Hieronder stellen wij ons team graag aan u voor.

 

Simone

Ik ben Simone. Ik  ben enthousiast, gedreven en servicegericht. Met 25 jaar telefoonervaring haal ik nog steeds energie uit leuke gesprekken met klanten aan de telefoon. Een tevreden klant is voor mij erg belangrijk.  Door mee te denken en verbeterpunten te zoeken blijf ik mijzelf uitdagen. Als ik niet werk dan ben ik altijd wel bezig in de tuin, aan het wandelen, of sporten. Ik houd van gezelligheid en reizen… Enjoy life!

 

Efraïm

Mijn naam is Efraïm Sloots. Ik ben een sociaal ingestelde jongen die altijd op zoek is naar de juiste uitdagingen. Ik ben jong en gedreven om te presteren. Door de jaren heen heb ik veel affiniteit met commercie gekregen, continue op zoek naar een betere oplossing. Misschien wel de oplossing voor u! Ik denk graag mee met de klant en wil er altijd voor zorgen dat ze de juiste keuze maken voor hun situatie. Een goedwerkende pinautomaat en een glimlach is wat u van mij erbij krijgt!

Directeur Henk-Jan Wie zijn wij
Henk-Jan

Sinds den beginne adviseert Henk-Jan klanten en lost hij problemen op wanneer deze er zijn. Werken met mensen is echt zijn passie. In zijn vrije tijd reist hij graag naar landen in het Verre Oosten en thuis neemt Henk-Jan graag de tijd om te vissen met zijn dochter.

 

buitendienstadviseur Lei Wie zijn wijLei

Als onafhankelijke buitendienstadviseur bij Pintip is Lei één van de publieke gezichten van het bedrijf. Met zijn ruime ervaring in de horeca, o.a. eigenaar van Cafetaria Nieuwleusen, kan hij zich goed verplaatsen in de schoenen van de klant om zo te kunnen adviseren bij de keuze voor de juiste betaaloplossingen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar sport en geniet hij graag van een goed glas wijn.

 

Directeur Roelant Wie zijn wijRoelant

Binnen Pintip houdt Roelant zich bezig met het optimaliseren van processen en besteedt hij veel zorg aan de groei van het bedrijf. Als liefhebber van de natuur is hij in het waterrijke Giethoorn gaan wonen. Naast piano spelen zijn varen in Giethoorn en reizen zijn grootste passies. Het ontdekken van nieuwe culturen en ontmoeten van verschillende mensen vindt hij daarbij prachtig.
 

Support Stijn Wie zijn wijStijn

Als leidinggevende van de support afdeling van Pintip is Stijn mede verantwoordelijk voor een tevreden klant. Geordend en overzichtelijk werken is hierbij zijn kwaliteit. Alle bedrijfsprocessen worden hierbij nauwkeurig gecontroleerd en zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast houdt hij zich bezig met marketing activiteiten. Naast zijn werk vindt hij het leuk om te voetballen, computergames te spelen en gezellig met z’n vrienden te chillen.

Xander

Mijn naam is Xander Beijeman. Ik houd ervan om ICT-problemen op te lossen en de webprojecten van Pintip te verbeteren. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Pintip. Eerst als stagiair, tegenwoordig als parttime ICT-er. Naast het werk bij Pintip volg ik de studie HBO-ICT. In mijn vrije tijd houd ik ervan om een goede film te kijken en om gezellig met vrienden te zijn.

Damon

Damon is recentelijk afgestudeerd voor de opleiding ondernemerschap en retail management. Damon is altijd enthousiast, behulpzaam en probeert altijd in de wensen en behoeften van de klant te voorzien. In zijn vrije tijd is Damon actief bezig met dammen, sporten en houdt hij ervan om erop uit te gaan. 

 

 

AlexDevelopment Alex Wie zijn wij

Afgestudeerd als Bachelor of ICT is Alex sinds de start in 2007 betrokken bij Pintip. Hij helpt bij het beheren en ontwikkelen van de webbased systemen. Hij houdt zich bezig met het verbeteren van processen, het onderhouden van betaalsystemen en denkt na over wat er beter, sneller en efficiënter kan. Alex is een gadgetverslaafde en in zijn vrije tijd houdt hij ervan om te sporten andere landen en culturen te ontdekken.