Totaal score

9.2

Personeel
8.9
Kwaliteit
8.9
Communicatie
8.8
Snelheid/Levertijd
9.3
Betrouwbaarheid
9.1
Afspraken nakomen
9.2
Kennis & Vakmanschap
8.8
115 beoordelingen (12 maanden) 1399 beoordelingen (totaal)
29017 keer bekeken 100% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-06-14 13:01:14

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
8
Rommelmarkt St. Agatha
Lisse
Aanbeveling: Ja
2019-06-05 19:32:35

Pluspunten

correct en prima apparatuur

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
schalkhaar Life
Schalkhaar
Aanbeveling: Ja
2019-06-05 17:12:32

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Pleinfestival
Kaatsheuvel
Aanbeveling: Ja
2019-06-03 11:30:56

Pluspunten

Klantgerichtheid

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Ton
Zwolle
Aanbeveling: Ja
2019-05-15 11:56:40

Pluspunten

Duidelijke uitleg omdat het de eerste keer was. Gebruiksvriendelijke uitleg op papier.

Verbeterpunten

Lagere kosten per transactie. Deze zijn te hoog.

Reactie van Pintip

-
9
restaurant Welp
Eindhoven
Aanbeveling: Nvt
2019-05-27 20:15:02

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Pinnen op de dag zelf was echt klote. Bleef constant hangen, duurde lang etc. etc.

Reactie van Pintip

-
5
cigo denhaag centrum
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2019-05-13 19:27:52

Pluspunten

zij komen de beloofde altijd na.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Café Fame
Tiel
Aanbeveling: Ja
2019-05-11 13:48:19

Pluspunten

Goeie contact

Verbeterpunten

Pinapparaat doet het niet altijd en moet je m overnieuw opstarten en dat kost tijd en geld!

Reactie van Pintip

-
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-05-08 07:30:51

Pluspunten

Er is goede, snelle communicatie bij vragen. Daardoor erg betrouwbaar. Acties worden snel uitgezet en levering op tijd. Terugsturen is ook gemakkelijk en goede afhandeling.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Wouter
Utrecht
Aanbeveling: Ja
2019-05-07 11:19:06

Pluspunten

Heldere communicatie en snelle levering.

Verbeterpunten

De website mijn.pintip.nl mag wat gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Maar het feit dat de website er is is wel super handig!

Reactie van Pintip

-
9
margriet
meppel
Aanbeveling: Ja
2019-04-15 21:18:19

Pluspunten

Goed geregeld!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-04-14 22:12:44

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
8
De Vries Autobedrijf Tilburg
Tilburg
Aanbeveling: Ja
2019-04-11 08:55:49

Pluspunten

Alles perfect geregeld!

Verbeterpunten

Prijzen zouden misschien iets lager kunnen. Aan de andere kant de prijzen waren van te voren duidelijk aangegeven.

Reactie van Pintip

-
10
Kinderkledingbeurs
Maarn
Aanbeveling: Ja
2019-04-09 20:00:20

Pluspunten

snel en flexibel, klantgericht

Verbeterpunten

De handleiding die was meegestuurd was de verkeerde (geen beschrijving voor aansluiting op wifi), wellicht handig om 1 handleiding te maken, ipv 2 versies, dat verkleind de kans op het meesturen van de verkeerde versie

Reactie van Pintip

Beste Daphne, vervelend om te horen dat u de verkeerde handleiding toegestuurd heeft gekregen. Wist u dat u een handleiding ook in de mijn Pintip omgeving kunt raadplegen? We nemen in ieder geval uw punt mee. Met vriendelijke groet, Margriet
10
Liens Kadowinkel
Katwijk
Aanbeveling: Ja
2019-04-08 20:07:14

Pluspunten

Snelle levering, vakkundig advies en goede service. Afhandeling van de pintransacties snel geregeld.

Verbeterpunten

Ga zo door.

Reactie van Pintip

Beste heer de Groot, hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en fijn dat u nu opnieuw tevreden bent. We zien u graag een volgende keer weer bij Pintip. Hartelijke groet, Stijn
10
KSGV
Tilburg
Aanbeveling: Ja
2019-04-08 10:35:49

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer Eysbouts, bedankt voor uw recensie en prettige beoordeling. We hopen dat u een volgende keer weer bij Pintip besteld. Met vriendelijke groet, Margriet
9
Mo
Aanbeveling: Ja
2019-04-03 11:14:18

Pluspunten

Goedkoop en betouwbaar

Verbeterpunten

Ga zo door.

Reactie van Pintip

Beste heer Khallad, bedankt voor uw mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent. We hopen dat u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Martsimo Shops
Purmerend
Aanbeveling: Ja
2019-04-02 21:18:39

Pluspunten

Snelle reactie op vraag via de mail, transacties kunnen inzien via eigen account op de Pintip website

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Knies, hartelijke bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent. We hopen u een volgende keer weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Margriet
9
Bierboom BierEvents
Krimpen aan den IJssel
Aanbeveling: Ja
2019-04-02 13:01:09

Pluspunten

Wordt ruim op tijd geleverd en snel afgerekend.

Verbeterpunten

De communicatie omtrent de afrekening kan beter, het apparaat was geruime tijd niet te gebruiken als een betaling geweigerd werd en minimaal vier dagen huren is te lang.

Reactie van Pintip

-
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-04-01 15:04:39

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer van Woudenberg, bedankt voor uw bestelling en de goede beoordeling. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Margriet
9
Ellen
Goor
Aanbeveling: Ja
2019-03-30 11:46:34

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mw. ten Heggeler, bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat u in de toekomst opnieuw voor Pintip kiest. Hartelijke groet, Stijn
10
Klant
Aanbeveling: Nvt
2019-04-12 11:15:01

Pluspunten

-

Verbeterpunten

2 van de 4 pin apparaten werkten niet.

Reactie van Pintip

-
6
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-03-28 08:15:40

Pluspunten

Er was wat verwarring over de bestelling, we ontvingen 2 terminals i.p.v. 1

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Helma, onze excuses hiervoor. We hopen dat u - ondanks dit voorval - goed kunt terugkijken op de bestelling en service van Pintip. Graag zien we u een volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Margriet
8
Gymnasium Juvenaat
Bergen op Zoom
Aanbeveling: Ja
2019-03-17 20:39:44

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Robert, fijn dat u tevreden bent over ons. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Stijn
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-03-16 21:09:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marcel en Linda, bedankt voor uw bestelling en de mooie beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Efraïm
9
Kunsthuis Kort
Workum
Aanbeveling: Ja
2019-03-14 15:04:05

Pluspunten

Ik wil even mijn complimenten geven aan jullie bedrijf. Alle facetten van de levering liepen heel goed, ik werd vriendelijk en geduldig te woord gestaan, de verzending liep goed en de nazorg. En het zakje drop wat bij de bestelling zat vond ik extra leuk. goed idee. alle lof dus voor jullie. Ik hoop op een fijne samenwerking in de toekomst en ik zal jullie bedrijf aanprijzen bij ieder die het horen wil. Met vriendelijke groeten, Marian Kort

Verbeterpunten

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoor. Laat je horen!

Reactie van Pintip

Beste Marianne, bedankt voor deze mooie score en woorden. Fijn dat u tevreden bent over de bestelling en service tot nu toe. Wij hopen dan ook op een verdere fijne samenwerking met u. Hartelijke groet, Efraïm
10
C.V. de Rossumdaerpers
Vaassen
Aanbeveling: Ja
2019-03-13 20:10:08

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Koetsier, bedankt voor de bestelling en fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Margriet
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-03-12 12:21:27

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Henriette, hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en dat de referenties tot een bestelling hebben geleid. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Margriet
8
Young Pianist Foundation
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2019-03-04 14:33:32

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Agnes, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen u natuurlijk in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Scratch Muziekdagen
Leiden
Aanbeveling: Ja
2019-02-27 10:38:11

Pluspunten

-

Verbeterpunten

bla

Reactie van Pintip

Bedankt voor dit geweldige cijfer! Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Ronald - Distri Sport
Breda!
Aanbeveling: Ja
2019-02-25 20:05:28

Pluspunten

topservice en snelheid. Pin deed het in een zeer lastige bunker wat Ahoy heet!

Verbeterpunten

prijs proberen te verlagen. Zijn best fikse prijzen

Reactie van Pintip

Beste Ronald, bedankt voor uw geweldig positieve review! U heeft gemeld dat de prijzen best fiks zijn. Mede om die reden hebben wij de transactiekosten van een mobiele pinautomaat naar €0,18 gedaan. Hopelijk overtuigd dit u om een volgende keer weer bij Pintip af te nemen! Met vriendelijke groet, Efraïm
10
Plus van den Hoven
Wezep
Aanbeveling: Ja
2019-02-16 15:18:21

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Nvt.

Reactie van Pintip

Beste Jurien, bedankt voor uw fantastische cijfer. Fijn dat alles goed is bevallen. Hopelijk zien wij u in de toekomst spoedig weer! Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Andre Cammeraat
Barneveld
Aanbeveling: Ja
2019-02-08 08:47:17

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Andre, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
9
PSV Hertruiters
Hellendoorn
Aanbeveling: Ja
2019-01-28 14:58:16

Pluspunten

prima bedrijf om snel en eenvoudige een betaalautomaat te huren voor een aantal dagen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Roelofs, bedankt voor deze prachtige score! Mooi dat alles helemaal goed gegaan is. We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Stichting Winterland Oss
Oss
Aanbeveling: Ja
2019-01-19 14:42:13

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Hans, prachtige beoordeling! Dankuwel! Dat is waar we het voor doen natuurlijk. Ook u hopen wij volgend jaar weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Teun / Annemieke's Kramerie BV
Aalsmeer
Aanbeveling: Ja
2019-01-18 18:03:26

Pluspunten

Alles is uitgekomen. zoals we dat verwacht hebben.. Het apparaat werkte ook snel.

Verbeterpunten

Met het verstrekte apparaat was contactloos betalen niet mogelijk

Reactie van Pintip

Beste meneer Treur, hartelijk dank voor uw super beoordeling! Met het verstrekte pinautomaat was contactloos pinnen zeker wel mogelijk, er zit op de zijkant van de terminal een gedeelte waar de pas tegenaan gehouden kan worden. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Verfhandel Kesler B.V.
Zeist
Aanbeveling: Ja
2019-01-18 16:42:23

Pluspunten

- Snel - Duidelijke voorwaarden

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste Matthijs, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zien u uiteraard graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Stijn
8
VOF Stevens Boeken
Hillegom
Aanbeveling: Ja
2019-01-10 11:25:23

Pluspunten

Wij hebben een tijdelijke winkel voor drie maanden gehad ,zijn niet meer de jongste en zijn vol lof over Pintip ,met name Efraïm en Dinand ,die ons super hebben geholpen!! Het pinapparaat was heel goed en klaar voor gebruik ,toen hij bezorgd werd. Wij maken reclame voor jullie! Henk en Els Stevens.

Verbeterpunten

Geen.

Reactie van Pintip

Beste Henk en Els, vriendelijk bedankt voor deze geweldige beoordeling. Fijn dat alles goed is gegaan. Wij vonden het erg leuk dat jullie gebruik hebben gemaakt van één van onze pinautomaten. Mochten jullie nog een pinautomaat benodigd zijn dan zorgen Dinand en Efraïm er persoonlijk voor dat het wederom soepel loopt. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Fa.H.A. Timmer
Elst
Aanbeveling: Ja
2019-01-09 11:56:13

Pluspunten

alles stipt optijd en modernste apparatuur

Verbeterpunten

niet

Reactie van Pintip

Beste Teunie, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Mooi dat alles weer helemaal goed is gegaan. We hopen u ook volgend jaar weer te mogen ondersteunen met de vuurwerkverkoop. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Bike Shop Eindhoven
Eindhoven
Aanbeveling: Ja
2019-01-08 12:57:45

Pluspunten

Een prettig bedrijf om mee samen te werken.zeer correct en vriendelijk.goede en snelle afhandeling van alles. Bike Shop Ehv

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Bressers, heel erg bedankt voor uw prachtige score! We vinden het erg fijn dat onze jarenlange samenwerking soepel verloopt. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Dinand.
10
vuurwerkpeters
Ingen
Aanbeveling: Ja
2019-01-08 12:08:46

Pluspunten

Top gelopen afgelopen jaar.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Evert, heel erg bedankt voor uw maximale score! We hopen dat de vuurwerkverkoop weer helemaal op rolletjes is verlopen. Hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Gert
Enschede
Aanbeveling: Ja
2019-01-08 11:18:53

Pluspunten

Prima afspraken en een snelle service bij vragen. Nette prijs. Een aanrader.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gert, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Gelukkig is alles helemaal vlekkeloos verlopen, daar doen we het voor. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Dinand.
8
Tuincentrum Bull
Beuningen
Aanbeveling: Ja
2019-01-08 11:11:32

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Richard, geweldige score, hartelijk dank hiervoor! We hopen dat we u snel weer van een pinautomaat mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Tim snuffelaar
Purmerend
Aanbeveling: Ja
2019-01-08 11:02:45

Pluspunten

Snel makkelijk en goed bereikbaar

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Tim, heel erg bedankt voor dit maximale cijfer! Daar gaan we voor! We hopen u in de toekomst natuurlijk weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-01-21 11:15:02

Pluspunten

snelle levering, voorgaande jaren geen problemen met pinautomaat gehad en liep altijd goed. Zullen in de toekomst ook zeker gebruik blijven maken van de service

Verbeterpunten

Zeer goede service, zo houden!

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2019-01-07 09:22:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Wit, bedankt voor uw beoordeling! Mocht u nog een eventuele huurperiode bij ons aangaan, horen wij graag wat u verbeterd zou willen zien, dan gaan wij hier ons extra voor inzetten. Bij een 7 is namelijk altijd ruimte voor verbetering! 😉 Met vriendelijke groet, Efraïm.
7
Ciss Bloemen & Wonen
Rheden
Aanbeveling: Ja
2018-12-29 00:55:54

Pluspunten

8

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Wolfert, geweldig bedankt voor uw prachtige cijfer! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij zien u graag snel weer terug. Groeten, Dinand.
10
Klant
Aanbeveling: Nvt
2019-01-11 23:15:02

Pluspunten

Bereikbaarheid is goed.

Verbeterpunten

Offerte traject is niet scherp. Veel papierhabdel na het akkoord. Hoop gedoe voor de klant

Reactie van Pintip

Beste Robert, bedankt voor uw beoordeling. Natuurlijk zijn wij niet tevreden met dit cijfer. Het is jammer dat u dit gevoel eraan overhoudt. Alleen bij een eerste bestelling zijn er wat documenten die aangeleverd moeten worden. Hierna, zullen deze documenten niet meer benodigd zijn, slechts het contract is bij ieder huurperiode benodigd. Hopelijk zorgt dit er voor dat u de volgende keer toch weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn.
5
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-24 17:42:36

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van den Heuvel, geweldige beoordeling, dankuwel! Ook volgend jaar hoop ik dat we u weer van een pinautomaat mogen voor zien voor uw kerstboom verkoop! Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
YourCongress
Weesp
Aanbeveling: Ja
2018-12-19 09:04:52

Pluspunten

Flexibel, denken met de klant mee, vriendelijk

Verbeterpunten

Tip: ga zo door

Reactie van Pintip

Beste meneer Spuijbroek, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Hopelijk heeft ook deze ervaring u er weer van overtuigd in de toekomst weer voor Pintip te kiezen. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Jette-interieur
Slagharen
Aanbeveling: Ja
2018-12-11 18:34:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

nee, is prima zo.

Reactie van Pintip

Beste Mariët, heel erg bedankt voor uw super beoordeling! Daar zijn we heel blij mee! Ook in de toekomst hopen wij u weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-11 15:06:04

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Drost, hartelijk dank voor uw beoordeling! We hopen u in de toekomst weer terug te zien bij Pintip. Groet, Dinand.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-08 11:19:16

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Marlstone
Bunde
Aanbeveling: Ja
2018-12-04 09:28:32

Pluspunten

-

Verbeterpunten

We heb en gemerkt dat de pinautomaten erg hoog zijn waardoor mensen die moeten pinnen bii een kassa unit bij een evenement veel moeite hebben om goed te kunnen pinnen omdat ze nog lastig onder het luikje doorkomen met hun hand.

Reactie van Pintip

Beste Rob, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Helaas hebben wij geen invloed op de kassa unit. Al onze Yomani betaalautomaten kunnen vrij bereikt worden met de hand, er zit hier standaard geen luikje boven. We hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van pinautomaten! Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-02 14:32:32

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste, bedankt voor uw mooie beoordeling! Mooi dat alles goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
hälsingegård Lundbergs
Los,Zweden
Aanbeveling: Ja
2018-11-30 22:13:08

Pluspunten

-

Verbeterpunten

btw vermelding op de bon

Reactie van Pintip

Beste Sigrid, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Daar zijn we erg blij mee. Helaas is BTW voor ieder product anders, een pinautomaat ziet helaas niet wat er afgerekend wordt, dus kan hier ook geen BTW-tarieven aan geven. We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip! Groeten, Efraïm.
10
Marieke/ Colorful People
Oosterhout
Aanbeveling: Ja
2018-11-30 17:28:26

Pluspunten

Helemaal blij met jullie, de dingen worden snel geregeld

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marieke, wauw bedankt! Wij zijn erg trots dat u zo tevreden over ons bent. We hopen dat we u snel weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Klant
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2018-11-27 10:21:41

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Vreemd dat je ook bij mislukte pintransacties moet betalen.

Reactie van Pintip

Beste, bedankt voor uw beoordeling. Ook bij mislukte transacties moet de automaat communiceren, hieraan zijn (helaas) communicatiekosten verbonden. Wij hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
7
Smoorenburg
Oud Ade
Aanbeveling: Ja
2018-11-26 13:46:22

Pluspunten

Duidelijke communicatie, levering volgens afspraak, goede service.

Verbeterpunten

Het overzicht van transacties en de factuur kunnen wellicht vereenvoudigd worden.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij luisteren graag naar u als u een tip heeft over het vereenvoudigen dan horen wij dat graag. Momenteel werken wij nu ook met een systeem dat de voorkeur van de klant benadrukt. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Hkv/ons eibernest
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2018-11-24 16:31:48

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Fijn dat het goed bevallen is. Hopelijk kunnen wij in de toekomst u weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Verveld
Dieren
Aanbeveling: Ja
2018-11-24 10:27:41

Pluspunten

prima service

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Fijn om te horen dat de service goed is bevallen. Hopelijk zien wij u in de toekomst snel weer! Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Broekhuis Treinen
Winschoten
Aanbeveling: Ja
2018-11-22 11:06:50

Pluspunten

Gewoon goed

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Dat stellen wij zeer op prijs. Ik hoop dat wij u ook in de toekomst wederom kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Breener
Oosterbeek
Aanbeveling: Ja
2018-11-19 15:57:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer Kwakkelstein, bedankt voor uw positieve review, dat doet ons goed! Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen helpen met een juiste pinoplossing! Met vriendelijke groet, Stijn.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-11-16 15:16:57

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze positieve review. Fijn dat u op aanrader van een andere organisatie ook persoonlijk een goede ervaring heeft gehad. Wij hopen u bij de volgende periode wederom te helpen bij een goede pinoplossing. Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Tattoo Expo
Lijnden
Aanbeveling: Ja
2018-11-14 14:08:30

Pluspunten

Prettig communiceren, snelle reacties en acties

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Butler, bedankt voor uw geweldige reactie. Wij doen ons uiterste best om altijd zo bereikbaar mogelijk te zijn. Hopelijk zie ik u spoedig weer! Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Klant
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2018-11-12 10:52:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze geweldige score. Fijn dat ook anderen hier zo over denken. Mocht u nog opzoek zijn naar een pinoplossing dan helpen wij u zeer graag. Met vriendelijke groet, Marijke.
9
Gerrit
Hellendoorn
Aanbeveling: Ja
2018-11-21 20:15:02

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gerrit, bedankt voor uw reactie. Ik heb vernomen dat u nog niet helemaal tevreden bent met de communicatie. Als u verbeterpunten voor ons heeft dan hoor ik dat graag. U kunt ook altijd even bellen met ons, wij doen ons uiterste best om u te helpen. Fijn dat de pinautomaten verder wederom goed zijn bevallen ik hoop u spoedig weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
7
Cafe Het Hart
Oud-Beijerland
Aanbeveling: Ja
2018-11-07 09:54:24

Pluspunten

Groot positief punt is de bereikbaarheid zowel via telefoon als via de mail. Vriendelijk en efficiënt geholpen. Kleinere organisatie werkt gewoon prettiger dan een grote jongen als ccv zelf.

Verbeterpunten

Bij aanschaf van 2e automaat waren de jaarlijkse kosten behoorlijk verhoogd, daarnaast was de prijs per transactie ook nog eens verhoogd. Vind ik stevig.

Reactie van Pintip

Beste heer monster, bedankt voor uw positieve reactie. Wij doen ons uiterste best om zo bereikbaar mogelijk te zijn. Onze prijzen zijn afgeleid van diverse onderzoeken wij proberen het zo interessant mogelijk te maken. Ik hoop dat ik u blijvend kan helpen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even met ons bellen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Ingrid
Assen
Aanbeveling: Ja
2018-11-06 19:49:38

Pluspunten

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk, denkt mee en is zeer flexibel. Helemaal top voor als je maar een enkele keer een pin automaat nodig bent. Het huren is niet duur en je krijgt uitstekende hulp op afstand.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen elke dag ons uiterste best om elke situatie zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat u voor ons heeft gekozen, hopelijk zien we u weer. Met vriendelijke groet, Marijke.
9
VV Hoonhorst
Hoonhorst
Aanbeveling: Ja
2018-11-04 09:03:04

Pluspunten

Prettige hulp die helaas wel nodig was...

Verbeterpunten

Betere bereikbaarheid in het weekend, met name bij Bazar veel tijd kwijt geweest om het apparaat in te stellen en bleek dat het niet aan ons lag maar wel werd beweerd!

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Toevallig heeft u destijds met mij persoonlijk gebeld. Het probleem bleek te maken hebben met de verbinding. Helaas is het moeilijk na te gaan hoe goed een verbinding werkt bij elke klant. Wij hopen in de toekomst dit te passeren. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u ons altijd mailen. Tot slot wil ik u vriendelijk bedanken voor het meewerken aan de situatie. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Dorieke Mulder
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-11-02 11:30:35

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Bedankt voor uw geweldige beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen met één van onze pinterminals. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Diamanttechniek rozenburg
Rozenburg
Aanbeveling: Ja
2018-10-26 19:19:23

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service

Verbeterpunten

Soms interne communicatie lees controle over elkaar Heb nu ervaren dat bepaalde mensen nog niet op de hoogte zijn van alles wat geleid heeft tot verkeerde bestellingen Ook bij verzenden van automaten kan en moet het beter mijns inziens aangezien ik verkeerde automaten kreeg en ook nog eens niet vergrendeld wat kan lijden tot problemen als men kwaad wil en de automaat verwijderd uit koffer

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat u elk jaar weer voor Pintip kiest. De situatie omtrent uw huurovereenkomst had enkel te maken met een verkeerde notering van de datum. Met die reden kwam de pinautomaat veelte vroeg. Wij doen ons uiterste best om dit in de toekomst niet nogmaals te laten gebeuren. Wij hopen dat wij in de toekomst weer kunnen helpen met een pin van Pintip! Met vriendelijke groet, Efraïm.
8
Minicamping Heksenheuvel
Someren
Aanbeveling: Ja
2018-10-23 09:24:20

Pluspunten

goede service, snelle levering, nette afhandeling bij opzeggen contract.

Verbeterpunten

De betalingen zijn niet altijd na 24 uur uitgekeerd, terwijl jullie dat wel garanderen.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve recensie. Bij een huurovereenkomst kan het zo zijn dat de pin bedragen niet direct de volgende dag op uw rekening staan. Dit heeft te maken met de borgovereenkomst. De pingelden worden elke werkdag automatisch door het systeem overgeboekt. Met deze reden garanderen wij de uitbetaling binnen 24-uur. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Davitamon
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2018-10-22 10:47:36

Pluspunten

Op een beurs in de RAI hebben wij voor Davitamon voor het eerst gebruik gemaakt van de services van PinTip. Als toonaangevend merk wil je dat alles soepel verloopt. De communicatie verliep vlot en toen het met het aansluiten van de pinapparaten op de beurs even niet wilde vlotten, heeft Stijn van Pintip ons er helemaal doorheen geloodst. Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een succesvolle en vooral stress-loze beurs. In het vervolg maken wij graag wederom gebruik van PinTip.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw fantastische recensie. Hopelijk is de beurs ook succesvol geweest voor u. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-10-21 20:05:10

Pluspunten

Snelle levering en apparaat werkte erg snel. Stevige doos om te vervoeren Handige manier van retourneren

Verbeterpunten

Heb meerdere malen gemaild over het omzetten van adres en mailadres. Dit leek uiteindelijk goed te zijn. Helaas stond er bij de afrekening nog steeds het foute adres bovenaan debrief.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat de pinautomaat goed bevallen is. De afrekening is van te voren al gemaakt en wordt automatisch verstuurd door ons systeem. Met die reden is het zo dat aanpassingen dan pas later zichtbaar worden. Wij zorgen ervoor dat hij volgende keer wel goed staat. Met vriendelijke groet, Stijn.
7
Coco & Cici
Velp
Aanbeveling: Ja
2018-10-19 10:35:23

Pluspunten

Ik vind de prijs goed, betrouwbaar en komen afspraken na. En altijd toch weer blij met die dropjes tijdens een beurs haha!

Verbeterpunten

Ik vind de machines beetje oud en traag. Je hebt inmiddels zulke mooie nieuwe apparaten. Ik zou ook wel een koppeling willen met een online platform met alle gegevens van je klanten en transacties etc.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de drop lekker is! De Yoximo's van Atos zijn de nieuwste mobiele pinautomaten. De pinautomaat kan langzamer transacties verwerken als er slecht bereik is met het GPRS netwerk. Wij hebben een volledig online platform waarop u kan inloggen en al uw transacties kunt inzien. U kunt inloggen met uw klantennummer bij 'Mijn Pintip'. Mocht dit niet duidelijk zijn wil ik u vriendelijk verzoeken even contact met ons op te nemen. Groet, Efraïm.
8
Stichting Fort Isabellakazerne
Vught
Aanbeveling: Ja
2018-10-17 13:50:26

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat het advies goed bevallen is. GPRS pinautomaten zorgen voor een consistente verbinding, al helemaal op evenement locaties. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat. Groet, Marijke.
8
A Brillenburg Wurth, Jolo Fashion Group
Made
Aanbeveling: Ja
2018-10-17 12:49:08

Pluspunten

Zoals bij voorgaande Pintip bestelling, is het weer prima geregeld.

Verbeterpunten

Post NL was twee dagen te laat met het bezorgen van de pinautomaten. Dit leverde wat stress op, maar de medewerkers van Pintip hadden een back-up geregeld.

Reactie van Pintip

Beste A Brillen, bedankt voor deze uitmuntende review. Persoonlijk had ik de situatie ook gevolgd dit was erg vervelend. Wij proberen er altijd voor te zorgen om alsnog zo snel mogelijk een pin bij u in huis te laten leveren. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat, groet Dinand.
10
Kinderkledingbeurs
Maarn
Aanbeveling: Ja
2018-10-15 20:24:40

Pluspunten

snel en direct contact en reactie op vragen per telefoon en mail

Verbeterpunten

de instructie bij storingen was niet leesbaar (plaatje te ver vergroot) (gelukkig geen storing, maar voor jullie wel voor verbetering vatbaar) Onze pinmachine zou woensdag of donderdag geleverd worden, omdat ik donderdag de hele dag niet thuis zou zijn heb ik de zondag ervoor gemaild dat afleveren op donderdag niet zinvol zou zijn. De reactie daarop was dat ze de verzending de woensdag zouden regelen. Ik had dit gelezen als dat de pin dan geleverd zou worden, maar het bleek dat klaarmaken op woensdag levering op donderdag betekende, terwijl ik dan juist niet aanwezig was. Gevalletje miscommunicatie dus.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve review. Vervelend dat er inderdaad een miscommunicatie is geweest. Ik ben erg blij om te horen dat verder de pinautomaat goed is bevallen. Wij hopen u de volgende keer de pinautomaat op woensdag te leveren! Groet, Efraïm.
9
Mevrouw Dientje
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2018-10-14 23:19:46

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, goede service, snelle levering!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor de fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
wijn handel vd Heijden
Einfhoven
Aanbeveling: Ja
2018-10-14 12:10:39

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Patricia, bedankt voor de fantastische score. Ik hoop dat wij in de toekomst u weer van een pinautomaat kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Fantube
Berlijn
Aanbeveling: Ja
2018-10-10 12:20:57

Pluspunten

snelle communicatie!

Verbeterpunten

alles ging goed!

Reactie van Pintip

Beste Eugene, bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hopen in de toekomst u weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-10-10 08:19:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste B.Boels, hartelijk dank voor u fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet Marijke.
10
Stichting OOgst & Pompoenfair
Julianadorp
Aanbeveling: Ja
2018-10-09 20:18:33

Pluspunten

Alles tijdig geleverd en conform afspraak

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer C. Looije. Bedankt voor uw beoordeling. De handleiding is afgestemd op de grote van de verstuur/retour box. Online bij uw persoonlijke transactieoverzicht kunt u ook de handleiding inzien. Tijdens de oriëntatie op de website en afronding van een contract wordt er gemeld dat de pin-bedragen elke volgende werkdag wordt gestort.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-10-09 17:02:10

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige beoordeling. Mocht u in de toekomst nog een pinautomaat voor een dag benodigd zijn dan regelen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Wagenmans Wonen
Lemelerveld
Aanbeveling: Ja
2018-10-09 13:36:21

Pluspunten

-

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Ingrid, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Mooi om te horen dat alles goed bevallen is. Wij hopen u gauw weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Gymnasium Apeldoorn
Apeldoorn
Aanbeveling: Ja
2018-10-08 15:19:28

Pluspunten

uitermate tevreden.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste A Wester, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Edwin
's-Gravendeel
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 16:58:59

Pluspunten

Duidelijke site

Verbeterpunten

Tweede keer een huurperiode bij PinTip. Voor de tweede keer ook problemen met een automaat. Daarom de betrouwbaarheid voor verbetering vatbaar.

Reactie van Pintip

Beste Edwin, erg vervelend dat er voor de tweede keer de automaat niet heeft gewerkt zoals u had gehoopt. Wij doen ons uiterste best om alle automaten die wij verhuren meerdere keren te controleren. Ik bedank u vriendelijk voor deze feedback wij gaan hieraan werken. Hopelijk kunnen wij ons in de toekomst wel u wensen voldoen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
7
sc AH78
Huizen
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 11:17:49

Pluspunten

Betrouwbaar, kennis van zaken en jet geleverde is heel erg gemakkelijk. ‘Plug&Play’.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat het plug&play bevallen is. Hopelijk zien we u gauw weer. Met vriendelijke groet, Dinand.
8
VVVV
Vollenhove
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 11:10:50

Pluspunten

Nog geen negatief punt kunnen ontdekken

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Claudia, Bedankt voor je vertrouwen in Pintip wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm
10
Klant
Enschede
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 11:09:27

Pluspunten

Service is wat je er van verwacht, en de reactie op mailtjes is heel snel.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw fantastische reactie. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Harrie / Stichting Taribush Festivals
Dwingeloo
Aanbeveling: Ja
2018-09-04 21:48:19

Pluspunten

We werken met ons Taribush Kuna festival al 10 jaar met pinapparaten van Pintip. Communicatie met dit bedrijf is altijd erg fijn en afspraken worden altijd nagekomen. Is er iets niet goed dan sturen ze zo een pinapparaat na met een koerier, dat is een aantal jaren geleden ook al eens gebeurd. Dus helemaal top. We zitten alleen in het bos en via 4G is de verbinding soms niet top, afgelopen jaar alle apparaten over wifi gehaald.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Kerssies, Bedankt voor uw mooie recensie. Wij hopen dat wij, net als afgelopen jaren ook de komende jaren jullie festival van pinautomaten mogen voorzien. Met vriendelijke groet Dinand
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-09-03 15:59:34

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Rinus, Bedankt voor je mooie score. Wij hopen je ook volgend jaar te mogen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-08-28 21:06:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Dorp, Bedankt voor uw schitterende score. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Bij ne9en Heino
Heino
Aanbeveling: Ja
2018-08-28 12:57:30

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Lunsing, bedankt voor uw geweldige score. Super om te horen dat alles wederom goed is bevallen. Wij zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Stichting Homomonument
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-08-27 15:23:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Luuk, vriendelijk bedankt voor uw geweldige reactie. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groet, Efraïm.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-29 09:47:39

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Groet, Stijn.
10
Vv Heeg
HEEG
Aanbeveling: Ja
2018-07-24 10:38:34

Pluspunten

Super tevreden, uitstekende service en snelle bereikbaarheid.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw/heer, bedankt voor deze fantastische score. Ik hoop dat wij u in de toekomst weer kunnen helpen. Groet, Efraiïm.
10
Stichting Cultbier Heerlen
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2018-07-22 23:42:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Wij hopen u in de toekomst weer te verwelkomen. Groet, Efraiïm.
8
Di Gusto
Bussum
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 15:45:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve reactie! We zien u hopelijk in de toekomst terug. groet, Efraïm.
9