Totaal score

8.9

Gemiddelde score afgelopen 12 maanden
9.4
40 beoordelingen (12 maanden) 1483 beoordelingen (totaal)
97% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Henk
Weesp
Aanbeveling: Ja
2020-10-09 08:19:08

Top altijd een goede service en duidelijke informatie,

Ervaring

Top bedrijf duidelijke informatie en goede service

Reactie van Pintip

Beste Henk, heel erg bedankt voor dit geweldige eindcijfer! Mooi dat alles goed is bevallen. We zien u graag in de toekomst weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Arco
Oud-Beijerland
Aanbeveling: Ja
2020-10-07 12:41:40

Compleet, betrouwbaar, uitstekende service.

Ervaring

Heel goed bereikbaar, lossen alles op, leggen goed uit wanneer en waarom iets niet in of niet handig is. Superservice!!

Reactie van Pintip

Beste Arco, super bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn hier erg blij mee en vinden het fijn dat de service u zo goed bevalt. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groeten, Damon.
10
Rutger
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2020-09-30 13:14:44

Snel je zaken voor elkaar

Ervaring

Al een tijd tevreden klant bij Pintip. Voor een nieuw project, hadden wij een extra pinautomaat nodig. Dit is vervolgens supersnel en correct geregeld.

Reactie van Pintip

Beste Rutger, hartelijk dank voor uw mooie score! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien u in de toekomst graag weer terug. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Annie
Langbroek
Aanbeveling: Ja
2020-09-14 12:04:09

prima

Ervaring

werkt goed geen problemen, alleen aan het eind van de eerste dag kwam er een eindtotaal uit van andere datums. dat was een beetje vreemd

Reactie van Pintip

Beste Annie, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de automaat naar behoren werkte. Het is inderdaad niet helemaal de bedoeling dat er een ander eindtotaal uitkomt. Het zou zo kunnen zijn dat de vorige dag niet goed is afgesloten op de pinautomaat. Wel zijn alle transacties uiteraard in uw Mijn Pintip omgeving in te zien. Groeten, Simone.
7
Stijn
Nieuwegein
Aanbeveling: Ja
2020-08-13 13:07:39

Perfecte oplossing!

Ervaring

Tijdelijk gebruik gemaakt van pinautomaten van Pintip. Geweldige service en zeer scherpe tarieven (en dat in corona-tijd). Aanrader!

Reactie van Pintip

Beste Stijn, erg bedankt voor uw review. We zijn erg blij dat u zo tevreden over ons bent! We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Jvto
Kampen
Aanbeveling: Ja
2020-07-17 22:00:09

Niet recht door zee

Ervaring

Op het moment dat onze winkel moet bezuinigen heb ik gevraagd of we het contract konden beëindigen en weke gevolgen dat zou hebben. Die vraag is niet naar waarheid beantwoord

Reactie van Pintip

Beste meneer Van 't Oever, we vinden het erg jammer dat u zo over ons denkt. Wij hebben u verschillende opties geboden en telefonisch op de hoogte gesteld van uw mogelijkheden. We zouden graag met u in contact komen om deze zaak voor u op te helderen en op te lossen. Met vriendelijke groet, Stijn.
5
Damon
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2020-06-18 12:58:27

Uitmuntende service

Ervaring

Binnen één dag een pinautomaat kunnen regelen en telefonisch super goed te woord gestaan! Dankjewel Pintip!

Reactie van Pintip

Goedemiddag Damon, bedankt voor uw review en deze geweldige score! Daar zijn wij erg blij mee. We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Xander
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2020-06-15 14:50:44

Goede automaten en uitstekende service

Ervaring

Altijd goed bereikbaar, zeer vriendelijk personeel en goed werkende automaten.

Reactie van Pintip

Beste Xander, hartelijk dank voor uw uitmuntende score! We zijn er blij mee dat alles goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Sandra
Evertsen
Aanbeveling: Ja
2020-05-12 12:23:28

Heel prettig en alles snel en goed geregeld

Ervaring

Super. We hadden binnen een dag een goed werkend pinapparaat voor het drukke paasweekend. Verdere afhandeling ook heel fijn verlopen. Echt een aanrader

Reactie van Pintip

Beste Sandra, heel erg bedankt voor uw mooie review. We zien u volgend paasweekend graag terug! Met vriendelijke groet, Margriet.
9
Marcel
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2020-04-14 09:19:13

Perfecte service

Ervaring

Alles geleverd zoals afgesproken

Reactie van Pintip

Beste Marcel, hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! We zijn blij dat alles soepel is verlopen. We zien u graag in de toekomst weer terug. Groeten, Damon.
10
Jan
Nijeveen
Aanbeveling: Ja
2020-03-19 14:12:14

Alles wordt perfect geregeld

Ervaring

Heel goede service en zeer vriendelijk

Reactie van Pintip

Goedendag Jan, hartelijk bedankt voor uw supermooie score! We vonden het fijn om u van dienst te kunnen zijn. Wie weet, tot ziens! Met vriendelijke groet, Simone.
10
J. Klaassens
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2020-03-19 13:21:02

Fijne en duidelijke ervaring

Ervaring

Aanvraag was snel en duidelijk. Daarna de verdere verloop ook. Tijdens evenement geen problemen gehad.

Reactie van Pintip

Beste klant, hartelijk dank voor uw het prachtige cijfer! We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Jan
Harbrinkhoek
Aanbeveling: Ja
2020-03-06 13:15:18

Super klantvriendelijk

Ervaring

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Goede service en goed bereikbaar ingeval van storingen.

Reactie van Pintip

Beste Jan, Hartelijk dank voor deze mooie recensie! We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip! Met vriendelijke groet, Efraïm
9
Colinda
Gorinchem
Aanbeveling: Ja
2020-03-04 22:36:09

Snelle service

Ervaring

Alles was heel vlot geregeld , de apparaten werkten perfect

Reactie van Pintip

Beste Colinda, Heel erg bedankt voor deze beoordeling! We zijn hier natuurlijk erg blij mee! Met vriendelijke groet, Margriet
10
sabina
heeswijk-dinther
Aanbeveling: Ja
2020-03-04 13:27:52

Super echt top

Ervaring

werkte echt super en snel kan niet anders zeggen als top, volgend jaar gaan we deze weer huren bij jullie.

Reactie van Pintip

Beste Sabina, hartelijk dank voor deze super beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat alles zo goed gegaan is. Hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groeten, Stijn.
10
eddy
Tubbergen
Aanbeveling: Ja
2020-03-03 18:53:33

makkelijk, maar niet zonder problemen

Ervaring

Het gemak van de huur en het opstarten van de pinautomaten was goed. Het gebruik tijdens de festiviteiten minder. Er deden zich vaak storingen voor waardoor er tijdelijk niet gepind kon worden. Herhaaldelijk de accu er uit gehaald en opnieuw opgestart. Niet handig in een hectische unit voor verkoop van munten. Verder financieel goed verlopen, ik mis alleen een duidelijke afrekening van de gepinde bedragen.

Reactie van Pintip

Beste Eddy, Jammer om te horen dat er storingen hebben voor gedaan. Wij zijn op de kantoortijden te bereiken via ons vaste telefoonnummer en naast de kantoortijden zijn wij te bereiken via de storingsnummer. Op de pinautomaten kun je een bon uitprinten met de dagtotalen zodat je een duidelijk financieel overzicht hebt. Wij hopen je volgende keer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Damon
6
Lucas
Maastricht
Aanbeveling: Ja
2020-03-03 11:33:38

Rete chill ouwe

Ervaring

Behulpzame klantenservice, aardige gozer.

Reactie van Pintip

Beste Lucas, bedankt voor deze geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes Efraïm
10
Jan
Leiden
Aanbeveling: Ja
2020-02-27 10:20:57

prima

Ervaring

bla

Reactie van Pintip

Beste Jan, Hartelijk dank voor deze super beoordeling! Groetjes Simone
10
Ronald Heijstek
bergambacht
Aanbeveling: Ja
2020-02-25 11:36:54

Top service

Ervaring

snel afgehandeld. Goede dag binnen gekomen en prima afgehandeld. Fijne mensen aan de telefoon gehad. Top!!

Reactie van Pintip

Beste Ronald, hartelijk dank voor deze super beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat alles zo goed gegaan is. Hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groeten, Stijn.
10
Henk `Lunsing
Heino
Aanbeveling: Ja
2020-02-19 20:20:24

Goed advies en snelle levering.

Ervaring

Prima bedrijf wat doet wat men belooft.

Reactie van Pintip

Beste Henk, Hartelijk dank voor deze geweldige recensie! Met vriendelijke groet, Damon
10
hanneke
Ridderkerk
Aanbeveling: Ja
2020-02-19 12:30:23

super!

Ervaring

bedankt voor de fijne en snelle samenwerking.

Reactie van Pintip

Beste Hanneke, Bedankt voor deze leuke beoordeling! We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip! Met vriendelijke groet, Damon
10
Selma
Soesterberg
Aanbeveling: Ja
2020-01-28 11:24:38

Zoals gewoonlijk weer top service

Ervaring

Supersnelle service! Wij maken al jaren gebruik van pintip tijdens beurzen en dit altijd tot grote tevredenheid.

Reactie van Pintip

Beste Selma, Heel erg bedankt voor deze geweldige beoordeling! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip! Met vriendelijke groet, Efraïm
10
Anita
Venlo
Aanbeveling: Ja
2020-01-21 16:07:49

prima bedrijf

Ervaring

goed

Reactie van Pintip

Beste Anita, Fijn dat het goed is bevallen! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Damon
8
J.C. Hoevenaar
Sprang-Capelle
Aanbeveling: Ja
2020-01-21 15:59:07

Buitengewoon.

Ervaring

IK heb een bijzonder goede ervaring met Pintip. Goede service, voorlichting en vlotte afhandeling

Reactie van Pintip

Beste Johan, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We zien u graag weer terug bij Pintip! Met vriendelijke groeten, Stijn
8
G.
Enschede
Aanbeveling: Ja
2020-01-14 13:37:25

Weer netjes geholpen

Ervaring

Weer positieve ervaring erbij ditjaar

Reactie van Pintip

Beste Gerrit, Bedankt voor deze fijne beoordeling! We hopen u dit jaar weer van dienst te mogen zijn! Groetjes Simone
9