Bestel direct

Mobiele pinautomaat kopen

Overweegt u een mobiele pinautomaat te kopen? Een apparaat waarmee uw klanten overal en contactloos kunnen afrekenen? Dat is zowel voor u als voor uw klanten ongelooflijk handig en veilig. U kunt bij Pintip verschillende soorten mobiele pinautomaten kopen, maar u kunt bij ons ook een mobiele pinautomaat huren. Het aanschaffen of het huren van een mobiele pinautomaat brengt vele voordelen met zich mee die Pintip u graag toelicht. Wij ontzorgen u tevens graag in al het regelwerk eromheen.

Wij doen al het regelwerk voor u. Alle administratie én het instellen van de pinautomaat. Onze klanten waarderen dit met een 9.4!

ING Contactloos betalen met mobiele pinautomaat

Kies uw mobiele pinautomaat

U heeft de keuze uit drie mobiele pinautomaten. Het zijn allemaal pinautomaten van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Wat voor u de beste keuze is hangt af van uw persoonlijke wensen.

Mobiele pinautomaten

Wordline YOXIMO
CCV Mobile V400M
CCV Compact A77
Wordline Yoximo Pinapparaat
CCV Mobile V400M
CCV Compat A77 Pinautomaat
Kassiersunit met bonprinter
Touchscreen met icons
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- gift cards, eVouchers en coupons
Pinnen via WiFi
Pinnnen via mobiel internet
Online transactieoverzicht
€75,- korting bij inruilen oude automaat*
Tarieven koop**
Tarieven YOXIMO
Tarieven CCV
Tarieven CCV
Van €649,- voor €598,-*
Van €789,- voor €574,-
Van €493,- voor €299,-
Direct bestellen
of bel 0529 - 484 004
Direct bestellen
of bel 0529 - 484 004
Direct bestellen
of bel 0529 - 484 004
*Inclusief inruilkorting oude automaat. Opsturen naar Pintip, korting wordt achteraf berekend. (zie actievoorwaarden)
**Bekijk alle tarieven van o.a. setupkosten, transactiebundels bij mobiel internet en creditcard acceptatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw (aanvullende) wensen.

Wat u moet weten voor de aanschaf van een mobiele pinautomaat

Als u een mobiele pinautomaat wilt kopen, komt er even veel informatie op u af; u moet bepalen welke soort wifi pinautomaat uw voorkeur heeft en alle functies ontdekken voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de pinautomaat. Afhankelijk van wat u allemaal met de pinautomaat wilt kunnen, moet u dus ook keuzes maken omtrent de functies van het pinapparaat. Hiervoor dient u in ieder geval al op de hoogte te zijn van de opties. Maar ook het administratieve regelwerk eromheen moet u niet vergeten. Wie niet even de moeite neemt om zich hierin te verdiepen kan (achteraf) veel tijd en energie kwijt zijn aan dit proces en het is uiteraard niet de bedoeling dat de aanschaf van een mobiele pinautomaat u stress geeft. Pintip neemt u graag aan de hand mee door u op alle informatie te wijzen waarvan u op de hoogte moet zijn om goed voorbereid een mobiele pinautomaat te kopen. Voorkom dat u onwetend een mobiele pinautomaat gaat huren of kopen en lees hier alles wat u moet weten!

Naast het verstrekken van informatie op onze website bieden wij kopers en huurders van onze pinautomaten ook de service om u al het regelwerk uit handen te nemen. Wanneer u ons telefonisch of online doorgeeft wat uw wensen zijn, dan regelen we alles voor u, van het begin tot het einde. We adviseren u bij de keuze van de mobiele pinautomaat en verzorgen het administratieve werk met uw bank. Bij ontvangst van de automaat kunnen uw klanten direct pinnen. Klinkt gemakkelijk, toch?

Online keuzehulp voor pinautomaten

Voor wie is het kopen van een mobiele pinautomaat geschikt?

Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten overal afrekenen. De pintransacties worden namelijk verzonden via een mobiele internet-verbinding (of WIFI als dat beschikbaar is). Ideaal als u op wisselende locaties verkoopt.

Mobiele pinautomaten worden vaak gekocht door:

Horecagelegenheden
Bezorgdiensten aan huis
Marktraamhouders
Taxibedrijven
Salesvertegenwoordigers die op locatie bij de klant verkopen

Pinautomaat kopen maar weet u niet welke? Gebruik onze keuzehulp

Wilt u overgaan tot de aanschaf van een mobiele pinautomaat, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Kunt u beter een mobiele pinautomaat kopen, of beter een vaste? Dit is een vraag die beantwoord moet worden voordat u een pinautomaat bij koopt. Om antwoord te kunnen geven op deze vraag en nog meer vragen die er toe doen, hebben wij van Pintip de pinautomaat keuzehulp leven in geroepen. Aan de hand van de antwoorden op vragen over uw netwerkverbinding, stroomaansluiting, de plek van de pinautomaat en de duur van periode waarin u de pinautomaat nodig heeft, doet de keuzehulp u een aanbeveling. Heeft u na het invullen van de keuzehulp toch nog twijfels over welk pinautomaat het best bij u past? Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze. Neem gerust contact met ons op als u persoonlijk advies wenst, zodat u binnenkort een pinautomaat in uw bezit heeft dat precies bij u en de locatie past.

Online keuzehulp voor pinautomaten

Waarom uw klant graag wil dat u een mobiele pinautomaat koopt

Naast het feit dat de aanschaf een hele hoop voordelen voor u met zich mee brengt, heeft een mobiele pinautomaat kopen ook veel voordelen voor uw klanten. Het gebruik van een betaalpas is immers veel makkelijker voor uw klant, want muntjes en biljetten zijn zo goed als overbodig geworden in deze tijd. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een pinautomaat voor een veilig gevoel voor de klant, want de aanwezigheid van een mobiele pinautomaat maakt de kans op een overval aanzienlijk kleiner. Dit geldt natuurlijk ook voor een vaste pinautomaat, maar die is vooral geschikt voor winkels. Wanneer u geen mobiel pinautomaat heeft uw in horecagelegenheid, taxi, marktkraam of tijdens de bezorgdienst, komt een mobiele pinautomaat goed van pas. Wanneer u deze niet heeft, loopt u erg veel inkomsten mis. In deze tijd heeft het publiek nou eenmaal niet meer zo veel contant geld op zak als voorheen, dus geven ze wanneer er geen pinautomaat aanwezig is niets of aanzienlijk minder uit. Daar komt nog bij dat de drempel om een aankoop te doen lager is wanneer de klant geen gebruik kan maken van de betaalpas.

Waarom kiezen anderen om te kopen bij Pintip?

Als u kiest voor Pintip dan krijgt u de service die past bij een klantenwaarding van een 9.4. Dit cijfer is gebaseerd op beoordelingen van o.a. GAMMA, Bruna, Aegon, Plus supermarkten en honderden mkb’ers en zzp’ers. Geheel logisch bent u nu benieuwd waar onze huidige klanten dan zo tevreden over zijn. Wij hebben onze hoge beoordeling met name te danken aan het feit dat we onze klanten veel werk uit handen nemen en het gebruik van de wifi pinautomaat zeer makkelijk maken. Iedereen die een mobiele pinautomaat gaat kopen, kan erop rekenen dat wij de rest eromheen voor u regelen.

Al het administratieve regelwerk wordt geregeld voor u.
7 dagen per week helpdesk voor storing.
Als een storing niet opgelost kan worden, krijgt u een vervangende automaat.
Bij ontvangst is de pinautomaat gebruiksklaar: klanten kunnen direct pinnen.
Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).

Wilt u persoonlijk advies bij uw keuze?

Twijfelt u en wilt u nog even met één van onze adviseurs overleggen welke wifi pinautomaat voor u de beste keuze is? Bel voor advies van Stijn naar telefoonnummer 0529 – 484 004. Hij beantwoordt geduldig en gedetailleerd al uw vragen. Na het gesprek weet u welke pinoplossing voor u de beste keuze is. Liever mailen? Neem dan contact op via info@pintip.nl of vul ons contactformulier in.

Direct bestellen

Of bel 0529 - 484 004 voor een bestelling of meer informatie.

Personeelslid Stijn van PinTip

Wat mensen over ons zeggen

1507 reviews 9.3/10

Niks anders dan postief, alles zit goed in elkaar, alles komt op tijd aan, werkt prettig en betrouwbaar. Pakket is compleet tot en met de 'u kunt hier pinnen' stickers aan toe!

Wederom positief verrast over de manier van opsturen en het retour proces. Zeer compleet. Klasse.

Onze eerste kennismaking is perfect verlopen. Woensdag avond e.e.a. in gang gezet en vrijdag hadden we de terminal al ter beschikking. Vooral doorgaan zo, hebben veel (kleinere) ondernemers heel veel baat bij.

Zelfs na sluitingstijd bereid om mij te helpen. Een echte life saver. Zakje drop.

Supersnelle service! Wij maken al jarenlang gebruik van de Pintip service tijdens beurzen en dit altijd tot grote tevredenheid.

Ik was redelijk laat voor de kerstperiode, maar alles is perfect geregeld. Ik ben heel vriendelijk geholpen en de pin was snel bij ons en gelijk gereed voor gebruik.

Lees onze 1507 reviews op Kiyoh

Ook deze bedrijven maken gebruik van onze pinautomaten

U kunt erop vertrouwen dat wij alles voor u regelen.

Veelgestelde vragen over het kopen van een mobiele pinautomaat

Pintip.nl is sinds 2007 een gewaardeerde leverancier voor de huur, lease of koop van pinautomaten. Bent u dus op zoek naar een draadloze oplossing op uw terras, service aan huis of een vaste automaat op uw toonbank? Pintip heeft voor iedere situatie de juiste pinautomaat.

Hoe kan ik bestellen?

Online bestellen
1. U reserveert de pinautomaat door het online bestelproces te doorlopen.
2. U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail.
3. Deze dient u te ondertekenen en naar ons te retourneren.
4. Wij gaan voor u aan het werk! Zo nodig, nemen wij contact met u op over eventuele aanvullende informatie of documentatie.

Telefonisch bestellen: U kunt telefonisch bestellen door op kantoortijden te bellen naar 0529 – 484 004. Wij helpen u graag.

Bestaande klant? Dan is het handig als u uw klantnummer bij de hand heeft. Het klantnummer vindt u terug op een oude (huur)overeenkomst.

Offerte aanvragen: Ontvangt u liever een overzicht met prijs en verdere informatie? Vraag een offerte aan en u krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord.

Welke betaalpassen kan ik accepteren?

Normaal gesproken Maestro en V-Pay. U kunt bij aanvraag van uw aansluitnummer ook soms aangeven creditcards te willen accepteren. Soms doen derde partijen dit niet en moet de acceptatie van creditcards aangevraagd worden bij een creditcardprovider. Van hen ontvangt u een aansluitnummer. Deze ontvangen we graag van u zodat we deze kunnen koppelen in de betaalautomaat. Voor acceptatie raden wij u PaySquare (tel. 088 – 385 73 33) aan of AWL.

Lees hier meer over het accepteren van creditcards.

Wat is de levertijd van een pinautomaat?

Dat is afhankelijk van hoe snel de transactieverwerking geregeld is. Bij het kopen van een pinautomaat dient een derde partij de transacties te verwerken.

Verwerking via onze partner CCV
Onze partner CCV doet in sommige gevallen de transactieverwerking voor ons. Mocht dit in uw geval nodig zijn, dan ontvangt u na uw bestelling van ons een CCV Payment Facilitator Contract. Hiermee geeft u CCV toestemming om uw transacties te verwerken. De verwerkingstijd hiervan ligt gemiddeld rond de 1 tot 3 weken, dat hangt er maar net vanaf hoe snel u alles afrondt bij CCV.

Verwerking via een derde partij
Mocht u liever de transacties verwerken via uw bank bijvoorbeeld, dan kan dat! Nadat wij van u de ondertekende koopovereenkomst hebben ontvangen, ontvangt u van ons de automaatgegevens. Deze automaatcode en controlenummer heeft de bank nodig om een aansluitnummer (Merchant ID) aan te maken. Dit nummer hebben wij dan weer nodig om te koppelen in de betaalautomaat. Dit proces duurt gemiddeld 3-5 werkdagen.

Heb ik vaste stroom nodig?

Mobiele pinautomaat: Enkel om de accu op te laden. Tijdens gebruik heeft de mobiele pinautomaat geen vaste stroom nodig.

Vaste pinautomaat: Ja, de vaste pinautomaat dient constant aangesloten te zijn op uw stroomaansluiting.