Bestel direct

Ingenico Alphyra ePoint 5164

Toonbank pinautomaat met Merchant Unit
Ingenico Alphyra ePoint 5164

Deze vaste pinautomaat van Ingenico bestaat uit een kassa-gedeelte en een klant-gedeelte. Op de kassa terminal kunt u het bedrag intoetsen en op het klant-gedeelte kan de klant dan de betaling voldoen. Zo hoeft u de automaat ook niet om te draaien naar de klant en kunt u net dat beetje extra gemak aan de klant bieden. De Alphyra ePoint 5164 kan ook aan de kassa gekoppeld worden en er zijn dan ook vele grote ketens in Nederland die hiervan gebruik maken in combinatie met deze automaat van Ingenico, wat overigens niet voor niks is, want dit is een hoogwaarde en betrouwbare pinautomaat.

Ingenico I5100 inruilen? Ontvang €50 inruilkorting!

De Ingenico Alphyra ePoint 5164 is ondanks zijn vele voordelen een verouderd model. Mocht u deze echter op dit moment in gebruik hebben, dan hebben wij goed nieuws voor u! Met onze voordelige inruilkorting krijgt u €50,- korting op de aanschaf van een nieuwe pinautomaat.Voor meer informatie betreffende het inruilen van uw oude pinautomaat of iedere andere vraag over de Ingenico Alphyra ePoint 5164 kunt u onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0529-484 004 of door contact op te nemen.

En als u meer wilt weten over onze gunstige inruilregeling kijk dan op de actiepagina.

Wat zijn de voordelen?

Handig kassa-gedeelte en klant-gedeelte
Fraaie menu's
Kan kassagekoppeld worden

Pintip is de best beoordeelde pinleverancier van Nederland met een 9.4

Veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Van grote bedrijven zoals Bruna, Albert Heijn, Gamma, Leiden Universiteit, New York Pizza tot honderden mkb’ers en zzp’ers. Ze kozen voor Pintip omdat we vanaf onze start in 2007 bekend staan om onze service en hoge klanttevredenheid.

Bestel eenvoudig telefonisch of online binnen 5 minuten.
Al het administratieve regelwerk verzorgen wij voor u.
U ontvangt een gebruiksklare pinautomaat: klanten kunnen direct pinnen.
Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).