Totaal score

9.2

Personeel
9
Kwaliteit
9
Communicatie
9
Snelheid/Levertijd
9.4
Betrouwbaarheid
9.3
Afspraken nakomen
9.4
Kennis & Vakmanschap
9.1
133 beoordelingen (12 maanden) 1349 beoordelingen (totaal)
27521 keer bekeken 100% beveelt dit bedrijf aan

Waarom Pintip?

  • Pinautomaat huren voor 1 dag, week, maand of jaren.
  • Uw transacties staan binnen 24 uur op uw rekening.
  • Spoed? Binnen 3 uur zijn wij bij u.
  • Persoonlijke support, 7 dagen per week.
  • Inclusief verzenden en retourneren.
Jette-interieur
Slagharen
Aanbeveling: Ja
2018-12-11 18:34:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

nee, is prima zo.

Reactie van Pintip

-
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-11 15:06:04

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-08 11:19:16

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Marlstone
Bunde
Aanbeveling: Ja
2018-12-04 09:28:32

Pluspunten

-

Verbeterpunten

We heb en gemerkt dat de pinautomaten erg hoog zijn waardoor mensen die moeten pinnen bii een kassa unit bij een evenement veel moeite hebben om goed te kunnen pinnen omdat ze nog lastig onder het luikje doorkomen met hun hand.

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-12-02 14:32:32

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
hälsingegård Lundbergs
Los,Zweden
Aanbeveling: Ja
2018-11-30 22:13:08

Pluspunten

-

Verbeterpunten

btw vermelding op de bon

Reactie van Pintip

-
10
Marieke/ Colorful People
Oosterhout
Aanbeveling: Ja
2018-11-30 17:28:26

Pluspunten

Helemaal blij met jullie, de dingen worden snel geregeld

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Klant
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2018-11-27 10:21:41

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Vreemd dat je ook bij mislukte pintransacties moet betalen.

Reactie van Pintip

-
7
Smoorenburg
Oud Ade
Aanbeveling: Ja
2018-11-26 13:46:22

Pluspunten

Duidelijke communicatie, levering volgens afspraak, goede service.

Verbeterpunten

Het overzicht van transacties en de factuur kunnen wellicht vereenvoudigd worden.

Reactie van Pintip

-
10
Hkv/ons eibernest
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2018-11-24 16:31:48

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Verveld
Dieren
Aanbeveling: Ja
2018-11-24 10:27:41

Pluspunten

prima service

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Broekhuis Treinen
Winschoten
Aanbeveling: Ja
2018-11-22 11:06:50

Pluspunten

Gewoon goed

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Breener
Oosterbeek
Aanbeveling: Ja
2018-11-19 15:57:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-11-16 15:16:57

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Tattoo Expo
Lijnden
Aanbeveling: Ja
2018-11-14 14:08:30

Pluspunten

Prettig communiceren, snelle reacties en acties

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2018-11-12 10:52:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
Gerrit
Hellendoorn
Aanbeveling: Ja
2018-11-21 20:15:02

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
7
Cafe Het Hart
Oud-Beijerland
Aanbeveling: Ja
2018-11-07 09:54:24

Pluspunten

Groot positief punt is de bereikbaarheid zowel via telefoon als via de mail. Vriendelijk en efficiënt geholpen. Kleinere organisatie werkt gewoon prettiger dan een grote jongen als ccv zelf.

Verbeterpunten

Bij aanschaf van 2e automaat waren de jaarlijkse kosten behoorlijk verhoogd, daarnaast was de prijs per transactie ook nog eens verhoogd. Vind ik stevig.

Reactie van Pintip

-
9
Ingrid
Assen
Aanbeveling: Ja
2018-11-06 19:49:38

Pluspunten

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk, denkt mee en is zeer flexibel. Helemaal top voor als je maar een enkele keer een pin automaat nodig bent. Het huren is niet duur en je krijgt uitstekende hulp op afstand.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
9
VV Hoonhorst
Hoonhorst
Aanbeveling: Ja
2018-11-04 09:03:04

Pluspunten

Prettige hulp die helaas wel nodig was...

Verbeterpunten

Betere bereikbaarheid in het weekend, met name bij Bazar veel tijd kwijt geweest om het apparaat in te stellen en bleek dat het niet aan ons lag maar wel werd beweerd!

Reactie van Pintip

-
9
Dorieke Mulder
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-11-02 11:30:35

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

-
10
Diamanttechniek rozenburg
Rozenburg
Aanbeveling: Ja
2018-10-26 19:19:23

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service

Verbeterpunten

Soms interne communicatie lees controle over elkaar Heb nu ervaren dat bepaalde mensen nog niet op de hoogte zijn van alles wat geleid heeft tot verkeerde bestellingen Ook bij verzenden van automaten kan en moet het beter mijns inziens aangezien ik verkeerde automaten kreeg en ook nog eens niet vergrendeld wat kan lijden tot problemen als men kwaad wil en de automaat verwijderd uit koffer

Reactie van Pintip

-
8
Minicamping Heksenheuvel
Someren
Aanbeveling: Ja
2018-10-23 09:24:20

Pluspunten

goede service, snelle levering, nette afhandeling bij opzeggen contract.

Verbeterpunten

De betalingen zijn niet altijd na 24 uur uitgekeerd, terwijl jullie dat wel garanderen.

Reactie van Pintip

-
9
Davitamon
Rotterdam
Aanbeveling: Ja
2018-10-22 10:47:36

Pluspunten

Op een beurs in de RAI hebben wij voor Davitamon voor het eerst gebruik gemaakt van de services van PinTip. Als toonaangevend merk wil je dat alles soepel verloopt. De communicatie verliep vlot en toen het met het aansluiten van de pinapparaten op de beurs even niet wilde vlotten, heeft Stijn van Pintip ons er helemaal doorheen geloodst. Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een succesvolle en vooral stress-loze beurs. In het vervolg maken wij graag wederom gebruik van PinTip.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

-
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-10-21 20:05:10

Pluspunten

Snelle levering en apparaat werkte erg snel. Stevige doos om te vervoeren Handige manier van retourneren

Verbeterpunten

Heb meerdere malen gemaild over het omzetten van adres en mailadres. Dit leek uiteindelijk goed te zijn. Helaas stond er bij de afrekening nog steeds het foute adres bovenaan debrief.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat de pinautomaat goed bevallen is. De afrekening is van te voren al gemaakt en wordt automatisch verstuurd door ons systeem. Met die reden is het zo dat aanpassingen dan pas later zichtbaar worden. Wij zorgen ervoor dat hij volgende keer wel goed staat. Met vriendelijke groet, Stijn.
7
Coco & Cici
Velp
Aanbeveling: Ja
2018-10-19 10:35:23

Pluspunten

Ik vind de prijs goed, betrouwbaar en komen afspraken na. En altijd toch weer blij met die dropjes tijdens een beurs haha!

Verbeterpunten

Ik vind de machines beetje oud en traag. Je hebt inmiddels zulke mooie nieuwe apparaten. Ik zou ook wel een koppeling willen met een online platform met alle gegevens van je klanten en transacties etc.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de drop lekker is! De Yoximo's van Atos zijn de nieuwste mobiele pinautomaten. De pinautomaat kan langzamer transacties verwerken als er slecht bereik is met het GPRS netwerk. Wij hebben een volledig online platform waarop u kan inloggen en al uw transacties kunt inzien. U kunt inloggen met uw klantennummer bij 'Mijn Pintip'. Mocht dit niet duidelijk zijn wil ik u vriendelijk verzoeken even contact met ons op te nemen. Groet, Efraïm.
8
Stichting Fort Isabellakazerne
Vught
Aanbeveling: Ja
2018-10-17 13:50:26

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat het advies goed bevallen is. GPRS pinautomaten zorgen voor een consistente verbinding, al helemaal op evenement locaties. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat. Groet, Marijke.
8
A Brillenburg Wurth, Jolo Fashion Group
Made
Aanbeveling: Ja
2018-10-17 12:49:08

Pluspunten

Zoals bij voorgaande Pintip bestelling, is het weer prima geregeld.

Verbeterpunten

Post NL was twee dagen te laat met het bezorgen van de pinautomaten. Dit leverde wat stress op, maar de medewerkers van Pintip hadden een back-up geregeld.

Reactie van Pintip

Beste A Brillen, bedankt voor deze uitmuntende review. Persoonlijk had ik de situatie ook gevolgd dit was erg vervelend. Wij proberen er altijd voor te zorgen om alsnog zo snel mogelijk een pin bij u in huis te laten leveren. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat, groet Dinand.
10
Kinderkledingbeurs
Maarn
Aanbeveling: Ja
2018-10-15 20:24:40

Pluspunten

snel en direct contact en reactie op vragen per telefoon en mail

Verbeterpunten

de instructie bij storingen was niet leesbaar (plaatje te ver vergroot) (gelukkig geen storing, maar voor jullie wel voor verbetering vatbaar) Onze pinmachine zou woensdag of donderdag geleverd worden, omdat ik donderdag de hele dag niet thuis zou zijn heb ik de zondag ervoor gemaild dat afleveren op donderdag niet zinvol zou zijn. De reactie daarop was dat ze de verzending de woensdag zouden regelen. Ik had dit gelezen als dat de pin dan geleverd zou worden, maar het bleek dat klaarmaken op woensdag levering op donderdag betekende, terwijl ik dan juist niet aanwezig was. Gevalletje miscommunicatie dus.

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve review. Vervelend dat er inderdaad een miscommunicatie is geweest. Ik ben erg blij om te horen dat verder de pinautomaat goed is bevallen. Wij hopen u de volgende keer de pinautomaat op woensdag te leveren! Groet, Efraïm.
9
Mevrouw Dientje
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2018-10-14 23:19:46

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, goede service, snelle levering!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor de fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
wijn handel vd Heijden
Einfhoven
Aanbeveling: Ja
2018-10-14 12:10:39

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Patricia, bedankt voor de fantastische score. Ik hoop dat wij in de toekomst u weer van een pinautomaat kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Fantube
Berlijn
Aanbeveling: Ja
2018-10-10 12:20:57

Pluspunten

snelle communicatie!

Verbeterpunten

alles ging goed!

Reactie van Pintip

Beste Eugene, bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hopen in de toekomst u weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-10-10 08:19:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste B.Boels, hartelijk dank voor u fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet Marijke.
10
Stichting OOgst & Pompoenfair
Julianadorp
Aanbeveling: Ja
2018-10-09 20:18:33

Pluspunten

Alles tijdig geleverd en conform afspraak

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer C. Looije. Bedankt voor uw beoordeling. De handleiding is afgestemd op de grote van de verstuur/retour box. Online bij uw persoonlijke transactieoverzicht kunt u ook de handleiding inzien. Tijdens de oriëntatie op de website en afronding van een contract wordt er gemeld dat de pin-bedragen elke volgende werkdag wordt gestort.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-10-09 17:02:10

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige beoordeling. Mocht u in de toekomst nog een pinautomaat voor een dag benodigd zijn dan regelen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Wagenmans Wonen
Lemelerveld
Aanbeveling: Ja
2018-10-09 13:36:21

Pluspunten

-

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Ingrid, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Mooi om te horen dat alles goed bevallen is. Wij hopen u gauw weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Gymnasium Apeldoorn
Apeldoorn
Aanbeveling: Ja
2018-10-08 15:19:28

Pluspunten

uitermate tevreden.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste A Wester, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Edwin
's-Gravendeel
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 16:58:59

Pluspunten

Duidelijke site

Verbeterpunten

Tweede keer een huurperiode bij PinTip. Voor de tweede keer ook problemen met een automaat. Daarom de betrouwbaarheid voor verbetering vatbaar.

Reactie van Pintip

Beste Edwin, erg vervelend dat er voor de tweede keer de automaat niet heeft gewerkt zoals u had gehoopt. Wij doen ons uiterste best om alle automaten die wij verhuren meerdere keren te controleren. Ik bedank u vriendelijk voor deze feedback wij gaan hieraan werken. Hopelijk kunnen wij ons in de toekomst wel u wensen voldoen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
7
sc AH78
Huizen
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 11:17:49

Pluspunten

Betrouwbaar, kennis van zaken en jet geleverde is heel erg gemakkelijk. ‘Plug&Play’.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat het plug&play bevallen is. Hopelijk zien we u gauw weer. Met vriendelijke groet, Dinand.
8
VVVV
Vollenhove
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 11:10:50

Pluspunten

Nog geen negatief punt kunnen ontdekken

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Claudia, Bedankt voor je vertrouwen in Pintip wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm
10
Klant
Enschede
Aanbeveling: Ja
2018-09-05 11:09:27

Pluspunten

Service is wat je er van verwacht, en de reactie op mailtjes is heel snel.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw fantastische reactie. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
9
Harrie / Stichting Taribush Festivals
Dwingeloo
Aanbeveling: Ja
2018-09-04 21:48:19

Pluspunten

We werken met ons Taribush Kuna festival al 10 jaar met pinapparaten van Pintip. Communicatie met dit bedrijf is altijd erg fijn en afspraken worden altijd nagekomen. Is er iets niet goed dan sturen ze zo een pinapparaat na met een koerier, dat is een aantal jaren geleden ook al eens gebeurd. Dus helemaal top. We zitten alleen in het bos en via 4G is de verbinding soms niet top, afgelopen jaar alle apparaten over wifi gehaald.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Kerssies, Bedankt voor uw mooie recensie. Wij hopen dat wij, net als afgelopen jaren ook de komende jaren jullie festival van pinautomaten mogen voorzien. Met vriendelijke groet Dinand
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-09-03 15:59:34

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Rinus, Bedankt voor je mooie score. Wij hopen je ook volgend jaar te mogen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-08-28 21:06:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw van Dorp, Bedankt voor uw schitterende score. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Bij ne9en Heino
Heino
Aanbeveling: Ja
2018-08-28 12:57:30

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Lunsing, bedankt voor uw geweldige score. Super om te horen dat alles wederom goed is bevallen. Wij zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Stichting Homomonument
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-08-27 15:23:20

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Luuk, vriendelijk bedankt voor uw geweldige reactie. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groet, Efraïm.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-29 09:47:39

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Groet, Stijn.
10
Vv Heeg
HEEG
Aanbeveling: Ja
2018-07-24 10:38:34

Pluspunten

Super tevreden, uitstekende service en snelle bereikbaarheid.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw/heer, bedankt voor deze fantastische score. Ik hoop dat wij u in de toekomst weer kunnen helpen. Groet, Efraiïm.
10
Stichting Cultbier Heerlen
Heerlen
Aanbeveling: Ja
2018-07-22 23:42:58

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Wij hopen u in de toekomst weer te verwelkomen. Groet, Efraiïm.
8
Di Gusto
Bussum
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 15:45:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve reactie! We zien u hopelijk in de toekomst terug. groet, Efraïm.
9
Stichting CADT
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 13:25:06

Pluspunten

Doet niet moeilijk over het sepa-contract.

Verbeterpunten

Sepa-contract (automatische incasso), beter in contract verwoorden. Zoal het nu is opgesteld geeft het jullie onbeperkte mogelijkheden om te incasseren van het bankrekeningnummer van een klant.

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor deze super beoordeling! Ook bedankt voor uw input. Ik ga intern bekijken wat we hier aan kunnen doen. Met vriendelijke groet, Dinand.
9
St. Hoonhorster Sproeifeest
Hoonhorst
Aanbeveling: Ja
2018-07-16 13:10:06

Pluspunten

Ze denken mee en weten waar ze het over hebben, dus ook wat de klant nodig heeft.

Verbeterpunten

Vanuit eerdere bestellingen opnieuw bestellen mogelijk?

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Wouters, bedankt voor deze geweldige score. Het is mogelijk om met uw klantnummer in te loggen op uw eigen Mijn Pintip omgeving en vanuit daar bestellingen te plaatsen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
I shop RUG
Groningen
Aanbeveling: Ja
2018-07-11 08:33:06

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Best meneer/mevrouw, hartelijk bedankt voor deze prachtige score. We zien u hopelijk in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
shirdak
utrecht
Aanbeveling: Ja
2018-07-10 08:37:59

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Ik vroeg me af ivm het steeds meer betalen van mensen via hun mobiel of jullie daar ook nieuwe snufjes/mogelijkheden voor hebben? het pinapparaat wordt relatief duur( als je geen creditcard erop hebt) tov betaalverzoek/tikkie sturen.

Reactie van Pintip

Beste Marianne, bedankt voor uw mooie beoordeling! Onze pinautomaten beschikken over NFC technologie en zijn dus in staat mobiele transacties (met een telefoon) af te rekenen. Zo kunnen mensen met hun mobiele telefoon betalen op de pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 14:42:05

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 13:44:03

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor deze prachtige beoordeling! We hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Tennisvereniging PST
AMSTERDAM
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 11:29:03

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Joost, bedankt voor uw uitstekende score! We vinden het fijn dat alles goed is verlopen. Hopelijk zien wij u terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 10:40:36

Pluspunten

goede service

Verbeterpunten

nvt

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor uw beoordeling. Ook u hopen we in de toekomst weer terug te zien. Groeten, Stijn
8
Naud: st ouderrraad lusthofschool
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 10:17:06

Pluspunten

Snelheid, gemak

Verbeterpunten

Voor goede doelen misschien een korting inzetten.

Reactie van Pintip

Beste Naud, bedankt voor uw supermooie score! Hier doen we het natuurlijk voor. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Opleidingscentrum/Instituut NOORD
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-07-09 09:47:14

Pluspunten

Heeft de automaat gratis beschikbaar gesteld voor het goede doel.

Verbeterpunten

Jammer dat de (mobile) automaat niet was opgeladen.

Reactie van Pintip

Beste Aliet, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Wie weet, tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Stijn
8
Henk Schuster van UniSports
Haren
Aanbeveling: Ja
2018-07-06 21:15:57

Pluspunten

Twee keer mee gewerkt. Alles positief ervaren. Snelle, heldere reacties. Leveringen op tijd en goed verzorgd. Heldere gebruiksaanwijzingen. Directe en vlotte betalingen.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Henk, bedankt voor uw maximale beoordeling! Mooi dat alles weer goed verlopen is, daar doen we het voor! Groeten, Stijn
10
peter
Warmond
Aanbeveling: Ja
2018-07-02 19:31:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Peter, bedankt voor uw prachtige score! Hopelijk doen wij ook de aankomende jaren weer zaken met elkaar. Met vriendelijke groet, Efraïm
9
Herberg Lanting Meedhuizen
Aanbeveling: Ja
2018-06-25 13:50:53

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Nieveen, bedankt voor deze geweldige beoordeling! We zien u graag terug in de toekomst. Groeten, Stijn
10
Gert's knipsalon
Putten
Aanbeveling: Ja
2018-06-20 11:33:41

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen.

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste meneer van Beek, bedankt voor uw mooie beoordeling! Ook de aankomende jaren voorzien wij u graag van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-18 15:39:23

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer/mevrouw, hartelijk dank voor deze uitmuntende score! We zien u in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Easy cleaning products
Gorinchen
Aanbeveling: Ja
2018-06-11 11:57:11

Pluspunten

Top en professioneel

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Vincent, bedankt voor deze geweldige score. Hopend dat u in de toekomst wederom voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Stichting Huntenkunst
Ulft
Aanbeveling: Ja
2018-06-10 21:45:36

Pluspunten

Meedenken, oplossen

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Gerard, bedankt voor deze geweldige score. Hopelijk kiest u de volgende keer weer voor Pintip. Met vriendelijke groet, Marieke.
7
Slagerij Smit
Leeuwarden
Aanbeveling: Ja
2018-06-06 19:28:02

Pluspunten

-

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste meneer Smit, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Stijn.
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-05 20:00:11

Pluspunten

Er waren problemen met de levering van de pinautomaat, dus toen hadden ze direct een nieuwe gestuurd naar een nieuw adres terwijl de oude nog niet eens terug was. Hierdoor hadden wij de pinautomaat op tijd. Dit was heel erg fijn.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Timo, bedankt voor de fantastische score. Wij zijn blij dat het gelukkig allemaal op tijd binnen is gekomen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
10
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-05 13:59:16

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Daan, wat fijn dat Pintip nogmaals goed is bevallen en wat een geweldige score! Wij hopen u de volgende keer opnieuw van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn.
9
St. Agathakerk
Lisse
Aanbeveling: Ja
2018-06-05 07:09:37

Pluspunten

betrouwbaar

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Mirthe, bedankt voor de fantastische score. Wij hopen u de volgende keer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
8
Foute Cross
Lopik
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 23:05:12

Pluspunten

Nu ingelogd via Mijn Pintip en kan idd alle overzichten inzien. Helemaal goed! Geen extra huurdagen dan de gebruikdagen. Werd gelijk contact opgenomen n.a.v. beoordeling.

Verbeterpunten

De borgverrekening kan beter, maar is al telefonisch besproken. Betalen voor de meegeleverde bonrollen.

Reactie van Pintip

-
8
Schalkhaar Life
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 19:27:38

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Ik zou de levering een paar dagen eerder zien. Nu is het spannend of het op tijd binnen is. Het contactloos betalen boven de 25 euro gaf wat vaker foutmeldingen

Reactie van Pintip

Beste Anet, bedankt voor de positieve reactie. Ik heb in het systeem gezien dat de pinautomaat gelukkig op tijd is binnen gekomen hartstikke fijn. Standaard kan een klant maximaal voor €25,- contactloos pinnen. Echter wanneer dit hoger is of dit een 3de maal gebeurd op een dag, geeft de terminal aan dat er een pin moeten worden ingevoerd. U kunt vervolgens op de groene 'OK' of menu drukken, om de klant door te laten pinnen. Wij doen ons uiterste best om volgende keer uw pintransacties goed te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Efraïm
8
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 10:17:00

Pluspunten

Betrouwbaar en degelijk

Verbeterpunten

n.v.t.

Reactie van Pintip

Beste meneer Naberhuis, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u in de toekomst weer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Marieke.
9
ITB Entertainment Group
's-Hertogenbosch
Aanbeveling: Ja
2018-06-04 09:35:41

Pluspunten

Mooie apparaten, prima service, geen tegenvallers gehad.

Verbeterpunten

nvt

Reactie van Pintip

Beste Jack, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u de volgende keer weer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Oorlogsmuseum Overloon
Overloon
Aanbeveling: Ja
2018-06-03 14:29:22

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marlon, bedankt voor uw geweldige score. Wij hopen dat u in de toekomst weer voor Pintip kiest! Met vriendelijke groet, Dinand
9
Eetcafe de Trilker
Poppenwier
Aanbeveling: Ja
2018-06-02 21:04:29

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste heer Posseth, bedankt voor uw fantastische score. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Efraïm
10
AAN
Aanbeveling: Ja
2018-05-30 20:34:57

Pluspunten

Heel probleemoplossend werken, zelfde dag overgeschakeld van wifi naar gprs en topservice!

Verbeterpunten

Minimum van 4 dagen huur schrappen.

Reactie van Pintip

Beste Arash, bedankt voor de geweldige score. Wij hanteren een start tarief van 1-4 dagen. Stel, u huurt de pinautomaat voor een feest op zaterdagavond. Wij versturen deze dan woensdag en leveren deze op donderdag bij u af om er zeker van te zijn dat u hem getest en wel kunt gaan gebruiken. Vervolgens stuurt u de pinautomaat op maandag naar ons terug, deze komt dan dinsdag bij ons binnen. De pinautomaat is in totaal nu 7 dagen bij ons weg geweest. Daarom hebben wij er voor gekozen om een starttarief van 4 huurdagen te hanteren en verzend en retourdagen niet in rekening te brengen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Efraïm.
10
Saskia
Culemborg
Aanbeveling: Ja
2018-05-29 15:43:08

Pluspunten

Automaat is makkelijk online te huren en was snel in huis.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Saskia, bedankt voor de fantastische score. Fijn om te horen dat wij nogmaals goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
10
Stichting Vrijpop Beuni gen
Beuningen
Aanbeveling: Ja
2018-05-20 18:30:12

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Stokkermans, bedankt voor uw prachtige score. Fijn om te horen dat wij ook door u zijn bevallen. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Stijn.
9
Klant
Aanbeveling: Ja
2018-05-14 09:30:48

Pluspunten

Wij zijn erg enthousiast en tevreden over Pintip en met name over de service! De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en er is snelle levering. In juli gaan wij weer gebruik maken van pintip! Ga zo door!

Verbeterpunten

Nee geen een

Reactie van Pintip

Bedankt voor je fantastische score! Leuk om te horen dat u zo positief bent. Wij helpen u graag in juli weer met een nieuw pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke.
10
Annemarie, stichting Amersfoort in C
Amersfoort
Aanbeveling: Ja
2018-05-14 09:10:26

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Annemarie, bedankt voor deze mooie score. Fijn om te horen dat alles is bevallen. Wij hopen u weer te kunnen helpen bij de volgende benodigde pinautomaat! Met vriendelijke groet, Efraïm
10
Neterpop
Bladel
Aanbeveling: Ja
2018-05-12 19:50:46

Pluspunten

Snel, Simpel, afspraak is afspraak.

Verbeterpunten

geen

Reactie van Pintip

Beste Jan, bedankt voor je duidelijke en goede recensie. Het is erg fijn om te horen dat alles bevallen is en dat het proces als snel bevallen is. Wij hopen u in de toekomst weer te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
9
Stichting Oranjefeesten Laag Zuthem
Laag Zuthem
Aanbeveling: Ja
2018-05-12 17:58:22

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reactie op vragen, snelheid van verzenden en afhandelen van transacties is echt super!

Verbeterpunten

Geen

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Hendriks, bedankt voor uw vriendelijke reactie. Fijn om te horen dat wederom wij goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien! Met vriendelijke groet, Stijn.
10
Wapen vann rijsenburg
Driebergen
Aanbeveling: Ja
2018-05-09 13:31:09

Pluspunten

Lekker snel en makkelijk in de omgang.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Fijn om te horen dat de pinautomaten weer goed zijn ervaren. Hopelijk kiest u in de toekomst weer voor Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke.
10
Cigo Den Haag Centrum
Den Haag
Aanbeveling: Ja
2018-05-09 13:27:54

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Mehrabi, bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat het allemaal goed bevallen is. We hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Efraïm.
9
The Good Companion B.V.
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-05-22 12:15:01

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Pinapparaat werkt zeer traag met verwerken van transacties. Had in principe niets te maken met de verbinding aangezien ons andere apparaat prima werkte.

Reactie van Pintip

Beste meneer Massaro, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de automaat traag werkte voor u. Het zou kunnen dat het lag aan de vele transacties op Koningsdag- en nacht dat deze langzamer werkte dan normaal. Hopelijk zien we u toch in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
8
St. Oranjebal Heiloo
Heiloo
Aanbeveling: Ja
2018-05-08 11:10:54

Pluspunten

Snelle levering en ruim op tijd. Zeer betrouwbaar gebleken de afgelopen 5 jaar.

Verbeterpunten

Ik miste wel de dropjes dit jaar 😉

Reactie van Pintip

Beste Daan, hartelijk dank voor deze prachtige score! De volgende keer zorgen we ervoor dat er weer dropjes in de box zitten!. Wij hopen dat u ook de komende jaren weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
10
A.P Juwelier
Roermond
Aanbeveling: Ja
2018-05-03 10:33:10

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Pasagic, bedankt voor uw schitterende score! Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Alexander - Jolo Fashion Group
Made
Aanbeveling: Ja
2018-04-25 08:29:47

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer Wurth, bedankt voor uw schitterende score! Fijn dat u al jaren naar tevredenheid een pinautomaat bij ons huurt. Wij hopen dat u de komende jaren ook met tevredenheid bij ons een pinautomaat huurt. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Little Soho
Amsterdam
Aanbeveling: Ja
2018-04-24 12:15:35

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Helene, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat wij u al een aantal jaar kunnen helpen aan een pinautomaat. Wij hopen dat wij dit in de toekomst mogen blijven doen. Met vriendelijke groet, Sietse
9
OBS Beekbergen
Beekbergen
Aanbeveling: Ja
2018-04-24 09:58:23

Pluspunten

Wat ontzettend leuk, dat zakje drop bij de levering. Dat zijn de krenten in de pap.

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Rorije, bedankt voor uw schitterende score! De krijtjes zijn hier ook erg goed in de smaak gevallen ;). Met vriendelijke groet, Dinand
10
Shockproof bv
Groningen
Aanbeveling: Ja
2018-04-20 22:43:56

Pluspunten

Snelheid van leveren!Meedenkende telefonist ..

Verbeterpunten

pinapparaat in nettere staat in koffer: zag er erg slordig uit/ kabels helemaal in elkaar gedraaid.Kabel pinapparatuur zat zo lis dat verbinding 3 maal verbrak. Hebben we met tape moeten vastzetten...

Reactie van Pintip

Beste meneer Nieubuurt, bedankt voor uw mooie score! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de apparatuur zo geleverd wordt en hier zal dan ook beter op worden gelet. Fijn dat wij u na de storing zo goed hebben kunnen helpen met een nieuwe automaat! Met vriendelijke groet, Stijn
10
Hotel de Koppelpaarden
Lichtenvoorde
Aanbeveling: Ja
2018-04-17 19:18:52

Pluspunten

-

Verbeterpunten

Service en organisatie perfect.

Reactie van Pintip

Beste meneer Nales, bedankt voor uw schitterende score! Goed om te lezen dat u tevreden bent geweest met onze service. Wij hopen dat wij u in de toekomst wederom kunnen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
shirdak
amsterdam en Utrecht
Aanbeveling: Ja
2018-04-11 17:59:59

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Marianne, bedankt voor uw mooie score! Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
9
Het Witte Peerd
Nieuwleusen
Aanbeveling: Ja
2018-04-09 10:26:56

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste Dennis, bedankt voor je schitterende score. Wij hopen u vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
10
Klant
Uithoorn
Aanbeveling: Ja
2018-04-04 15:56:54

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van Zelst, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat u geen spijt heeft gekregen om voor ons te kiezen. Wij hopen dat u bij een volgend event weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Sietse
8
facepaintshop Netherlands
Born
Aanbeveling: Ja
2018-04-03 10:47:19

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer America, bedankt voor uw mooie score! wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
10
-
Genemuiden
Aanbeveling: Ja
2018-03-31 20:32:21

Pluspunten

Als er problemen waren, werd er adequaat gehandeld en werd het snel opgelost!

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste meneer van der Graaf, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat als er problemen waren deze snel verholpen waren. Wij hopen dat de volgende huurperiode probleemloos zal verlopen. Met vriendelijke groet, Stijn
10
Sooner Events
Dedemsvaart
Aanbeveling: Ja
2018-03-27 21:16:43

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

Reactie van Pintip

Beste mevrouw Schwieters, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat u al jaren vertrouwen in ons heeft. Wij hopen dat wij ook de komende jaren dit vertrouwen mogen waarmaken. Met vriendelijke groet, Dinand
10