Totaal score

9.2

Personeel
9
Kwaliteit
9.1
Communicatie
9
Snelheid/Levertijd
9.5
Betrouwbaarheid
9.4
Afspraken nakomen
9.4
Kennis & Vakmanschap
9.1
127 beoordelingen (12 maanden) 1303 beoordelingen (totaal)
25951 keer bekeken 100% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-29 09:47:39

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Vv Heeg
HEEG
Aanbeveling: Ja
2018-07-24 10:38:34

Pluspunten

Super tevreden, uitstekende service en snelle bereikbaarheid.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Stichting Cultbier Heerlen
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2018-07-22 23:42:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
8
Di Gusto
Bussum
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 15:45:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Stichting CADT
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 13:25:06

Pluspunten

Doet niet moeilijk over het sepa-contract.

Verbeterpunten

Sepa-contract (automatische incasso), beter in contract verwoorden. Zoal het nu is opgesteld geeft het jullie onbeperkte mogelijkheden om te incasseren van het bankrekeningnummer van een klant.

Reactie van Pintip

-
9
St. Hoonhorster Sproeifeest
Hoonhorst
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 13:10:06

Pluspunten

Ze denken mee en weten waar ze het over hebben, dus ook wat de klant nodig heeft.

Verbeterpunten

Vanuit eerdere bestellingen opnieuw bestellen mogelijk?

Reactie van Pintip

-
10
I shop RUG
Groningen
Aanbeveling: Ja
2018-07-11 08:33:06

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
shirdak
utrecht
Aanbeveling: Ja
2018-07-10 08:37:59

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Ik vroeg me af ivm het steeds meer betalen van mensen via hun mobiel of jullie daar ook nieuwe snufjes/mogelijkheden voor hebben? het pinapparaat wordt relatief duur( als je geen creditcard erop hebt) tov betaalverzoek/tikkie sturen.

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 14:42:05

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 13:44:03

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Tennisvereniging PST
AMSTERDAM
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 11:29:03

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 10:40:36

Pluspunten

goede service

Verbeterpunten

nvt

Reactie van Pintip

-
8
Naud: st ouderrraad lusthofschool
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 10:17:06

Pluspunten

Snelheid, gemak

Verbeterpunten

Voor goede doelen misschien een korting inzetten.

Reactie van Pintip

-
10
Opleidingscentrum/Instituut NOORD
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 09:47:14

Pluspunten

Heeft de automaat gratis beschikbaar gesteld voor het goede doel.

Verbeterpunten

Jammer dat de (mobile) automaat niet was opgeladen.

Reactie van Pintip

-
8
Henk Schuster van UniSports
Haren
Aanbeveling: Ja
2018-07-06 21:15:57

Pluspunten

Twee keer mee gewerkt. Alles positief ervaren. Snelle, heldere reacties. Leveringen op tijd en goed verzorgd. Heldere gebruiksaanwijzingen. Directe en vlotte betalingen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
peter
Warmond
Aanbeveling: Ja
2018-07-02 19:31:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Herberg Lanting Meedhuizen
Aanbeveling: Ja
2018-06-25 13:50:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Gert's knipsalon
Putten
Aanbeveling: Ja
2018-06-20 11:33:41

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen.

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-18 15:39:23

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Easy cleaning products
Gorinchen
Aanbeveling: Ja
2018-06-11 11:57:11

Pluspunten

Top en professioneel

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Vincent, bedankt voor deze geweldige score. Hopend dat u in de toekomst wederom voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Stichting Huntenkunst
Ulft
Aanbeveling: Ja
2018-06-10 21:45:36

Pluspunten

Meedenken, oplossen

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gerard, bedankt voor deze geweldige score. Hopelijk kiest u de volgende keer weer voor Pintip. Met vriendelijke groet, Marieke.
7
Slagerij Smit
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2018-06-06 19:28:02

Pluspunten

-

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste meneer Smit, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Stijn.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-05 20:00:11

Pluspunten

Er waren problemen met de levering van de pinautomaat, dus toen hadden ze direct een nieuwe gestuurd naar een nieuw adres terwijl de oude nog niet eens terug was. Hierdoor hadden wij de pinautomaat op tijd. Dit was heel erg fijn.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Timo, bedankt voor de fantastische score. Wij zijn blij dat het gelukkig allemaal op tijd binnen is gekomen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-05 13:59:16

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Daan, wat fijn dat Pintip nogmaals goed is bevallen en wat een geweldige score! Wij hopen u de volgende keer opnieuw van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
St. Agathakerk
Lisse
Aanbeveling: Ja
2018-06-05 07:09:37

Pluspunten

betrouwbaar

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Mirthe, bedankt voor de fantastische score. Wij hopen u de volgende keer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Foute Cross
Lopik
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 23:05:12

Pluspunten

Nu ingelogd via Mijn Pintip en kan idd alle overzichten inzien. Helemaal goed! Geen extra huurdagen dan de gebruikdagen. Werd gelijk contact opgenomen n.a.v. beoordeling.

Verbeterpunten

De borgverrekening kan beter, maar is al telefonisch besproken. Betalen voor de meegeleverde bonrollen.

Reactie van Pintip

-
8
Schalkhaar Life
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 19:27:38

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Ik zou de levering een paar dagen eerder zien. Nu is het spannend of het op tijd binnen is. Het contactloos betalen boven de 25 euro gaf wat vaker foutmeldingen

Reactie van Pintip

Beste Anet, bedankt voor de positieve reactie. Ik heb in het systeem gezien dat de pinautomaat gelukkig op tijd is binnen gekomen hartstikke fijn. Standaard kan een klant maximaal voor €25,- contactloos pinnen. Echter wanneer dit hoger is of dit een 3de maal gebeurd op een dag, geeft de terminal aan dat er een pin moeten worden ingevoerd. U kunt vervolgens op de groene 'OK' of menu drukken, om de klant door te laten pinnen. Wij doen ons uiterste best om volgende keer uw pintransacties goed te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Efraïm
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 10:17:00

Pluspunten

Betrouwbaar en degelijk

Verbeterpunten

n.v.t.

Reactie van Pintip

Beste meneer Naberhuis, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u in de toekomst weer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Marieke.
9
ITB Entertainment Group
's-Hertogenbosch
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 09:35:41

Pluspunten

Mooie apparaten, prima service, geen tegenvallers gehad.

Verbeterpunten

nvt

Reactie van Pintip

Beste Jack, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u de volgende keer weer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Oorlogsmuseum Overloon
Overloon
Aanbeveling: Ja
2018-06-03 14:29:22

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marlon, bedankt voor uw geweldige score. Wij hopen dat u in de toekomst weer voor Pintip kiest! Met vriendelijke groet, Dinand
9
Eetcafe de Trilker
Poppenwier
Aanbeveling: Ja
2018-06-02 21:04:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer Posseth, bedankt voor uw fantastische score. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Efraïm
10
AAN
Aanbeveling: Ja
2018-05-30 20:34:57

Pluspunten

Heel probleemoplossend werken, zelfde dag overgeschakeld van wifi naar gprs en topservice!

Verbeterpunten

Minimum van 4 dagen huur schrappen.

Reactie van Pintip

Beste Arash, bedankt voor de geweldige score. Wij hanteren een start tarief van 1-4 dagen. Stel, u huurt de pinautomaat voor een feest op zaterdagavond. Wij versturen deze dan woensdag en leveren deze op donderdag bij u af om er zeker van te zijn dat u hem getest en wel kunt gaan gebruiken. Vervolgens stuurt u de pinautomaat op maandag naar ons terug, deze komt dan dinsdag bij ons binnen. De pinautomaat is in totaal nu 7 dagen bij ons weg geweest. Daarom hebben wij er voor gekozen om een starttarief van 4 huurdagen te hanteren en verzend en retourdagen niet in rekening te brengen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Saskia
Culemborg
Aanbeveling: Ja
2018-05-29 15:43:08

Pluspunten

Automaat is makkelijk online te huren en was snel in huis.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Saskia, bedankt voor de fantastische score. Fijn om te horen dat wij nogmaals goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Stichting Vrijpop Beuni gen
Beuningen
Aanbeveling: Ja
2018-05-20 18:30:12

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Stokkermans, bedankt voor uw prachtige score. Fijn om te horen dat wij ook door u zijn bevallen. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-05-14 09:30:48

Pluspunten

Wij zijn erg enthousiast en tevreden over Pintip en met name over de service! De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en er is snelle levering. In juli gaan wij weer gebruik maken van pintip! Ga zo door!

Verbeterpunten

Nee geen een

Reactie van Pintip

Bedankt voor je fantastische score! Leuk om te horen dat u zo positief bent. Wij helpen u graag in juli weer met een nieuw pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke.
10
Annemarie, stichting Amersfoort in C
Amersfoort
Aanbeveling: Ja
2018-05-14 09:10:26

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Annemarie, bedankt voor deze mooie score. Fijn om te horen dat alles is bevallen. Wij hopen u weer te kunnen helpen bij de volgende benodigde pinautomaat! Met vriendelijke groet, Efraïm
10
Neterpop
Bladel
Aanbeveling: Ja
2018-05-12 19:50:46

Pluspunten

Snel, Simpel, afspraak is afspraak.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Jan, bedankt voor je duidelijke en goede recensie. Het is erg fijn om te horen dat alles bevallen is en dat het proces als snel bevallen is. Wij hopen u in de toekomst weer te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Stichting Oranjefeesten Laag Zuthem
Laag Zuthem
Aanbeveling: Ja
2018-05-12 17:58:22

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reactie op vragen, snelheid van verzenden en afhandelen van transacties is echt super!

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hendriks, bedankt voor uw vriendelijke reactie. Fijn om te horen dat wederom wij goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien! Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Wapen vann rijsenburg
Driebergen
Aanbeveling: Ja
2018-05-09 13:31:09

Pluspunten

Lekker snel en makkelijk in de omgang.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Fijn om te horen dat de pinautomaten weer goed zijn ervaren. Hopelijk kiest u in de toekomst weer voor Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke.
10
Cigo Den Haag Centrum
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2018-05-09 13:27:54

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Mehrabi, bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat het allemaal goed bevallen is. We hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
The Good Companion B.V.
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-05-22 12:15:01

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Pinapparaat werkt zeer traag met verwerken van transacties. Had in principe niets te maken met de verbinding aangezien ons andere apparaat prima werkte.

Reactie van Pintip

Beste meneer Massaro, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de automaat traag werkte voor u. Het zou kunnen dat het lag aan de vele transacties op Koningsdag- en nacht dat deze langzamer werkte dan normaal. Hopelijk zien we u toch in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
8
St. Oranjebal Heiloo
Heiloo
Aanbeveling: Ja
2018-05-08 11:10:54

Pluspunten

Snelle levering en ruim op tijd. Zeer betrouwbaar gebleken de afgelopen 5 jaar.

Verbeterpunten

Ik miste wel de dropjes dit jaar 😉

Reactie van Pintip

Beste Daan, hartelijk dank voor deze prachtige score! De volgende keer zorgen we ervoor dat er weer dropjes in de box zitten!. Wij hopen dat u ook de komende jaren weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
10
A.P Juwelier
Roermond
Aanbeveling: Ja
2018-05-03 10:33:10

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Pasagic, bedankt voor uw schitterende score! Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Alexander - Jolo Fashion Group
Made
Aanbeveling: Ja
2018-04-25 08:29:47

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Wurth, bedankt voor uw schitterende score! Fijn dat u al jaren naar tevredenheid een pinautomaat bij ons huurt. Wij hopen dat u de komende jaren ook met tevredenheid bij ons een pinautomaat huurt. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Little Soho
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-04-24 12:15:35

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Helene, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat wij u al een aantal jaar kunnen helpen aan een pinautomaat. Wij hopen dat wij dit in de toekomst mogen blijven doen. Met vriendelijke groet, Sietse
9
OBS Beekbergen
Beekbergen
Aanbeveling: Ja
2018-04-24 09:58:23

Pluspunten

Wat ontzettend leuk, dat zakje drop bij de levering. Dat zijn de krenten in de pap.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Rorije, bedankt voor uw schitterende score! De krijtjes zijn hier ook erg goed in de smaak gevallen ;). Met vriendelijke groet, Dinand
10
Shockproof bv
Groningen
Aanbeveling: Ja
2018-04-20 22:43:56

Pluspunten

Snelheid van leveren!Meedenkende telefonist ..

Verbeterpunten

pinapparaat in nettere staat in koffer: zag er erg slordig uit/ kabels helemaal in elkaar gedraaid.Kabel pinapparatuur zat zo lis dat verbinding 3 maal verbrak. Hebben we met tape moeten vastzetten...

Reactie van Pintip

Beste meneer Nieubuurt, bedankt voor uw mooie score! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de apparatuur zo geleverd wordt en hier zal dan ook beter op worden gelet. Fijn dat wij u na de storing zo goed hebben kunnen helpen met een nieuwe automaat! Met vriendelijke groet, Stijn
10
Hotel de Koppelpaarden
Lichtenvoorde
Aanbeveling: Ja
2018-04-17 19:18:52

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Service en organisatie perfect.

Reactie van Pintip

Beste meneer Nales, bedankt voor uw schitterende score! Goed om te lezen dat u tevreden bent geweest met onze service. Wij hopen dat wij u in de toekomst wederom kunnen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
shirdak
amsterdam en Utrecht
Aanbeveling: Ja
2018-04-11 17:59:59

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marianne, bedankt voor uw mooie score! Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Het Witte Peerd
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-04-09 10:26:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Dennis, bedankt voor je schitterende score. Wij hopen u vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Klant
Uithoorn
Aanbeveling: Ja
2018-04-04 15:56:54

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Zelst, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat u geen spijt heeft gekregen om voor ons te kiezen. Wij hopen dat u bij een volgend event weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Sietse
8
facepaintshop Netherlands
Born
Aanbeveling: Ja
2018-04-03 10:47:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer America, bedankt voor uw mooie score! wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
-
Genemuiden
Aanbeveling: Ja
2018-03-31 20:32:21

Pluspunten

Als er problemen waren, werd er adequaat gehandeld en werd het snel opgelost!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Graaf, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat als er problemen waren deze snel verholpen waren. Wij hopen dat de volgende huurperiode probleemloos zal verlopen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Sooner Events
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2018-03-27 21:16:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Schwieters, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat u al jaren vertrouwen in ons heeft. Wij hopen dat wij ook de komende jaren dit vertrouwen mogen waarmaken. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Chr. Opleidingsschool
Katwijk
Aanbeveling: Ja
2018-03-26 15:04:45

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Pinapparaat moest wel zeer regelmatig opnieuw opgestart worden. Na een foutieve handeling reageerde het nergens meer op. Na enkele betalingen regelmatig melding dat betaling was afgebroken.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van der Woude, bedankt voor uw mooie score. Spijtig dat de pinautomaat niet optimaal heeft gefunctioneerd. Mocht er bij een eventuele volgende huurperiode iets mankeren aan de automaat dan zijn wij ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar via de storingstelefoon. Wij helpen u dan uiteraard graag om de problemen te verhelpen. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Jan
Nijeveen
Aanbeveling: Ja
2018-03-20 08:35:49

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Er was niet doorgegeven dat jullie verhuisd waren

Reactie van Pintip

Beste meneer Busscher, bedankt voor deze mooie score! Fijn dat u ons toch heeft gevonden, wij hopen dat u ons in de toekomst nog vaker weet te vinden ;). Met vriendelijke groet Stijn
9
Hoeve Motoren
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-03-12 22:01:39

Pluspunten

Goede service en verstand van zaken !

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Hoeve, Bedankt voor deze geweldige score! wij helpen u in de toekomst graag vaker aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
With a touch of Rose
Amstelveen
Aanbeveling: Ja
2018-03-12 09:32:47

Pluspunten

Alleen maar positief, volgend jaar weer!

Verbeterpunten

Het enige zijn die shifttotalen die erg klein worden afgedrukt en niet leesbaar zijn.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hartman, Bedankt voor deze mooie score! Helaas zijn de shift totalen die worden afgedrukt niet te vergroten. Graag zien wij uw aanvraag volgend jaar weer verschijnen. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Juvenaat
Bergen op zoom
Aanbeveling: Ja
2018-03-11 07:31:31

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Schaik, bedankt voor deze mooie score. Fijn dat alles snel en makkelijk geregeld kon worden. Graag voorzien wij u in de toekomst nog vaker van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Vishandel Arjan Vos
Oosterwolde
Aanbeveling: Ja
2018-03-06 17:31:07

Pluspunten

Leveren gewoon wat ze zeggen! Snel en correct!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Vos, bedankt voor uw geweldige score! Fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Wij helpen u in de toekomst graag weer aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet Stijn
10
Atelier49
Staphorst
Aanbeveling: Ja
2018-03-05 15:02:48

Pluspunten

Snelle reactie op e-mails.

Verbeterpunten

Er was telefonisch overlegd dat de pintip op vrijdag bij ons bezorgd zou worden. Vrijdag nam ik telefonisch contact op en werd er gezegd dat wij het pinapparaat zelf op moesten halen.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Diender, bedankt voor uw mooie score! De bezorging is waarschijnlijk een miscommunicatie geweest. Wij gaan er vanuit dat bij een eventuele volgende huurperiode de communicatie beter zal zijn en wij de automaat ruim van te voren leveren. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Scratch Muziekdagen
Leiden
Aanbeveling: Ja
2018-02-26 10:05:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Walter, bedankt voor deze geweldige score! Wij hopen dat wij u in de toekomst wederom mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Cafe Zaal
Slagharen
Aanbeveling: Ja
2018-02-21 14:34:41

Pluspunten

Carnaval 2018: 1ste x hier mee gewerkt en zal het absoluut aan iedereen aanbevelen. Zeer tevreden klant dus 🙂

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Postma, bedankt voor uw mooie score. Wij hopen dat wij u de komende jaren vaker mogen voorzien van een pinautomaat.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-02-19 14:19:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Bosensell, bedankt voor uw geweldige score. Fijn dat u al zoveel jaren vertrouwen heeft in onze diensten. Wij hopen u ook de komende jaren te mogen voorzien van een pinautomaat.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-02-09 16:17:15

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Tongerloo, bedankt voor uw mooie score. Wij hopen dat wij u de volgende keer ook aan een pinautomaat mogen helpen.
8
Van Gils Fashion BV
Breda
Aanbeveling: Ja
2018-02-09 09:53:38

Pluspunten

Wij doen altijd prettige zaken met Pintip. Van Gils Fashion BV

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Raijmakers, bedankt voor uw mooie score. Wij hopen u ook de volgende keer blij te mogen maken met een zakje drop 😉
8
Global Trade Group
Soesterberg
Aanbeveling: Ja
2018-02-02 11:17:55

Pluspunten

Supersnelle service. Wij maken al jaren gebruik van Pintip tijdens beurzen. En dit tot grote tevredenheid. Nog nooit problemen gehad.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Wanrooij, bedankt voor deze schitterende score! Fijn dat u al jaren zonder problemen bij ons een pinautomaat huurt. Graag helpen wij u ook bij de komende beurzen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Trendyspeelgoed.nl
Oss
Aanbeveling: Ja
2018-01-31 09:04:25

Pluspunten

alleen maar positief

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Debbie, bedankt voor uw mooie reactie. Hopelijk mogen wij u bij de volgende beurs wederom voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Mazzelshop
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2018-01-30 17:22:08

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Velink, bedankt voor deze mooie score! Fijn dat u zoveel vertrouwen in ons heeft. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst vaker van een pinautomaat voorzien. Met vriendelijke groet, Sietse
10
AIO Nederland
Veghel
Aanbeveling: Ja
2018-01-30 16:34:28

Pluspunten

Eigenlijk zijn we zeer positief. Twee keer nu gebruik gemaakt van de diensten en beiden keren keurig netjes alles op tijd geleverd met duidelijke instructies én een leuke attentie. Daarnaast worden uitbetalingen en facturen duidelijk en helder opgesteld en direct verwerkt.

Verbeterpunten

De pinautomaat die wij hadden werkt erg fijn maar als een betaling werd afgebroken door bijvoorbeeld een verkeer pincode of onvoldoende saldo bij de klant dan keerde deze niet meer terug naar het menu. We hebben allerlei knoppen geprobeerd maar niets hielp behalve de pinautomaat opnieuw opstarten. Dit duurt echter een tijdje wat wachttijden tot gevolg heeft. Dat moet handiger kunnen lijkt me. Deden wij iets fout? En zo ja, vermeld dit als tip in de gebruiksaanwijzing.

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor uw mooie score. Het probleem dat u vermeldt komt door instellingen in de automaat die niet te veranderen zijn. Desondanks hopen wij u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Banketbakkerij Bliek
Middelburg
Aanbeveling: Ja
2018-01-28 09:20:15

Pluspunten

De contacten lopen lekker direct en persoonlijk.

Verbeterpunten

De mogelijkheid om een mobiel pinapparaat te kunnen huren voor een korte periode is super, maar de transactie kosten vinden wij echt heel hoog. Daarnaast komt dan de huurprijs per dag nog. We waren blij dat het zo kon maar de kosten zijn enorm.

Reactie van Pintip

Beste Astrid, bedankt voor deze geweldige score! helaas kunnen wij aan de transactiekosten niks veranderen. Desondanks hopen wij u in de toekomst vaker te kunnen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Ontour BV
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-01-26 16:48:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Reinhold, bedankt voor deze mooie score! Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker voorzien van een pin automaat. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Proxsys Cup
Gorinchem
Aanbeveling: Ja
2018-01-23 11:53:45

Pluspunten

Belde voor een pin terminal en de volgende dag was hij al geleverd. Super service.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste meneer Blankenstijn, bedankt voor deze geweldige score! Mocht u in de toekomst wederom een pinautomaat nodig hebben dan zijn wij u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Nard Wiegmans tuincentrum
Mijdrecht
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 20:57:19

Pluspunten

netjes en vriendelijk staat voorop ,komen betrouwbaar over .Onze afspraken gaan via de telefoon en zijn duidelijk en goed.

Verbeterpunten

Prijs aanpassen van de transactie kosten,deze zijn bij de concurrent goedkoper.

Reactie van Pintip

Beste Nard, bedankt voor uw geweldige score! Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent, hier zijn wij erg trots op. Graag voorzien wij u in de toekomst vaker van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
John de knaller vuurwerk
Almere
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 19:28:25

Pluspunten

wat ze beloven komen ze na. Kosten niet te hoog en duidelijk overzicht. incl. snelle uitbetaling.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Uitvlugt, Bedankt voor uw mooie reactie. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u ook in de toekomst te mogen voorzien van een pinautomaat! Met vriendelijke groet, Dinand
9
G.H.
Enschede
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 17:39:07

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Meinema, bedankt voor uw beoordeling! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-01-22 17:07:26

Pluspunten

Prima service! Zeer tevreden dit alweer voor tweede jaar.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Dollekamp, bedankt voor deze mooie reactie! Fijn dat alles weer goed is verlopen. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
9
vuurwerkpeters
Ingen
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 15:28:41

Pluspunten

Al jaren een goed en betrouwbaar bedrijf.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Evert, Bedankt voor de geweldige score! Fijn om te horen dat u al zoveel jaren vertrouwen in ons heeft. Wij hopen u ook de komende jaren te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 13:31:37

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Brosius, bedankt voor uw reactie. Helaas kunnen wij aan de transactiekosten niks veranderen. Desondanks hopen wij u graag terug te zien in de toekomst. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Van Nieuwland Tuinen
Oegstgeest
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 13:31:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Nieuwland, bedankt voor uw recensie. Wij hopen u later graag terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Saskia/PureDreams
Epen
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 10:13:46

Pluspunten

Voor het 2e jaar nu mijn pin gehuurd en niets dan lof!! Aan het einde van het jaar zeker weer bij Pintip huren.....

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling. Mooi om te lezen dat de pinautomaat voor het 2e jaar goed is bevallen. We zien u graag terug aan het einde van het jaar. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Beuker vuurwerk
Hoogeveen
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 10:11:07

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Beuker, bedankt voor deze hele mooie score! Wij hopen dat we u in de toekomst weer mogen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Handelsonderneming H. Greutink
Lochem
Aanbeveling: Ja
2018-01-08 09:51:32

Pluspunten

Correcte voorlichting en afspraken correct nagekomen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Annie, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zien u in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Bruna Sittard
Sittard
Aanbeveling: Ja
2018-01-02 17:46:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Eck, bedankt voor deze beoordeling. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
7
Klant
alkmaar
Aanbeveling: Ja
2017-12-29 14:37:09

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Wit, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Mooi dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Gerard Meeuwenoord verhuur
Heemstede
Aanbeveling: Ja
2017-12-27 11:55:50

Pluspunten

Zeer goed

Verbeterpunten

Heb gebelt of mijn naam op de afschrift van de bank kon maar niet gedaan er bleef pintip op staan

Reactie van Pintip

Beste Gerard, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Op het afschrift is wel gewoon uw naam komen te staan. Onze naam moet er standaard op staan in verband met regelgeving waar wij helaas geen invloed op hebben. We hopen u desondanks in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
9
wehkamp
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2017-12-20 09:48:09

Pluspunten

Bijzonder snelle service en afhandeling van begin tot eind!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Brenda, hartelijk dank voor deze geweldige score! Daar zijn we erg blij mee. We hopen u in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-12-04 10:58:51

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Ming, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We vinden het erg fijn dat alles naar wens verlopen is. Mocht u in de toekomst nog eens een pinautomaat nodig zijn, dan helpen we u graag weer verder. Met vriendelijke groet, Sietse
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-11-27 23:28:30

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Beltman, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de automaat goed gewerkt heeft. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
7
CEDA
Delft
Aanbeveling: Ja
2017-11-21 11:30:17

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Csiti, bedankt voor uw mooie beoordeling. We vinden het fijn dat alles naar wens is geweest. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Sallands Bakfeest
Dalfsen
Aanbeveling: Ja
2017-11-16 12:13:34

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Stefan, bedankt voor uw mooie beoordeling! We hoorden dat het weer een geslaagd feest was geworden. Hopelijk hebben onze pinautomaten daar ook hun steentje in bijgedragen. We hopen u volgend jaar weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2017-11-14 13:13:07

Pluspunten

alles werkte goed, korte duidelijke handleiding erbij, zowel bij de kassa als bij het pin apparaat. Pin apparaat werkte prima in een zeer drukke beurs omgeving!

Verbeterpunten

Pin apparaat gaat erg snel in 'slaapstand'. Op een drukke beurs neemt dat wel extra onnodig tijd in beslag. Niet kunnen ontdekken hoe je dit zou kunnen veranderen en had daar ook niet echt de tijd voor.

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Lucke, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat de automaat naar goed functioneerde. De automaat heeft een standaardinstelling om inderdaad vrij snel in slaapstand te gaan, hier is helaas geen instelling voor te wijzigen. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Klant
Nieuwkoop
Aanbeveling: Ja
2017-11-12 14:06:42

Pluspunten

Alles goed geweest

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Beek, hartelijk dank voor deze beoordeling! Goed dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Chacoco fashion
Emmen
Aanbeveling: Ja
2017-11-10 13:41:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Luchjenbroers, bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn dat alles naar wens verlopen is. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Ennesse
Roosendaal
Aanbeveling: Ja
2017-11-07 11:25:35

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Nannette, bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn dat u tevreden bent over onze diensten. We hopen u ook de aankomende jaren weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
8
Luma consutalcy en catering
Veldhoven
Aanbeveling: Ja
2017-11-07 10:43:28

Pluspunten

Over alle stappen ben ik eigenlijk wel tevreden. Service is goed, vriendelijke en behulpzaam. Bij vragen direct antwoord en geen bandje bij telefonische benadering.

Verbeterpunten

Bij elk pin apparaat een zak drop geven

Reactie van Pintip

Beste Luc, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Mooi dat alles weer op rolletjes gelopen is. Ook volgend jaar hopen we u weer van dienst te mogen zijn, wellicht met een extra zakje drop 😉 Met vriendelijke groet, Stijn
10
Asopos de Vliet
Leiden
Aanbeveling: Ja
2017-11-06 16:22:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Moes, hartstikke bedankt voor deze geweldige score! Fijn dat alles wederom goed gegaan is. Ook in de toekomst hopen we u weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Klant
Den Bosch
Aanbeveling: Ja
2017-11-06 08:36:28

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Ella, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Sietse
9
Great British Wool
Nieuw Vennep
Aanbeveling: Ja
2017-11-03 14:01:32

Pluspunten

Zoals gebruikelijk werkte alles perfect en is alles perfect afgerond. Het enige waar ik me zorgen over hoefde te maken is de hoeveelheid te verkopen wol! Super!

Verbeterpunten

Blijf doen wat jullie doen zoals jullie het doen.

Reactie van Pintip

Beste Arnold, hartelijk bedankt voor deze prachtige score! Erg fijn dat alles weer helemaal naar wens gegaan is. Ook de volgende keer hopen we u weer te mogen voorzien van een pinapparaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Natuurcamping De Hoogte
Eesveen
Aanbeveling: Ja
2017-10-30 09:10:09

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Martens, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg trots op. We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
10