Bestel direct

Worldline Xenta

Toonbank pinautomaat met Merchant Unit
Atos Xenta pinautomaat

De Worldline Xenta pinautomaat is een van de meest voorkomende pinautomaten in Nederland. De typische kubusvorm zal door iedereen direct herkend worden. De Xenta is een zeer betrouwbare en feilloze betaalterminal die bij iedere vaste kassa een plekje verdient. De Xenta accepteert alle Nederlandse pinpassen. Met de Worldline Xenta in huis heeft u een gebruiksvriendelijke en goed beveiligde pinautomaat in huis.

Xenta inruilen? Ontvang €50 inruilkorting!

De Worldline Xenta is ondanks zijn vele voordelen een verouderd model. Heeft u op dit moment de Xenta in bezit en denkt u over de aanschaf van een nieuw model? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u! Bij Pintip ruilen wij uw oude pinautomaat in en daardoor ontvangt u € 50,00 korting bij aanschaf van een nieuwe pinautomaat zoals de Atos Yomani of de CCV Smart VX 520. Alle details betreffende onze gunstige inruilregeling vindt u hier.

Als u meer informatie wilt over onze omruilservice of een vraag heeft over de Atos Xenta dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0529-484 004 of door contact op te nemen.

Wat zijn de voordelen?

De Xenta aanvaardt alle betaalkaarten. Ook leest de terminal kaarten die niet bedoeld zijn om mee te betalen zoals: klantenkaarten, elektronische identiteitskaarten en de SIS-kaart.
Het ontwerp maakt veilig pinnen zonder meekijkers heel eenvoudig.
Alle betalingen zijn volledig beveiligd.
Het installeren en aansluiten van de Xenta is gemakkelijk en snel te doen.
Door RTL (Remote Tele Loading) is de Xentissimo op afstand beheerbaar. Zo is het mogelijk om storingen op te lossen zonder dat hier een monteur voor hoeft te komen.
Het is mogelijk om een NFC-reader aan de Xenta te koppelen. Hiermee maakt u contactloze betalingen mogelijk!

Pintip is de best beoordeelde pinleverancier van Nederland met een 9.4

Veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Van grote bedrijven zoals Bruna, Albert Heijn, Gamma, Leiden Universiteit, New York Pizza tot honderden mkb’ers en zzp’ers. Ze kozen voor Pintip omdat we vanaf onze start in 2007 bekend staan om onze service en hoge klanttevredenheid.

Bestel eenvoudig telefonisch of online binnen 5 minuten.
Al het administratieve regelwerk verzorgen wij voor u.
U ontvangt een gebruiksklare pinautomaat: klanten kunnen direct pinnen.
Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).