Bestel direct

Pinautomaat kopen

Wilt u een vaste of mobiele pinautomaat kopen, zonder dat u belast wilt worden met het regelwerk er omheen? Bijvoorbeeld de administratie met uw bank of het compleet instellen van de pinautomaat. Wij begrijpen dat u zich daarmee liever niet bezighoudt. Daarom doen wij dat voor u.

Dat betekent geen stress en u bent geen tijd kwijt met het papierwerk of lastige technische instellingen. Geef uw wensen telefonisch of online door en wij regelen alles.

De pinautomaat wordt gebruiksklaar bij u geleverd. De klanten kunnen direct pinnen. Ideaal toch? Dankzij deze volledige service waarderen onze klanten ons met een 9.4!

U kunt de pinautomaat direct bestellen of gebruik maken van onze pinautomaat keuzehulp als u nog geen keuze heeft kunnen maken. Meer informatie nodig? Bekijk de verschillende modellen pinautomaten of neem vrijblijvend contact op.

Mobiele contactloze betaling met vaste toonbalie pinautomaat
Mobiel
CCV Compact A77 of ander model
Klanten kunnen altijd en overal draadloos pinnen
Ideaal op locatie (horeca, evenement, service aan huis)
Pinnen via het WiFi-netwerk of mobiel internet-netwerk
Inclusief SIM-kaart
Contactloos betalen
Gebruiksvriendelijke Worldline- of CCV-pinautomaat
Vanaf € 299,-
Direct bestellen
Meer informatie
Vast
CCV Smart A80 + P400 of ander model
Pinautomaat Wordlne A80 & Wordline P400
Klanten kunnen pinnen op een vaste locatie, zoals op een toonbank
Ideaal in een winkel of op een vaste standplaats
Pinnen via een vaste internetverbinding (mobiel netwerk is optioneel)
Optioneel: handig extra pinpad voor de klant (CCV Smart)
Contactloos betalen
Gebruiksvriendelijke Worldline- of CCV-pinautomaat
Vanaf € 497,-
Direct bestellen
Meer informatie

Voor wie is vaste pinautomaat kopen geschikt?

Als u op zoek bent naar een pinautomaat die u enkele jaren wilt gebruiken, dan is kopen voordeliger dan leasen. U kunt bij ons vaste- en mobiele pinautomaten kopen van bekende kwaliteitsmerken, zoals Worldline en CCV. Welke automaat u ook kiest: ze zijn allemaal door ons getest en gebruiksvriendelijk bevonden.

Wij verkopen pinautomaten aan bijvoorbeeld:

Winkels
Horecagelegenheden
Taxi's
Bezorgdiensten aan huis
Hotels
Supermarkten

Waarom anderen kozen voor een pinautomaat van Pintip

Als u een mobiel pinapparaat koopt wilt u zeker zijn dat u met een betrouwbaar en servicegericht bedrijf in zee gaat. U wilt gewoon iemand kunnen bellen als de pinautomaat een storing heeft en u wilt vlot weer op weg geholpen worden. Dat is voor ons vanzelfsprekend en daarom is Pintip de best beoordeelde pinleverancier in Nederland.

Redenen om te kiezen voor Pintip:

Onze klanten geven ons een 9.4!
7 dagen per week helpdesk bij storingen.
Bij een storing wordt een vervangend automaat gestuurd.
Binnen 24 uur worden pintransacties gestort op eigen rekening (ma-vrij).
Bij ontvangst van de pinautomaat is alles ingesteld; klanten kunnen direct pinnen.

Wilt u persoonlijk advies bij het kopen van een pinautomaat?

Overweegt u om een pinautomaat te huren of te kopen? Maar wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Twijfelt u of u een vast of mobiel pinapparaat wilt kopen? Of weet u niet welk merk, zoals een CCV pinautomaat, u wilt kopen? U mag ons altijd bellen, zodat we samen kunnen bepalen welk type pinautomaat geschikt is voor uw locatie. U kunt contact met onze adviseurs opnemen door te bellen naar 0529 – 484 004. Wilt u liever mailen? U kunt ook altijd contact opnemen door te mailen naar info@pintip.nl of het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van onze online keuzehulp. Door enkele simpele vragen te beantwoorden, weet u direct welk pinautomaat het beste bij uw situatie past!

Online keuzehulp voor pinautomaten

Wat is het verschil tussen een vaste en mobiele pinautomaat?

U kunt twee typen pinautomaten leasen: vaste en mobiele pinautomaten. De keuze hangt af van de voorzieningen op de locatie.

1. Vaste pinautomaat leasen

Een vaste pinautomaat is enkel te gebruiken op een vaste standplaats, bijvoorbeeld op een toonbank in de winkel. U sluit een vaste pinautomaat aan op een stopcontact, omdat hij vaste stroom nodig heeft. Pintransacties worden verzonden via internet, maar als u dit niet heeft, is een mobiele internet-verbinding een optie.

2. Mobiele pinautomaat leasen

Een mobiele pinautomaat is draadloos. U kunt rondlopen met het apparaat of hem gebruiken op meerdere (bedrijfs)locaties. Uw klanten kunnen altijd en overal pinnen dankzij de ingebouwde accu. Met een mobiele internet-verbinding of WiFi-verbinding worden uw pintransacties verzonden.

De online keuzehulp

Wilt u een pinautomaat kopen, maar weet u niet precies welke overwegingen u moet maken bij het maken van een keuze? Bij het bepalen welk soort pinautomaat u het best kunt kopen, is het van belang om rekening te houden met een viertal aspecten. Hoe lang u een pinautomaat nodig heeft, of u de beschikking heeft tot vaste stroom, of er een vaste internetaansluiting aanwezig is in de ruimte en of u de pinautomaat op een vaste plek wil gaan gebruiken of niet. Onze pinautomaat keuzehulp helpt u bij het kiezen tussen het kopen van een mobiele pinautomaat en een vaste pinautomaat. Daarnaast helpt deze keuzehulp u ook bij het kiezen van het juiste model. Komt u er na het invullen van de pinautomaat keuzehulp niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Online keuzehulp voor pinautomaten

De voordelen voor de klant

In deze tijd waarin de technologie steeds verder en verder gaat, heeft bijna niemand nog contant geld op zak. Uw klanten dus ook bijna niet. Wanneer een klant niet op de hoogte is van het feit dat u geen pinautomaat in de zaak heeft, en die klant heeft geen contact geld in de portemonnee, kan de klant niets uit uw winkel aanschaffen. Als ze wel contant geld op zak hebben, beperken ze zich tot aankopen die ze kunnen bekostigen met het contant geld dat ze op zak hebben. Dit betekent simpelweg dat u inkomsten misloopt, wat zeer jammer en onnodig is. Wanneer u een pinautomaat gekocht heeft, heeft u automatisch ook minder geld in de kassalade. Dit zorgt er voor dat klanten zich veiliger wanen in uw winkel, omdat een pinautomaat de kans op een overval aanzienlijk verkleint. Wanneer u een pinapparaat koopt, ongeacht of u een mobiel pinapparaat of een vast pinapparaat koopt, zal dit meer voordelen dan nadelen hebben voor uw bedrijf en uw klanten.

Een pinautomaat kopen zonder het regelwerk!

U kunt er op vertrouwen dat u stressloos via Pintip een pinautomaat regelt. Efraïm neemt u namelijk al het administratieve regelwerk uit handen en staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Hij haalt energie uit het bieden van een vlotte afhandeling zodat uw klanten al kunnen pinnen binnen 24 uur na uw bestelling.

Direct bestellen

Of bel 0529 - 484 004 voor een bestelling of meer informatie.

Personeelslid Efraim van PinTip

Vaste of mobiele pinautomaat kopen

Een vaste of mobiele pinautomaat kopen is snel en eenvoudig geregeld. Snel bij u op locatie en direct gebruiksklaar voor uw winkel, evenement of beurs.

Tarieven vaste en mobiele pinautomaten

Mobiele pinautomaat Worldline Yoximo
€ 598,-
Mobiele pinautomaat CCV Mobile V400M
€ 574,-
Mobiele pinautomaat CCV Compact A77
€ 299,-
Vaste pinautomaat Worldline Yomani MU
€ 599,-
Vaste pinautomaat CCV Smart A80 + P400
€ 497,-
Direct bestellen

Of bel 0529 - 484 004 voor een bestelling of meer informatie.

Veelgestelde vragen over het kopen van een pinautomaat

Pintip.nl is sinds 2007 een gewaardeerde leverancier voor de huur, lease of koop van pinautomaten. Bent u dus op zoek naar een draadloze oplossing op uw terras, service aan huis of een vaste automaat op uw toonbank? Pintip heeft voor iedere situatie de juiste pinautomaat.

Hoe kan ik bestellen?

Online bestellen
1. U reserveert de pinautomaat door het online bestelproces te doorlopen.
2. U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail.
3. Deze dient u te ondertekenen en naar ons te retourneren.
4. Wij gaan voor u aan het werk! Zo nodig, nemen wij contact met u op over eventuele aanvullende informatie of documentatie.

Telefonisch bestellen: U kunt telefonisch bestellen door op kantoortijden te bellen naar 0529 – 484 004. Wij helpen u graag.

Bestaande klant? Dan is het handig als u uw klantnummer bij de hand heeft. Het klantnummer vindt u terug op een oude (huur)overeenkomst.

Offerte aanvragen: Ontvangt u liever een overzicht met prijs en verdere informatie? Vraag een offerte aan en u krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord.

Welke betaalpassen kan ik accepteren?

Normaal gesproken Maestro en V-Pay. U kunt bij aanvraag van uw aansluitnummer ook soms aangeven creditcards te willen accepteren. Soms doen derde partijen dit niet en moet de acceptatie van creditcards aangevraagd worden bij een creditcardprovider. Van hen ontvangt u een aansluitnummer. Deze ontvangen we graag van u zodat we deze kunnen koppelen in de betaalautomaat. Voor acceptatie raden wij u PaySquare (tel. 088 – 385 73 33) aan of AWL.

Lees hier meer over het accepteren van creditcards.

Wat is de levertijd van een pinautomaat?

Dat is afhankelijk van hoe snel de transactieverwerking geregeld is. Bij het kopen van een pinautomaat dient een derde partij de transacties te verwerken.

Verwerking via onze partner CCV
Onze partner CCV doet in sommige gevallen de transactieverwerking voor ons. Mocht dit in uw geval nodig zijn, dan ontvangt u na uw bestelling van ons een CCV Payment Facilitator Contract. Hiermee geeft u CCV toestemming om uw transacties te verwerken. De verwerkingstijd hiervan ligt gemiddeld rond de 1 tot 3 weken, dat hangt er maar net vanaf hoe snel u alles afrondt bij CCV.

Verwerking via een derde partij
Mocht u liever de transacties verwerken via uw bank bijvoorbeeld, dan kan dat! Nadat wij van u de ondertekende koopovereenkomst hebben ontvangen, ontvangt u van ons de automaatgegevens. Deze automaatcode en controlenummer heeft de bank nodig om een aansluitnummer (Merchant ID) aan te maken. Dit nummer hebben wij dan weer nodig om te koppelen in de betaalautomaat. Dit proces duurt gemiddeld 3-5 werkdagen.

Heb ik vaste stroom nodig?

Mobiele pinautomaat: Enkel om de accu op te laden. Tijdens gebruik heeft de mobiele pinautomaat geen vaste stroom nodig.

Vaste pinautomaat: Ja, de vaste pinautomaat dient constant aangesloten te zijn op uw stroomaansluiting.