Bestel direct

Pinapparaat huren voor 1 dag

Bij Pintip is het mogelijk om een pinapparaat te huren voor 1 dag. Heeft u de vraag om een pinapparaat te huren voor enkele dagen, weken of maanden? Dit is bij Pintip geen enkel probleem. Vanaf één dag huren kunt u voor een mobiele of vaste pinapparaat al bij ons terecht.

Komt er spoed kijken bij het huren van een pinapparaat en heeft u zo snel mogelijk een pinapparaat nodig? Staat u op een tijdelijk evenement en heeft u een pinapparaat nodig voor één of meerdere dagen? Pintip heeft ook voor uw tijdelijke markt of evenement altijd een passende oplossing.

Direct en eenvoudig een mobiele of vaste pinapparaat huren voor 1 dag

Er zijn vaste en mobiele pinautomaten die u voor één of meerdere dagen kunt huren. Welk apparaat voor u de beste keuze is, hangt af van uw situatie en de voorzieningen op de locatie waar u het gebruikt. Bekijk hieronder of een mobiele pinapparaat huren voor één dag of juist een vaste pinapparaat huren voor één dag voor u de beste oplossing is.

Mobiel
Worldline Yoximo
Pinautomaat ATOS Yoximo
Klanten kunnen altijd en overal draadloos pinnen
Ideaal op locatie (horeca, evenement, service aan huis)
Pinnen via het mobiele internet-netwerk
Inclusief SIM-kaart
Contactloos betalen
Vanaf € 8,50 per dag!
Direct bestellen
Meer informatie
Vast
Worldline Yomani MU
Pinautomaat ATOS Yomani MU
Klanten kunnen pinnen op een vaste locatie, zoals op een toonbank
Ideaal in een winkel of op een vaste standplaats
Pinnen via een vaste internetverbinding (mobiel netwerk is optioneel)
Inclusief handig extra pinpad voor de caissière
Contactloos betalen
Vanaf € 8,50 per dag!
Direct bestellen
Meer informatie

Voor wie een pinapparaat huren voor 1 dag of korte periode geschikt is

Er zijn veel gelegenheden en evenementen waarbij er gebruik wordt gemaakt van een mobiele of vaste pinautomaat. Ook wanneer u voor een korte periode een pinautomaat nodig heeft, kunt u terecht bij Pintip. Dit kan al vanaf 1 dag! Vaak wordt er gedacht dat een pinautomaat ‘aangeschaft’ moet worden, maar bij Pintip kan u heel eenvoudig een pinautomaat voor een aantal dagen, een paar weken of enkele maanden huren. Het huren van een pinautomaat voor 1 dag of een korte periode is dan ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld:

bij een evenement
op een beurs
op een markt
bij service of bezorging aan huis (draagbare automaat)
bij een seizoensgebonden onderneming (schaatshal, ijscowinkel etc.)
in een pop-upstore
Huur een pinapparaat voor 1 dag of korte periode

Graag persoonlijk contact bij het huren van een pinapparaat voor 1 dag of korte periode?

Komt er spoed bij uw situatie kijken en wilt u graag persoonlijk contact over het huren van een pinapparaat voor 1 dag of een korte periode? Weet u niet precies welke oplossing het beste aansluit op uw situatie? Wilt u samen bekijken met welke tijdelijke pin oplossing u het goedkoopste uit bent? Schroom niet. Bij Pintip staan al onze adviseurs voor u klaar.

U mag altijd contact met ons opnemen om samen de perfecte oplossing voor uw situatie te vinden. Onze adviseurs zijn telefonisch op 0529 - 484 004 te bereiken en per e-mail op info@pintip.nl. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze online keuzehulp. Door een aantal simpele vragen te beantwoorden, komt u er snel en eenvoudig achter welke pinautomaat het beste voor u is!