Ontvang direct € 50,- inruilkorting

Let op: Op 30 april 2019 vervalt de certificering van een aantal types betaalterminals. Neem hiervoor contact op met Pintip. Alle automaten in Nederland moeten uitgerust zijn met de mogelijkheid om contactloos te kunnen betalen (NFC) na 30 april 2019.

U wilt graag een nieuwe pinautomaat aanschaffen maar heeft uw oude pinautomaat ook nog op de plank liggen? Goed nieuws! Deze oude pinautomaat kunt u bij ons inruilen. Pintip accepteert ieder pinautomaat. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons € 50,00 korting op de aanschaf van uw nieuwe pinautomaat. Kijk hier voor de koopkeuzes.

Voordelen nieuw pinautomaat van Pintip

  • € 50,- inruilkorting
  • NFC (Contactloos betalen) waarmee u klaar bent voor de toekomst
  • Nieuw en mooi strak design
  • Kleurenscherm en verlichte toetsen
  • Betaalautomaat gecertificeerd tot en met 2022 / 2025
  • Binnen 24 uur regelen we alles voor u, de volgende dag kunt u dus al over een werkende pinautomaat beschikken

Iedere pinautomaat kent een bepaalde certificering. Als het einde van deze certificering bereikt is zult u uw pinautomaat niet meer kunnen gebruiken om betalingen te accepteren. Loopt de certificering van uw pinautomaat binnenkort af en u bent op zoek naar een nieuwe aantrekkelijke oplossing? Wanneer u ervoor kiest om uw pinautomaat bij ons in te ruilen dan krijgt u een splinternieuwe pinautomaat met, zoals genoemd, een jarenlange certificering.

Tot wanneer is mijn pinautomaat gecertificeerd?

Via de website van de betaalvereniging kunt u precies zien tot hoe lang uw huidige pinautomaat is gecertificeerd. Tevens ziet u de nieuwe automaten van Atos en CCV met hun nieuwe certificeringsdata. Mocht u uw betaalautomaat niet kunnen vinden in de certificeringstabel, dan kunt u contact opnemen met Pintip.

Voorbeelden van automaten:

Vragen over inruilen of certificering? Neem direct contact met ons op

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0529 - 484 004 of via e-mail info@pintip.nl. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Let op: Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Direct bestellen