Bestel direct

Een wat minder gebruikt pinautomaat systeem, maar daardoor niet minder goed! De Ingenico I5100 is een pinautomaat, bestaande uit één automaat waarop de bedragen ingetoetst kunnen worden en daarna naar de klant gedraaid kan worden om deze de betaling te laten voldoen. Met het handige geïnstalleerde privacyklepje is de klant meteen verzekerd van een veilige pinbetaling. Deze automaat accepteert alle betaalpassen zoals Maestro en V-Pay. Met de snelle, compacte en fraaie menu’s waarover de automaat beschikt, kan deze automaat deze betalingen ook nog eens snel verwerken en maakt dat deze automaat van hoge kwaliteit.

Ingenico I5100 inruilen? Ontvang €50 inruilkorting!

De I5100 is ondanks zijn vele voordelen een verouderd model. Mocht u deze echter op dit moment in gebruik hebben, dan hebben wij goed nieuws voor u! Met onze voordelige inruilkorting krijgt u €50,- korting op de aanschaf van een nieuwe pinautomaat.

Voor meer informatie betreffende het inruilen van uw oude pinautomaat of iedere andere vraag over de Ingenico I5100 kunt u onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0529-484 004 of door contact op te nemen.

En als u meer wilt weten over onze gunstige inruilregeling kijk dan op de actiepagina.

Wat zijn de voordelen?

Privacyklepje voor veilige pinbetalingen
Simpel in gebruik
Snelle transactieverwerking

Pintip is de best beoordeelde pinleverancier van Nederland met een 9.4

Veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Van grote bedrijven zoals Bruna, Albert Heijn, Gamma, Leiden Universiteit, New York Pizza tot honderden mkb’ers en zzp’ers. Ze kozen voor Pintip omdat we vanaf onze start in 2007 bekend staan om onze service en hoge klanttevredenheid.

Bestel eenvoudig telefonisch of online binnen 5 minuten.
Al het administratieve regelwerk verzorgen wij voor u.
U ontvangt een gebruiksklare pinautomaat: klanten kunnen direct pinnen.
Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).