuurlijk nooit verkeerd! 🙂 Met vriendelijke groet, Sietse
8
Sandra Scholten, Hotel De Zon
Ommen
Aanbeveling: Ja
2017-08-19 18:15:39

Pluspunten

Leuk dat er dropjes bij het pakketje inzat! Net even een leuke manier om het werk nog leuker te maken!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Sandra, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen. En hopelijk waren natuurlijk de dropjes ook lekker! Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-08-15 14:10:24

Pluspunten

Goede apparatuur, snelle levering, goed kunnen inspelen op vragen

Verbeterpunten

Prijs voor korte huurperiode (<4 dagen) is niet duidelijk aangegeven op website

Reactie van Pintip

Beste Mirjam, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat onze automaten u bevallen zijn. We zullen intern bekijken of we onze prijzen nog duidelijker kunnen weergeven op onze website. Met vriendelijke groet, Stijn
8
TripTicket BV
Aalten
Aanbeveling: Ja
2017-08-14 10:12:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Jurgen, bedankt voor uw mooie beoordeling! Vervelend dat u storing had, maar gelukkig is alles goed gekomen. We hopen ook in de komende jaren pinautomaten te mogen leveren voor het festival. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Wildenborch
Vorden
Aanbeveling: Ja
2017-08-14 10:04:57

Pluspunten

Doet wat het zegt en dat is helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van de Plassche, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Fijn dat alles naar wens is gegaan. Ook in de toekomst hopen we u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
10
VIE Evnt Group
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2017-08-13 13:40:46

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Remco, bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. We zien u in de toekomst graag terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Tv Deuce (Hans de Porto)
Den Burg, Texel
Aanbeveling: Ja
2017-08-04 14:43:35

Pluspunten

Zie bovenstaande; gewoon goed

Verbeterpunten

Ik heb er geen.

Reactie van Pintip

Beste Hans, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de huur van de pinautomaat. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig hebben dan zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Stijn
7
Reinhol Damminga
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-07-24 16:45:23

Pluspunten

snelle afhandeling online inzicht

Verbeterpunten

op dit moment niet

Reactie van Pintip

Beste Reinhold, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-07-20 11:01:48

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marc, bedankt voor dit maximale eindcijfer! We vinden het leuk dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Klant
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-07-29 22:15:01

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke uitleg

Verbeterpunten

Helpdesk maar tot 17 uur bereikbaar. Zou tot 23 uur moeten zijn

Reactie van Pintip

Beste Christine, hartelijk dank voor uw beoordeling! Onze helpdesk is doordeweeks bereikbaar tot 17:00 uur op ons 'normale' telefoonnummer. 's Avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar op ons storingsnummer welke u kunt vinden op de meegeleverde handleiding. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Vughtse Sportclub Prins Hendrik
Vught
Aanbeveling: Ja
2017-07-11 22:45:08

Pluspunten

Snel gereageerd op extern probleem met tijdige bestelling. Zelf snel koerier ingeschakeld

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Kortbeek, dankuwel voor uw mooie cijfer! De automaten zijn gelukkig toch nog op tijd bezorgd. We hopen dat u in de toekomst weer gebruik wilt maken van onze diensten. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Gerda
Lemelerveld
Aanbeveling: Ja
2017-07-10 22:33:45

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gerda, hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij met dit mooie cijfer! Hopelijk mogen we u in de toekomst ook weer voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijk groet, Marijke
9
Edith
Oosterbeek
Aanbeveling: Ja
2017-07-10 10:26:52

Pluspunten

Duidelijk, snel en correct! Volgende keer weer!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Edith, bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het fijn dat u tevreden bent over onze diensten. Mooi dat u volgende keer weer bij ons wilt huren. Tot dan! Met vriendelijke groet, Stijn
10
VWF
Warmond
Aanbeveling: Ja
2017-07-04 23:01:54

Pluspunten

1 telefoontje is voldoende. meedenken en oplossen van aflever probleem. volgend jaar weer!!!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Warmerdam, hartelijk dank voor deze geweldige maximale score! We zijn blij dat alles helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons, tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Sietse
10
Klant
Alphen aan den Rijn
Aanbeveling: Ja
2017-07-04 08:29:28

Pluspunten

De service is echt top. Het apparaat wordt op tijd geleverd en de communicatie is heel netjes en duidelijk!

Verbeterpunten

1, ga zo door!!

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Pattinaja, super dat u zo tevreden bent over onze diensten! We hopen ook bij de eventuele volgende aanvragen u weer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Naud Wirtz/ Ouderraad lusthofschool
Voorburg
Aanbeveling: Ja
2017-07-03 16:46:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Wirtz, bedankt voor dit fraaie cijfer! We zijn hier natuurlijk erg blij mee! We vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog een pinautomaat nodig hebben, dan voorzien wij u hier graag weer in. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Stichting Boerol
Maasland
Aanbeveling: Ja
2017-07-03 12:35:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Johan, hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van een pinautomaat te mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-07-03 12:20:29

Pluspunten

bereikbaarheid via telefoon verloopt vlot. levering apparaat verloopt volgens afspraak.

Verbeterpunten

Vind dat er te veel handelingen verricht moeten worden voor het terug zetten van totalen op 0 zetten met dit type pinautomaat. Vorige geleverde pinautomaten was het vaak met 1 á 2 handelingen klaar.

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Veen, dankuwel voor uw beoordeling. Fijn dat alles goed gegaan is. Helaas hebben wij geen invloed op de menu's van de pinautomaten. Hopelijk zien wij u in de toekomst terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-07-02 13:34:00

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Beenen, bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over onze diensten. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig hebben dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Stichting zomerfeesten Hengevelde
Hengevelde
Aanbeveling: Ja
2017-07-01 10:06:25

Pluspunten

Leveren prima pinautomaten.

Verbeterpunten

Factuur klopt niet helemaal m

Reactie van Pintip

Beste Mahmoud, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Wij willen u toch graag helpen met uw factuur. U kunt een e-mail sturen naar info@pintip.nl, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-06-30 14:47:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Godeke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Feestcommissie Tollebeek
Tollebeek
Aanbeveling: Ja
2017-06-30 14:32:46

Pluspunten

Snelle en duidelijke service, wat je verwacht.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Remco, heel erg bedankt voor deze maximale beoordeling! Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst weer van een pinautomaat te mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Marijke
10
Catering Busscher
Nijeveen
Aanbeveling: Ja
2017-06-29 07:51:34

Pluspunten

Snelle levering

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Jan, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is gegaan. We hopen u in de toekomst weer van onze diensten te mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Met Passie aan de Slag
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2017-06-26 11:32:11

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hardjopawiro, hartstikke bedankt voor deze maximale score! We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Rob v.d. Geest Sport 2000
Roelofarendsveen
Aanbeveling: Ja
2017-06-23 17:16:18

Pluspunten

alles snel geregeld en betrouwbaar

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Rob, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wij zijn zeer tevreden met dit cijfer, en we zijn blij dat u ook tevreden bent over onze diensten. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Vereniging Vrienden van het Jenevermuseum
Schiedam
Aanbeveling: Ja
2017-06-21 10:29:11

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Burg, bedankt voor deze maximale beoordeling! We vinden het erg fijn dat u zo tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. We zien u graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Stijn
10