Totaal score

9.2

Personeel
9
Kwaliteit
9.1
Communicatie
8.9
Snelheid/Levertijd
9.3
Betrouwbaarheid
9.2
Afspraken nakomen
9.3
Kennis & Vakmanschap
8.9
132 beoordelingen (12 maanden) 1180 beoordelingen (totaal)
21808 keer bekeken 100% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-08-15 14:10:24

Pluspunten

Goede apparatuur, snelle levering, goed kunnen inspelen op vragen

Verbeterpunten

Prijs voor korte huurperiode (<4 dagen) is niet duidelijk aangegeven op website

Reactie van Pintip

Beste Mirjam, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat onze automaten u bevallen zijn. We zullen intern bekijken of we onze prijzen nog duidelijker kunnen weergeven op onze website. Met vriendelijke groet, Stijn
8
TripTicket BV
Aalten
Aanbeveling: Ja
2017-08-14 10:12:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Jurgen, bedankt voor uw mooie beoordeling! Vervelend dat u storing had, maar gelukkig is alles goed gekomen. We hopen ook in de komende jaren pinautomaten te mogen leveren voor het festival. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Wildenborch
Vorden
Aanbeveling: Ja
2017-08-14 10:04:57

Pluspunten

Doet wat het zegt en dat is helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van de Plassche, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Fijn dat alles naar wens is gegaan. Ook in de toekomst hopen we u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
10
VIE Evnt Group
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2017-08-13 13:40:46

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Remco, bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. We zien u in de toekomst graag terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Tv Deuce (Hans de Porto)
Den Burg, Texel
Aanbeveling: Ja
2017-08-04 14:43:35

Pluspunten

Zie bovenstaande; gewoon goed

Verbeterpunten

Ik heb er geen.

Reactie van Pintip

Beste Hans, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de huur van de pinautomaat. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig hebben dan zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Stijn
7
Reinhol Damminga
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-07-24 16:45:23

Pluspunten

snelle afhandeling online inzicht

Verbeterpunten

op dit moment niet

Reactie van Pintip

Beste Reinhold, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-07-20 11:01:48

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marc, bedankt voor dit maximale eindcijfer! We vinden het leuk dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Klant
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-07-29 22:15:01

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke uitleg

Verbeterpunten

Helpdesk maar tot 17 uur bereikbaar. Zou tot 23 uur moeten zijn

Reactie van Pintip

Beste Christine, hartelijk dank voor uw beoordeling! Onze helpdesk is doordeweeks bereikbaar tot 17:00 uur op ons 'normale' telefoonnummer. 's Avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar op ons storingsnummer welke u kunt vinden op de meegeleverde handleiding. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Vughtse Sportclub Prins Hendrik
Vught
Aanbeveling: Ja
2017-07-11 22:45:08

Pluspunten

Snel gereageerd op extern probleem met tijdige bestelling. Zelf snel koerier ingeschakeld

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Kortbeek, dankuwel voor uw mooie cijfer! De automaten zijn gelukkig toch nog op tijd bezorgd. We hopen dat u in de toekomst weer gebruik wilt maken van onze diensten. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Gerda
Lemelerveld
Aanbeveling: Ja
2017-07-10 22:33:45

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gerda, hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij met dit mooie cijfer! Hopelijk mogen we u in de toekomst ook weer voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijk groet, Marijke
9
Edith
Oosterbeek
Aanbeveling: Ja
2017-07-10 10:26:52

Pluspunten

Duidelijk, snel en correct! Volgende keer weer!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Edith, bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het fijn dat u tevreden bent over onze diensten. Mooi dat u volgende keer weer bij ons wilt huren. Tot dan! Met vriendelijke groet, Stijn
10
VWF
Warmond
Aanbeveling: Ja
2017-07-04 23:01:54

Pluspunten

1 telefoontje is voldoende. meedenken en oplossen van aflever probleem. volgend jaar weer!!!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Warmerdam, hartelijk dank voor deze geweldige maximale score! We zijn blij dat alles helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons, tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Sietse
10
Klant
Alphen aan den Rijn
Aanbeveling: Ja
2017-07-04 08:29:28

Pluspunten

De service is echt top. Het apparaat wordt op tijd geleverd en de communicatie is heel netjes en duidelijk!

Verbeterpunten

1, ga zo door!!

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Pattinaja, super dat u zo tevreden bent over onze diensten! We hopen ook bij de eventuele volgende aanvragen u weer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Naud Wirtz/ Ouderraad lusthofschool
Voorburg
Aanbeveling: Ja
2017-07-03 16:46:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Wirtz, bedankt voor dit fraaie cijfer! We zijn hier natuurlijk erg blij mee! We vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog een pinautomaat nodig hebben, dan voorzien wij u hier graag weer in. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Stichting Boerol
Maasland
Aanbeveling: Ja
2017-07-03 12:35:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Johan, hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van een pinautomaat te mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-07-03 12:20:29

Pluspunten

bereikbaarheid via telefoon verloopt vlot. levering apparaat verloopt volgens afspraak.

Verbeterpunten

Vind dat er te veel handelingen verricht moeten worden voor het terug zetten van totalen op 0 zetten met dit type pinautomaat. Vorige geleverde pinautomaten was het vaak met 1 á 2 handelingen klaar.

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Veen, dankuwel voor uw beoordeling. Fijn dat alles goed gegaan is. Helaas hebben wij geen invloed op de menu's van de pinautomaten. Hopelijk zien wij u in de toekomst terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-07-02 13:34:00

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Beenen, bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over onze diensten. Mocht u in de toekomst weer een pinautomaat nodig hebben dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Stichting zomerfeesten Hengevelde
Hengevelde
Aanbeveling: Ja
2017-07-01 10:06:25

Pluspunten

Leveren prima pinautomaten.

Verbeterpunten

Factuur klopt niet helemaal m

Reactie van Pintip

Beste Mahmoud, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Wij willen u toch graag helpen met uw factuur. U kunt een e-mail sturen naar info@pintip.nl, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-06-30 14:47:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Godeke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Feestcommissie Tollebeek
Tollebeek
Aanbeveling: Ja
2017-06-30 14:32:46

Pluspunten

Snelle en duidelijke service, wat je verwacht.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Remco, heel erg bedankt voor deze maximale beoordeling! Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst weer van een pinautomaat te mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Marijke
10
Catering Busscher
Nijeveen
Aanbeveling: Ja
2017-06-29 07:51:34

Pluspunten

Snelle levering

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Jan, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is gegaan. We hopen u in de toekomst weer van onze diensten te mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Met Passie aan de Slag
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2017-06-26 11:32:11

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hardjopawiro, hartstikke bedankt voor deze maximale score! We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Rob v.d. Geest Sport 2000
Roelofarendsveen
Aanbeveling: Ja
2017-06-23 17:16:18

Pluspunten

alles snel geregeld en betrouwbaar

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Rob, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wij zijn zeer tevreden met dit cijfer, en we zijn blij dat u ook tevreden bent over onze diensten. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Vereniging Vrienden van het Jenevermuseum
Schiedam
Aanbeveling: Ja
2017-06-21 10:29:11

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Burg, bedankt voor deze maximale beoordeling! We vinden het erg fijn dat u zo tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. We zien u graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Stijn
10
AV Gouda
Gouda
Aanbeveling: Ja
2017-06-20 12:33:14

Pluspunten

Erg snelle / efficiënte afhandeling van zaken, ondanks vele verschillende mensen waarmee ik contact heb gehad.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Clemens, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We vinden het fijn dat u tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Marijke
9
adidas Benelux BV
Leusden
Aanbeveling: Ja
2017-06-19 14:50:22

Pluspunten

Alles netjes op het afgesproken punt op tijd afgeleverd met voldoende documentatie

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Rene, bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn dat u zo tevreden bent over onze services. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Sportvereniging gramsbergen
Gramsbergen
Aanbeveling: Ja
2017-06-19 08:40:52

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht. Materiaal dat niet werkt wordt direct vervangen.

Verbeterpunten

Geen.

Reactie van Pintip

Beste Ginand, een maximale score, hartelijk dank! We vinden het leuk dat u tevreden bent over onze diensten. We hopen u, net als voorgaande jaren, weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Textielwerk Wol en zo
Ouwerkerk
Aanbeveling: Ja
2017-06-17 16:44:30

Pluspunten

Ik huur al jaren bij jullie zonder een enkel probleem zeer tevreden.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Eva, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor! We hopen u nog vele jaren verder te mogen helpen. Met vriendelijke groeten, Marijke
10
Bronx Fashion BV
Waalwijk
Aanbeveling: Ja
2017-06-13 16:25:50

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Joyce, bedankt voor uw beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent. Ook in de toekomst zullen we u graag weer voorzien van een of meerdere pinautomaten. Met vriendelijke groet, Stijn
9
St. SVC Mega
Landgraaf
Aanbeveling: Ja
2017-06-13 10:13:05

Pluspunten

Snelle service en correcte afhandeling.

Verbeterpunten

Kosten niet geslaagde transacties.

Reactie van Pintip

Beste meneer Reisinger, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Ilse de Vries / It fits damesmode
Heerenveen
Aanbeveling: Ja
2017-06-12 20:36:09

Pluspunten

Super bedrijf! Nog nooit geen problemen gehad en je word niet behandeld als een nummer. Persoonlijk, betrouwbaar, vlot en meedenkend.

Verbeterpunten

Wel jammer dat ik als vaste klant zoveel huur moet betalen als ik voor 1 weekend een pin huur met gprs (geloof dat het zo heet). Helaas viel dit in pinksterweekend .. dus kon ik hem ook niet een dag eerder terugsturen.

Reactie van Pintip

Beste Ilse, hartstikke bedankt voor dit prachtige cijfer! Wij stellen u als vaste klant natuurlijk erg op prijs, dus we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Stijn
10
Baliwinkeltje
Doornenburg
Aanbeveling: Ja
2017-06-12 13:31:00

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Leeuwen, een negen, wat een prachtig cijfer, hartelijk dank hiervoor! We vinden het fijn dat u zo tevreden bent met onze diensten. Graag zien we u in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-06-11 20:23:30

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Anet, we vinden het fijn dat u tevreden bent over ons. Als u in de toekomst nog eens een pinautomaat nodig heeft, helpen wij u uiteraard graag weer verder. Groet, Sietse
8
Wildenborch
Vorden
Aanbeveling: Ja
2017-06-11 07:12:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van de Plassche, dank voor uw beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat onze diensten u bevallen zijn. Mocht u in de toekomst nog eens een pinautomaat nodig hebben, zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Amuse Events BV
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2017-06-09 12:28:31

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Pim, bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het erg fijn dat u tevreden bent over onze diensten. We zien u graag in de toekomst terug als klant. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Klant
Delft
Aanbeveling: Ja
2017-06-07 22:01:16

Pluspunten

Levering is eindelijk na enkele jaren helemaal goed gegaan. Komt doordat de verschillende adressen (factuur en levering etc) nu goed gescheiden zijn. En ook goed, dat we de machine 2 dagen van te voren krijgen, voorgaande jaren veel contact (en bijna dreigementen) moet uithalen om de pinmachine op tijd te krijgen. Is ditmaal perfect gegaan, bedankt!

Verbeterpunten

Levering 2 dagen van te voren doen behouden.

Reactie van Pintip

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. In veel gevallen leveren we de automaten 2 dagen van ten voren. Door drukte kan het af en toe voorkomen dat de automaat 1 dag van ten voren geleverd wordt. Mocht u in de toekomst weer een automaat nodig hebben, hopen we dat u dan weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Stichting Trekkertrek
Zuid-Beijerland
Aanbeveling: Ja
2017-06-07 13:43:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marja, dankuwel voor deze beoordeling. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Marijke
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-06-07 12:22:38

Pluspunten

Snelle afwikkeling en stipte levering!

Verbeterpunten

Niets op aan te merken

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Butter, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ik hoop dat deze positieve ervaring uw keuze in de toekomst vergemakkelijkt mocht u nog eens een pinautomaat nodig zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
10
rommelmarkt
Lisse
Aanbeveling: Ja
2017-06-05 17:04:55

Pluspunten

prettig apparaat, betrouwbaar. goede bereikbaarheid en advies

Verbeterpunten

Probeer geen misleidende reclame te maken. met al voor ..... per dag, terwijl er nog bijkomende kosten bijkomen. ook als je niets verkoopt. b.v. de instelkosten.

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze services. Wat onze reclame betreft, zullen we kijken of we dit transparanter kunnen maken en duidelijker kunnen communiceren naar de klant. Met vriendelijke groet, Stijn
8
perfectly Basics
Haarlem
Aanbeveling: Ja
2017-06-02 11:56:23

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van gewenste huur apparaat

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Victor, we vinden het erg mooi om te lezen dat u zo tevreden bent! Hopelijk zorgt ook deze positieve ervaring ervoor dat we u in de toekomst weer van een pinautomaat mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Pasfoto Laren
Laren NH
Aanbeveling: Ja
2017-06-01 15:36:06

Pluspunten

Accuraat en punctueel

Verbeterpunten

De beschrijving van hoe het PIN-apparaat geretourneerd moet worden zou, volgens ons, nog iets helderder kunnen.

Reactie van Pintip

Beste Cornelis, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Bedankt voor uw tip, we zullen kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen maken. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Marijke
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-05-31 11:48:22

Pluspunten

Snel, duidelijk en handig.

Verbeterpunten

Geen.

Reactie van Pintip

Beste Larissa, heel erg bedankt voor uw prachtige beoordeling! Hier doen we het voor! We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10
stichting noorderijkunst
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-05-29 20:22:50

Pluspunten

Vlot en vriendelijk

Verbeterpunten

Ik vind het duur, ruim honderd euro voor 1 weekend

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Kaaspop
Edam
Aanbeveling: Ja
2017-05-29 12:08:51

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Frank, het doen ons zeer goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij zijn u bij een eventuele nieuwe editie van Kaaspop graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2017-05-29 11:39:25

Pluspunten

Doet wat het beloofd. duidelijk in wat te verwachten

Verbeterpunten

website zou nog wel iets duidelijker kunnen. eventueel digitaal ondertekenen van documenten (inplaats van printen/tekenen/scannen) Makkelijke manier om creditcards ook te ondersteunen zonder een eigen contract voor CC.

Reactie van Pintip

Beste Robert, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Ook bedankt voor de suggestie, we zullen eens intern gaan bekijken of hier mogelijkheden voor zijn. We zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Sandra
Aanbeveling: Ja
2017-05-29 11:39:11

Pluspunten

De pinautomaat werkt altijd perfect! altijd ruim op tijd in huis! en de administratie wordt vlot afgerond. Aanrader

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Sandra, fijn dat u al zoveel jaren van onze diensten gebruik maakt. Maar bovenal dat u nog altijd zo tevreden bent! Dat is voor ons erg leuk om te zien. We hopen dat u dan nog vele jaren gebruik wilt maken van ons service. Met vriendelijke groet, Stijn
10
B.A.R.T.
Maastricht
Aanbeveling: Ja
2017-05-29 11:33:58

Pluspunten

Alles is gelopen zoals afgesproken.

Verbeterpunten

/

Reactie van Pintip

Beste Jessica, het doet ons deugd om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst terug te zien bij Pintip. Groet, Sietse
10
Horecamannen
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2017-05-26 12:59:50

Pluspunten

Direct goed aan mijn vraag voldaan, snel en correct antwoord op vragen en goed bereikbaar vriendelijke mensen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Henk, heel erg fijn om te zien dat u zo tevreden bent over ons! Dat doet ons zeer goed. We zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Sietse
10
PLeinfestival
Kaatsheuvel
Aanbeveling: Ja
2017-05-26 09:27:00

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Wil, fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten en dat alles goed bevallen is. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klaartje
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-05-22 10:51:25

Pluspunten

Snel antwoord op je vragen, op tijd geleverd zodat je geen stress hebt of je pin automaat wel op tijd er is.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Klaartje, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We zijn erg verheugd om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u nog vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke
10
Grand Café de Baron
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2017-05-19 11:47:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Berrie, we vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. We zien u graag in de toekomst terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Silver Lining BV
Weesp
Aanbeveling: Ja
2017-05-16 09:52:00

Pluspunten

zie boven

Verbeterpunten

zie zo geen verbeterpunten

Reactie van Pintip

Hallo Ingeborg, bedankt voor de mooie beoordeling. Mooi dat u al lang gebruik maakt van onze diensten en u nog steeds tevreden bent, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Stijn
9
Oranjevereniging 's-Gravendeel
's-Gravendeel
Aanbeveling: Ja
2017-05-08 10:17:22

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Feest, we vinden het erg fijn dat u goede ervaringen met ons heeft. Ook in de toekomst hopen we dat we u van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-05-08 09:12:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Tuin, hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard hopen wij ook u de komende jaren te mogen voor zien van pinautomaten. Groet, Sietse
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-05-07 12:20:05

Pluspunten

Eerst goede informatie via de telefoon gehad, daarna snelle reactie via mail en sneller levertijd!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hendriks, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Neterpop
Bladel
Aanbeveling: Ja
2017-05-06 11:34:53

Pluspunten

ga zo door

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat onze service en website u bevalt. We hopen u in de toekomst als klant terug te zien. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-05-03 13:03:41

Pluspunten

De communicatie is goed en duidelijk! De dropjes zijn grappig! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Verbeterpunten

Nee heb ik niet!

Reactie van Pintip

Beste Ceska, bedankt voor de leuke woorden. We vinden het erg fijn om te lezen dat onze service u bevalt. De dropjes zijn naast grappig toch ook wel een beetje lekker? 😉 Met vriendelijke groet, Stijn
10
Stairss dist
soest
Aanbeveling: Ja
2017-05-02 11:48:35

Pluspunten

PT heeft de zaakjes gewoon goed voorelkaar. customer service weet wat er speelt. Tja en onze klanten kunnen pinnen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Mario, hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Mocht u in de toekomst nog eens een pinautomaat willen huren, dan helpen wij u graag weer verder. Met vriendelijke groet, Stijn
9
HIB Amsterdam Holding BV
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-04-24 17:37:06

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Rob, wat een prachtige beoordeling! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marijke
10
Sophie / Sony Music
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-04-24 16:44:47

Pluspunten

Hele duidelijke communicatie

Verbeterpunten

Het aparaat was met geen mogelijkheid uit te krijgen. verder werkt het alle maal prima!

Reactie van Pintip

Beste Sophie, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We hebben sinds kort een nieuwe printer waar nu de handleidingen op uitgeprint worden, welke een stuk leesbaarder zijn. Het kan zo zijn dat de automaat gewoon op standby sprong toen u de stekker eruit haalde. Als er dan op de gele knop gedrukt wordt, springt het scherm gewoon weer aan. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-04-13 09:16:42

Pluspunten

Zeer goed en supersnel geholpen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Wij hopen u graag in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Foodies traiteur
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-04-11 12:55:13

Pluspunten

Professioneel bedrijf adequaat en snelle afhandeling

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste meneer Jansen, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen dat we u in de toekomst weer mogen terugzien als klant. Groet, Sietse
10
Global Trade Group B.V
Soesterberg
Aanbeveling: Ja
2017-04-07 13:37:04

Pluspunten

Gewoon superservice. Heel snel en de producten werken perfect. Snelle afhandeling ook. Bedragen worden binnen 1 a 2 dagen gestort.

Verbeterpunten

Geen verbeterpunten

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Wanrooij, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Hopelijk zien we u snel weer terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Baremans Wynkopery
Best
Aanbeveling: Ja
2017-04-03 10:13:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gewald, wat een geweldig cijfer! We zijn er blij mee dat onze service zo is bevallen. Hopelijk mogen we u in de toekomst wederom van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Marijke
10
Sooner
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2017-03-28 11:23:14

Pluspunten

prima!

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Anouk, hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent met onze diensten. Ook bij de volgende beurs hopen we u te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
CameraNU.nl
Urk
Aanbeveling: Ja
2017-03-27 14:48:07

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Henri, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We vinden het natuurlijk erg leuk om te lezen dat u een goede ervaring met ons heeft. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
10
De Kleine Keuken
Austerlitz
Aanbeveling: Ja
2017-03-06 16:06:52

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Jansen, bedankt voor uw mooie beoordeling, en wat fijn dat u goede ervaring met ons heeft. Dat hopen wij graag zo te houden. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Groet, Sietse
9
Atletiekunie
Arnhem
Aanbeveling: Ja
2017-03-06 10:04:26

Pluspunten

Werk snel en gemakkelijk voor een mooie prijs.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Dipten, wat fijn om te lezen dat u goede ervaringen met ons heeft. Wij hopen dat ook graag zo te houden, mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van onze service. Met vriendelijke groet, Marijke
8
Zadenwinkel.nl
www.Zadenwinkel.nl
Aanbeveling: Ja
2017-03-04 15:40:56

Pluspunten

service

Verbeterpunten

vermelden op jullie website dat WIFI niet werk met een KPN hotspot verbinding

Reactie van Pintip

Beste meneer van den Elzen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard gaan we met uw verbeterpunt aan de slag en zullen we dit gaan vermelden op de website. Met vriendelijke groet, Stijn
8
MSRV Saurus
Maastricht
Aanbeveling: Ja
2017-03-03 14:57:02

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste klant, wat fijn om te zien dat u tevreden bent over onze diensten. We hopen u graag terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Jasper / Stadsschouwburg
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-02-27 12:08:10

Pluspunten

heldere communicatie, lekkere dropjes 🙂

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Jasper, bedankt voor de mooie beoordeling. We hopen dat u net zoveel van onze diensten hebt genoten als van de dropjes! 😉 Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-02-21 09:05:24

Pluspunten

Helder concept, goede uitleg, goede apparatuur.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Agenant, mooi om te lezen dat u tevreden met onze service. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groet, Sietse
8
Textielwerk
Ouwerkerk
Aanbeveling: Ja
2017-02-20 14:47:58

Pluspunten

Wij huren altijd bij Pintip voor beurzen en markten, apparaat is altijd op tijd, uitbetalingen gaan zeer vlot. Kortom voor ons onmisbaar.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Straatmans, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u in de toekomst terug te zien als klant en u weer een positieve ervaring te bezorgen. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Carla
Aanbeveling: Ja
2017-02-17 14:01:02

Pluspunten

betaalbaar, goed materiaal en hulpvaardige houding medewerkers!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Carla, wat fijn dat u zo positief bent over onze service en producten. Wij hopen u in de toekomst terug te zien als klant! Met vriendelijke groet, Stijn
10
Mattisson
De Meern
Aanbeveling: Ja
2017-02-14 11:04:00

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groet, Sietse
9
You Like It Wonen
Barneveld
Aanbeveling: Ja
2017-02-11 14:19:21

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Cammeraat, bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wij werken continue aan de toegankelijkheid van de website om u van de beste service te voorzien. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
D-ZIJNS
IJsselstein
Aanbeveling: Ja
2017-01-31 15:55:48

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw de Jong, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen ook in de toekomst u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marijke
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-01-29 15:44:50

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Hanneke Borger
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2017-01-24 20:33:43

Pluspunten

Tot nu toe erg tevreden over alles, prima!!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Hanneke, wat fijn dat u helemaal tevreden bent, daar doen we het voor! Groet, Sietse
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-01-17 13:52:59

Pluspunten

Alles prima geregeld, apparatuur werkte goed geen problemen gehad

Verbeterpunten

Enige wat jammer was dat het precies eind november begin december was en het met PostNL verstuurd werd. Die hadden net op dat moment problemen met op tijd bezorgen bovendien kwamen toen ze eindelijk kwamen na sluitingstijd dus uiteindelijk later ontvangen maar dat was ingecalculeerd dus geen probleem.

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat PostNL problemen ondervond en uw bestelling later aankwam. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen! Met vriendelijke groet, Stijn
9
De Oliebollenbakkerij
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2017-01-14 19:39:02

Pluspunten

Het wordt mooi op tijd aangeleverd en met makkelijke goed voorbereiden kratjes weer terug te sturen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Muller, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marijke
10
3 in 1 Meubelen
Enschede
Aanbeveling: Ja
2017-01-13 15:20:37

Pluspunten

Correct en snel.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Meinema, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u graag terug te zien. Met vriendelijke groet, Marijke
8
Hoveniersbedrijf Wiegmans
Mijdrecht
Aanbeveling: Ja
2017-01-13 15:09:36

Pluspunten

leuke vriendelijke contakten

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Wiegmans, bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen altijd voor u klaar te staan! Groet, Sietse
9
Takman v.o.f.
Ommen-Nijverdal-Zwolle
Aanbeveling: Ja
2017-01-13 14:19:41

Pluspunten

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf! De laatste keer werkte er een automaat niet, werd meteen opgelost, super!

Verbeterpunten

n.v.t.

Reactie van Pintip

Beste meneer Takman, bedankt voor uw mooie beoordeling. Het is altijd vervelend als er een technisch mankement is, gelukkig was het snel opgelost. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-01-13 11:15:48

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Enckevort, bedankt voor uw mooie cijfer. Wellicht tot ziens bij een volgend evenement! Met vriendelijke groet, Marijke.
9
WEBO VUURWERK
HARDERWIJK
Aanbeveling: Ja
2017-01-13 09:05:30

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Marijke.
9
De Snuffelaar
purmerend
Aanbeveling: Ja
2017-01-10 14:15:26

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling met een fantastische 10 als eindcijfer! Graag tot ziens in december! Groet, Sietse
10
Vuurwerk SInt Nieklaas
Aanbeveling: Ja
2017-01-10 14:00:44

Pluspunten

Super kwaliteit, al meer dan 5 jaar!

Verbeterpunten

Niet, goed en snelle service. Geen geen gezeur.

Reactie van Pintip

Beste meneer Sint Nieklaas, na vijf jaar nog steeds een tevreden klant. Zo zien we het graag. Op naar de volgende vijf jaar! Groet Sietse
8
Jos, Eland&vanderhelst
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2017-01-10 12:31:11

Pluspunten

Alles ging zelfs beter dan ik verwacht had!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Hallo Jos, altijd goed om te horen dat het boven verwachting goed is bevallen! Graag helpen we u een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Marijke.
10
Mwh montagewerken B.V.
Hasselt
Aanbeveling: Ja
2017-01-09 15:50:34

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Dijkhof, fijn om te lezen dat u onze service waardeert. Dit is voor ons erg goed om te lezen. En een 10 als eindcijfer is helemaal top. Groet Sietse
10
Roodenburg Vuurwerk
IJsselstein
Aanbeveling: Ja
2017-01-09 10:19:23

Pluspunten

Komt de afspraken na en snelle storting op bank.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Hallo Arno, goed om te horen dat ook in IJsselstein de mensen weer volop hun vuurwerk konden afsteken 😉 en dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marijke
10
Kunstvuurwerkfabriek van der Nat BV
Aanbeveling: Ja
2017-01-09 09:47:27

Pluspunten

Zoals gebruikelijk alles weer perfect geregeld en verlopen. Nieuwe pinautomaten zijn, qua verbinding, een zeer positieve vooruitgang.

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Hoi Hannie, het is allemaal weer goed verlopen en dat vinden we fijn. De nieuwe Yomani pinautomaten zijn dus ook goed bevallen, top! Graag tot volgend jaar! Groet Sietse
10
Vuurwerkdiscounter BV
Dronten
Aanbeveling: Ja
2017-01-09 09:13:27

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Goedemiddag Cees, bedankt voor uw mooie cijfer. Fijn om te horen dat de vuurwerkverkoop weer goed is verlopen. Groet Sietse
9
Hervormde Gemeente 's-Gravendeel
's-Gravendeel
Aanbeveling: Ja
2017-01-01 16:02:23

Pluspunten

Klantvriendelijkheid bij telefonische informatie

Verbeterpunten

op de website stond niet het mobiele pinapparaat, dat wij gehuurd hebben, dat zou wel makkelijker zijn

Reactie van Pintip

Beste klant, bedankt voor de mooie beoordeling en het doorgeven van uw verbeterpunt. Inmiddels hebben wij de informatie op onze website aangepast, zodat u direct de juiste informatie ziet. Graag tot een volgende keer. Groet Sietse
8
Running Center Leeuwarden
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2016-12-31 15:51:38

Pluspunten

Erg tevreden over samenwerking!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Hallo meneer Sloot, wij vinden de samenwerking ook erg prettig. Bedankt voor de mooie 9. Met vriendelijke groet, Marijke.
9
Chocolate Company Cafe Amersfoort
Amersfoort
Aanbeveling: Ja
2016-12-30 17:27:16

Pluspunten

Perfect verzorgd. Aanvraag gedaan, binnen dagen volledig werkend. Ook de afhandeling bij beeindiging prima verlopen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Hallo meneer Slot, bedankt voor de mooie woorden en beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet Marijke
10
Marina Stichting C'est La Vie-Huis
Bussum
Aanbeveling: Ja
2016-12-30 07:44:06

Pluspunten

Snelle levering makkelijk in gebruik

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste Marina, bedankt voor uw mooie beoordeling. We zien u graag een volgende keer weer terug als klant! Groet Sietse
10
Meeuwenoord
Heemstede
Aanbeveling: Ja
2016-12-28 13:04:50

Pluspunten

Je kan ze alles vragen

Verbeterpunten

Heb ik niet

Reactie van Pintip

Beste meneer Meeuwenoord, bedankt voor uw maximale beoordeling! Wauw, dit wordt erg door ons gewaardeerd. Graag tot ziens. Groet, Sietse
10
Schreuders Design
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2016-12-20 08:27:59

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Schreuders, bedankt voor uw beoordeling. Het doet ons deugd dat u tevreden bent met de pinautomaat en onze diensten. Graag zien wij u de volgende keer weer terug bij Pintip. Groeten Ayrton
8
Coby Woven with Love
Bergambacht
Aanbeveling: Ja
2016-12-13 19:57:14

Pluspunten

Erg sneller levering! Snel antwoord op vragen!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Mevrouw Bins, wat goed om te lezen dat u tevreden bent met de diensten die wij leveren. Graag zien wij u terug bij Pintip! Groeten, Marijke
8