Bestel direct

De Worldline Xentissimo is een van de meest lichte draagbare pinautomaten ter wereld. Het is een enorm praktische automaat om betalingen op locatie uit te voeren. Bruikbaar bij klanten thuis, tijdens evenementen, bij concerten of andere momenten waar een vast betaalpunt niet mogelijk is. De Xentissimo is een beproefd en veelgebruikt model, die alle type pinpassen en creditcards accepteert. En het is mogelijk om zowel via het mobiele netwerk als via WIFI betalingen uit te laten voeren met de Xentissimo.

Xentissimo inruilen? Ontvang €50 inruilkorting!

De Xentissimo is ondanks zijn vele voordelen een verouderd model. Mocht u deze echter op dit moment in gebruik hebben, dan hebben wij goed nieuws voor u! Met onze voordelige inruilkorting krijgt u € 50,- korting op de aanschaf van een nieuw pinautomaat, zoals de opvolger, de Atos Yoximo.

Voor meer informatie betreffende het inruilen van uw oude pinautomaat of iedere andere vraag over de Worldline Xentissimo kunt u onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0529-484 004 of door contact op te nemen.

En als u meer wilt weten over onze gunstige inruilregeling kijk dan op de actiepagina.

Wat zijn de voordelen?

Communiceert via mobiel internet en WiFi
De Xentissimo is zowel in binnen- als buitenland te gebruiken
Verricht tot 300 transacties per dag op een volle accu
Het opklapbare scherm beschermt de privacy van uw klanten
Door RTL (Remote Tele Loading) is de Xentissimo op afstand beheerbaar. Zo is het mogelijk om storingen op te lossen zonder dat hier een monteur voor hoeft te komen.
De Xentissimo is optioneel verkrijgbaar met een docking station. Deze is te gebruiken voor dispatching of om hem in uw auto of zaak te bevestigen. Ook is er een handige draagtas beschikbaar.

Pintip is de best beoordeelde pinleverancier van Nederland met een 9.4

Veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Van grote bedrijven zoals Bruna, Albert Heijn, Gamma, Leiden Universiteit, New York Pizza tot honderden mkb’ers en zzp’ers. Ze kozen voor Pintip omdat we vanaf onze start in 2007 bekend staan om onze service en hoge klanttevredenheid.

Bestel eenvoudig telefonisch of online binnen 5 minuten.
Al het administratieve regelwerk verzorgen wij voor u.
U ontvangt een gebruiksklare pinautomaat: klanten kunnen direct pinnen.
Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).