Totaal score

8.9

Gemiddelde score afgelopen 12 maanden
9.0
96 beoordelingen (12 maanden) 1461 beoordelingen (totaal)
95% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Anita
Venlo
Aanbeveling: Ja
2020-01-21 16:07:49

prima bedrijf

Ervaring

goed

Reactie van Pintip

-
8
J.C. Hoevenaar
Sprang-Capelle
Aanbeveling: Ja
2020-01-21 15:59:07

Buitengewoon.

Ervaring

IK heb een bijzonder goede ervaring met Pintip. Goede service, voorlichting en vlotte afhandeling

Reactie van Pintip

-
8
G.
Enschede
Aanbeveling: Ja
2020-01-14 13:37:25

Weer netjes geholpen

Ervaring

Weer positieve ervaring erbij ditjaar

Reactie van Pintip

-
9
W.
leusden
Aanbeveling: Ja
2020-01-14 13:12:55

Uitstekend geregeld allemaal

Ervaring

Alles keurig volgens afspraak, retour sturen gaat heel makkelijk. Administratieve afhandeling juist en snel

Reactie van Pintip

-
9
Ivy
Ingen
Aanbeveling: Ja
2020-01-14 12:22:12

super gergeld! goede service en betrouwbaar

Ervaring

Al een aantal jaren een pinautomaat in december nodig tijdens de vuurwerkverkoop en dat is altijd super geregeld!

Reactie van Pintip

-
10
Nancy Bressers
Eindhoven
Aanbeveling: Ja
2020-01-14 11:27:32

duidelijk,correct,goede service

Ervaring

zeer prettige ervaring elk jaar weer.een aanrader

Reactie van Pintip

-
10
Edwin
Bennekom
Aanbeveling: Ja
2020-01-09 09:57:51

Prima service en perfecte apparatuur. Snelle levering

Ervaring

Ik was redelijk laat voor de kerstperiode, maar alles is perfect geregeld. Ik ben heel vriendelijk geholpen en de pin was snel bij ons en gelijk gereed voor gebruik.

Reactie van Pintip

-
9
Marco
Delft
Aanbeveling: Ja
2020-01-08 18:48:07

Super geregeld

Ervaring

Fijn praten en alles gaat lekker snel

Reactie van Pintip

-
10
Gerard
Heemstede
Aanbeveling: Ja
2020-01-06 13:13:35

Top goed geregeld

Ervaring

Eerste pin crashte maar toen ben ik er zelf heen gereden en was een goeie service kreeg ik er 2 mee terug top Service volgend kom ik zeker terug

Reactie van Pintip

-
10
Gerben
Sneek
Aanbeveling: Ja
2020-01-02 07:53:40

Gerben

Ervaring

Uitmuntende service, één van de snelste partijen in Nederland op dit gebied!

Reactie van Pintip

-
10
G.
Leiden
Aanbeveling: Ja
2019-12-12 16:35:03

Uitstekend

Ervaring

Vlotte reactie op de bestelling en alle vervolgacties kloppen exact.

Reactie van Pintip

-
10
B. Jansen
BEST
Aanbeveling: Ja
2019-12-03 14:15:29

Goede service, alles werkt perfect

Ervaring

Factuur klopte niet omdat ik zelf alles te laat heb terug gestuurd. Dit is zonder problemen aangepast. Super service!

Reactie van Pintip

-
10
Simone
Purmerend
Aanbeveling: Ja
2019-12-03 12:09:47

Prima ervaringen met dit bedrijf

Ervaring

Fijn apparaat, schappelijke kosten en de contacten, indien nodig, verlopen vlot en plezierig. Een echte aanrader!

Reactie van Pintip

-
10
Gerrit
Vorden
Aanbeveling: Ja
2019-12-02 09:59:51

Alles is netjes geregeld. Vragen direct en keurig beantwoord.

Ervaring

Positief

Reactie van Pintip

-
8
Marjolein
Twello
Aanbeveling: Ja
2019-11-27 15:54:59

Snel, makkelijk en goed werkend!

Ervaring

We moesten op korte termijn een pinapparaat regelen. Pintip werkte goed mee en dacht ook mee. Ze hebben snel gehandeld waardoor we maandag gebeld hadden, en woensdag het apparaat in huis! Apparaat werkte naar behoren en de financiele afhandeling ging ook snel. Kortom meer dan tevreden.

Reactie van Pintip

-
10
Klaas
Amersfoort
Aanbeveling: Ja
2019-11-24 18:22:55

Vlot en soepel

Ervaring

Het werken met de automaten ging goed alleen is er geen nauwkeurige rapportage van de transakties geleverd, wat jammer was voor de evaluatie en sluitentende boekhouding( was dus niet mogelijk)

Reactie van Pintip

Goedemorgen Klaas, Bedankt voor de fantastische recensie. Vanochtend hebben wij contact gehad over het transactieoverzicht. U kunt inloggen op Mijn Pintip en vervolgens gaan naar 'transacties'. Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer uw pinoplossing zijn! Met vriendelijke groet, Efraïm
8
Roy
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2019-11-24 12:45:24

Snelle en goede service!

Ervaring

Snelle en goede service!

Reactie van Pintip

-
10
Jeroen
Sint Jansklooster
Aanbeveling: Ja
2019-11-20 12:17:00

servicegericht

Ervaring

Fantastisch , alles was mogelijk in overleg. Heldere mails, communicatie, klantvriendelijk en goede service. Wij gaan hier de volgende keer sowieso weer gebruik van maken.

Reactie van Pintip

-
10
Gert
Harderwijk
Aanbeveling: Ja
2019-10-21 08:03:46

Goed product en prettige dienstverlening!

Ervaring

Goed product en prettige dienstverlening!

Reactie van Pintip

-
10
Pascal Senden
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2019-10-19 13:10:09

Positief

Ervaring

Pinautomaat wordt op tijd aangeleverd en alle toebehoren erbij

Reactie van Pintip

-
7
Caroline
Blaricum
Aanbeveling: Ja
2019-10-13 11:24:09

Makkelijk bestellen, goede klantenservice, goede prijzen.

Ervaring

Al jaren huur ik 1-2x per jaar een pinautomaat via Pintip. Zonder problemen, en bij vragen altijd bereikbaar.

Reactie van Pintip

-
9
NL UNIFIL Ver.
Neer
Aanbeveling: Ja
2019-10-13 09:44:45

uitmuntend

Ervaring

Goed verzorgd 3 * een complete set, en tijdig uitgeleverd! Afrekenen een week is ok

Reactie van Pintip

-
10
Kasper
Eindhoven
Aanbeveling: Ja
2019-10-07 14:13:19

Alles werkte naar behoren.

Ervaring

Het pakketje met de pin was er ruim op tijd en de instructies waren duidelijk

Reactie van Pintip

-
8
Pieter
BERKEL EN RODENRIJS
Aanbeveling: Ja
2019-10-04 06:30:08

Eenvoudig, snel en goede apparatuur.

Ervaring

Eenvoudige procedure. Snelle reactie via email en snelle levering. Pin apparaat goede draadloze verbinding en modern.

Reactie van Pintip

-
10
C.A. Steenbergen
De Wijk
Aanbeveling: Ja
2019-10-02 08:50:18

Alles prima geregeld!

Ervaring

Alles was goed voor elkaar! Geen 10 omdat er een apparaat geleverd werd met een kabelbreukje, waardoor de het apparaat af en toe uitviel. met een stukje tape wel kunnen draaien.... Kortom... .. OKAY!!

Reactie van Pintip

-
8