Klik hier & bekijk de tijdelijke CCV A77 zomeraanbieding
Best beoordeelde pinleverancier van Nederland
Snel en gebruiksklaar geleverd
U bestelt, wij regelen alles
Klik hier & bekijk de CCV A77 zomeraanbieding
Kunnen wij u verder helpen? 0529 - 484 004
Huur bij Pintip al vanaf slechts één dag!
De beste keuze maken? Gebruik de keuzehulp!

Snel & eenvoudig een pinautomaat voor 1 dag huren

Direct bestellen
Telefonisch bestellen? 0529 - 484 004

Bij Pintip is het mogelijk om een pinautomaat te huren voor 1 dag. Heeft u de vraag om een pinautomaat te huren voor enkele dagen, weken of maanden? Dit is geen enkel probleem bij Pintip. Al voor de huur van een mobiele- of vaste pinautomaat vanaf één dag, kunt u bij ons terecht.

Komt er spoed kijken bij de huur van een pinautomaat en heeft u zo snel mogelijk een pinautomaat nodig? Staat u op een tijdelijk evenement en heeft u een pinautomaat nodig voor 1 of meerdere dagen? Pintip heeft ook voor uw tijdelijke markt of evenement altijd een passende oplossing.

Pintip heeft zich in de afgelopen tientallen jaren mogen bewijzen als betrouwbare partner als het aankomt op pinautomaat verhuur.

Overleg met een Pintip adviseur op welke manier u het beste geholpen zal zijn. Onze adviseurs staan voor u klaar, telefonisch te bereiken via 0529 484 004 of per e-mail info@pintip.nl.

Bij Pintip biedt u een gratis online overzicht van al uw pintransacties voor uw gehuurde pinautomaat. Het is mogelijk om al vanaf 1 dag een pinautomaat te huren. Binnen een dag zal u uw gewenste pinautomaat ontvangen (bij spoed binnen 3 uur). Na ontvangst zullen uw klanten direct kunnen pinnen. Alle gepinde bedragen worden binnen 24-uur uitbetaald op uw rekening (ma-vrij).

Een mobiele- of vaste pinautomaat huren voor 1 dag

Makkelijk en snel een pinautomaat huren zonder al te veel rompslomp? Pintip - de best beoordeelde pinleverancier van Nederland - is de enige pinleverancier waarbij een pinautomaat huren al mogelijk is vanaf 1 dag!

U bestelt bij ons een pinautomaat binnen 5 minuten en wij regelen al het administratieve werk. Ontvang de pinautomaat 1-2 werkdagen voor de startdatum.

Vaste pinautomaat huren

Klanten kunnen pinnen op een vaste locatie, zoals op een toonbank
Ideaal in een winkel of op een vaste standplaats
Pinnen via een vaste internetverbinding (mobiel netwerk is optioneel)
Te koppelen met een kassasysteem
Contactloos betalen
Gebruiksvriendelijke Worldline- of CCV-pinautomaat
Direct bestellen

Mobiele pinautomaat huren

Klanten kunnen altijd en overal draadloos pinnen
Ideaal op locatie (horeca, evenement, service aan huis)
Pinnen via het WiFi-netwerk of mobiel internet-netwerk
Inclusief SIM-kaart
Contactloos betalen
Gebruiksvriendelijke Worldline- of CCV-pinautomaat
Direct bestellen

Zonder eeuwig gedoe,
altijd zorgeloos afrekenen.

Direct en eenvoudig een mobiele- of vaste pinautomaat huren voor 1 dag: is dit voor u de beste keuze?

Er zijn vaste- en mobiele pinautomaten die u snel en eenvoudig voor 1 of meerdere dagen kunt huren. Of een pinautomaat voor één of meerdere dagen huren voor u de beste keuze is, hangt af van uw situatie en de voorzieningen op de locatie waar u het gebruikt. Bekijk hieronder of een mobiele- of vaste pinautomaat huren voor u de beste oplossing is.

Voor wie een pinautomaat huren voor 1 dag of korte periode geschikt is

Er zijn veel gelegenheden en evenementen waarbij er gebruik wordt gemaakt van een mobiele of vaste pinautomaat. Ook wanneer u voor een korte periode een pinautomaat nodig heeft, kunt u terecht bij Pintip. Dit kan al vanaf 1 dag! Vaak wordt er gedacht dat een pinautomaat ‘aangeschaft’ moet worden, maar bij Pintip kan u heel eenvoudig een pinautomaat voor een aantal dagen, een paar weken of enkele maanden huren. Het huren van een pinautomaat voor 1 dag of een korte periode is dan ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld:

Bij een evenement
Op een beurs
Op een markt
Direct bestellen
Bij service of bezorging aan huis (draagbare automaat)
Bij een seizoensgebonden onderneming (schaatshal, ijscowinkel, etc.)
In een pop-up store
Direct bestellen

Graag persoonlijk contact bij het huren van een pinautomaat voor 1 dag of korte periode?

Komt er spoed bij uw situatie kijken en wilt u graag persoonlijk contact over het huren van een pinapparaat voor 1 dag of een korte periode? Weet u niet precies welke oplossing het beste aansluit op uw situatie? Wilt u samen bekijken met welke tijdelijke pin oplossing u het goedkoopste uit bent? Schroom niet. Bij Pintip staan al onze adviseurs voor u klaar.

U mag altijd contact met ons opnemen om samen de perfecte oplossing voor uw situatie te vinden. Onze adviseurs zijn telefonisch op 0529 - 484 004 te bereiken en per e-mail op info@pintip.nl. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze online keuzehulp. Door een aantal simpele vragen te beantwoorden, komt u er snel en eenvoudig achter welke pinautomaat het beste voor u is!

Met onze beoordeling van 9.4/10 is Pintip al jarenlang de hoogst gewaardeerde pinleverancier van Nederland.

Wij zijn gecertificeerd door:
Betaalvereniging Nederland
Volg ons ook op Facebook:
Overige pagina's:
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Blog
Mijn pinautomaat inruilen
Klantenservice
Contact
Provincies
Contact met Pintip
info@pintip.nl
0529 – 484 004
Burgemeester Backxlaan 238, 7711 AL Nieuwleusen
© 2023 Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeling door Outstanding Online