Hieronder stellen wij ons team graag aan u voor.

 

Development Alex Wie zijn wijAlex

Afgestuurd als Bachelor of ICT is Alex sinds de start in 2007 werkzaam bij Pintip. Hij is verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de webbased systemen. Continue houdt hij zich bezig met het verbeteren van processen, onderhouden van pinautomaten en denkt hij na over wat er beter, sneller en efficiënter kan. Alex is een gadgetverslaafde en in zijn vrije tijd houdt hij ervan om te sporten andere landen en culturen te ontdekken.  

Dinand

Dinand is één van de support medewerkers bij Pintip. Dinand houdt er van om klanten te helpen met hun keuzes voor een pinautomaat en wil de klanten graag tevreden houden. Voor Dinand is een goede werksfeer heel belangrijk en dat is bij Pintip zeker het geval. Buiten het werk om is Dinand vaak te vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Op de momenten dat er niet gewerkt of gesport wordt vindt hij het leuk om gezellig met vrienden wat drankjes te nuttigen.

Directeur Henk-Jan Wie zijn wij
Henk-Jan

Sinds den beginne adviseert Henk-Jan klanten en lost hij problemen op wanneer deze er zijn. Werken met mensen is echt zijn passie. In zijn vrije tijd reist hij graag naar landen in het Verre Oosten en thuis neemt Henk-Jan graag de tijd om te vissen met zijn dochter.

 

buitendienstadviseur Lei Wie zijn wijLei

Als onafhankelijke buitendienstadviseur bij Pintip is Lei één van de publieke gezichten van het bedrijf. Met zijn ruime ervaring in de horeca, o.a. eigenaar van Cafetaria Nieuwleusen, kan hij zich goed verplaatsen in de schoenen van de klant om zo te kunnen adviseren bij de keuze voor de juiste betaaloplossingen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar sport en geniet hij graag van een goed glas wijn.

 

Support Marijke Wie zijn wijMarijke

Marijke houdt van gezelligheid en is een echte crea-bea. Dit blijkt, want één van haar passies is schilderen. Het is voor haar belangrijk om vaardigheden en interesses te blijven ontwikkelen. Goed klantcontact waarbij de klant echt centraal staat. Door de klantbeoordelingen waarbij klanten verbeterpunten kunnen noemen is het binnen Pintip mogelijk om op veel wensen van de klant in te spelen.

 

Developer Michiel Wie zijn wijMichiel

Michiel is sinds begin september 2015 werkzaam bij Pintip. Hij houdt zich bezig met het beheren en ontwikkelen van de webbased systemen in samenwerking met Alex. In zijn vrije tijd houdt hij er van om een goede film of tv-serie te kijken. Daarnaast speelt hij graag een potje League of Legends en is hij altijd wel te porren om een bal over het volleybalnet te slaan.

 

Directeur Roelant Wie zijn wijRoelant

Binnen Pintip houdt Roelant zich bezig met het optimaliseren van processen en besteedt hij veel zorg aan de groei van het bedrijf. Als liefhebber van de natuur is hij in het waterrijke Giethoorn gaan wonen. Naast piano spelen zijn varen in Giethoorn en reizen zijn grootste passies. Het ontdekken van nieuwe culturen en ontmoeten van verschillende mensen vindt hij daarbij prachtig.

 

Support Stijn Wie zijn wijStijn

Als leidinggevende van de support afdeling van Pintip is Stijn mede verantwoordelijk voor een tevreden klant. Geordend en overzichtelijk werken is hierbij zijn kwaliteit. Daarnaast houdt hij zich bezig met marketing activiteiten. Naast zijn werk vindt hij het leuk om te voetballen, computergames te spelen en natuurlijk gezellig bij vrienden te zijn.