Pinautomaat kopen, huren of leasen in Zuid-Holland

Pintip biedt pinoplossingen - het kopen, huren of leasen van pinautomaten - voor bedrijven en organisaties in o.a. Zuid-Holland, Nederland.

Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Maak gebruik van de Pintip keuzehulp om er achter te komen welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

Pintip is actief in - maar beperkt zich niet tot - de volgende steden in Zuid-Holland:

Pintip, de best beoordeelde pinleverancier van Nederland

Service, dat is waar Pintip in uitblinkt. Geen stress - wij regelen alles van A-Z voor u. Snelle levering. Heeft u spoed? Wij kunnen binnen 3 uur leveren.

Pinautomaat kopen in Zuid-Holland

Als u als bedrijf of organisatie in Zuid-Holland opzoek bent naar een pinautomaat die u enkele jaren wilt gebruiken is kopen voor u voordeliger dan leasen. U kunt bij ons vaste- en mobiele pinautomaten kopen van bekende kwaliteitsmerken, zoals Worldline en CCV. Welke automaat u ook kiest: ze zijn allemaal door ons getest en gebruiksvriendelijk bevonden.

Wij verkopen pinautomaten aan bijvoorbeeld: winkels, horecagelegenheden, taxi's, bezorgdiensten aan huis, hotels, supermarkten en meer.

Pinautomaat kopen

Pinautomaat huren in Zuid-Holland

Uniek: Bij ons is het huren van een pinautomaat al mogelijk vanaf 1 dag! Bent u opzoek naar een tijdelijke, betrouwbare pinoplossing voor bijvoorbeeld de organisatie van een evenement, pop-up store, beurs, tijdelijke campagne of andere situatie? Wij bieden voor iedere situatie de juiste oplossing.

Wilt u makkelijk en snel een pinautomaat huren? Een pinautomaat huren zonder al te veel rompslomp? U wilt een pinautomaat huren voor enkele dagen, weken of maanden? Bij Pintip kunt u een vaste of mobiele pinautomaat huren vanaf 1 dag! Wilt u bijvoorbeeld met spoed voor 1 dag een pinautomaat huren? Staat u tijdelijk op een evenement en heeft u een pinautomaat nodig? Pintip heeft voor uw tijdelijke markt of evenement een passende oplossing!

Pinautomaat huren

Pinautomaat leasen in Zuid-Holland

Wilt u een pinautomaat leasen in Zuid-Holland? Lease bij Pintip binnen 5 minuten zorgeloos uw pinautomaat. Wij zorgen vervolgens dat de pinautomaat ruim op tijd en gebruiksklaar bij u in Zuid-Holland wordt bezorgd. Na ontvangst kunnen uw klanten direct pinnen, makkelijker kan niet toch? 

Het leasen van een pinautomaat bij ons is maandelijks opzegbaar. Dit klinkt heel logisch, omdat dit het makkelijkst is voor u. Maar we zijn de enige pinleverancier waar u per maand kunt opzeggen. Bij andere pinleveranciers zit u vast aan jaarcontracten. Als u flexibel wilt zijn, is een maandelijks opzegbare pinautomaat prettiger. U betaalt dan nooit meer dan nodig is.

Pinautomaat leasen