Bestel direct

Vaste pinautomaat kopen

Overweegt u een vaste pinautomaat te kopen? Een die van alle moderne gemakken voorzien is, zodat u klaar bent voor de toekomst? Bijvoorbeeld contactloos betalen? Dan komt er veel informatie op uw af. Niet alleen de keuze van de automaat en alle functionaliteiten die u wilt hebben. Maar ook het administratieve regelwerk eromheen. Dat kan u veel tijd, energie en stress kosten. Maar dat hoeft niet…

Wij doen al het administratieve- en regelwerk voor u. Daarom krijgen wij van onze klanten een 9.4!

Wanneer u online of telefonisch doorgeeft wat uw wensen zijn, dan regelen alles van begin tot eind voor u. We adviseren u bij de keuze van de vaste pinautomaat en verzorgen het administratieve werk met uw bank. Ook stellen we uw nieuwe pinautomaat in, zodat bij ontvangst uw klanten direct kunnen pinnen. Makkelijker dan dit kan het bijna niet.

ING Contactloos betalen met mobiele pinautomaat

Voor wie is het kopen van een vaste pinautomaat geschikt?

Voor een vaste pinautomaat heeft u een vaste standplaats nodig, bijvoorbeeld de toonbank. De automaat wordt aangesloten op vaste stroom (stopcontact). Pintransacties kunnen worden verzonden via vast internet of mobiel internet.

Mobiele pinautomaten worden vaak gekocht door:

Winkels
Horecabedrijven
Retail
Dienstverleners met een vaste locatie
Supermarkten
Bedrijfskantines

Pintip is de best beoordeelde pinleverancier van Nederland met een 9.4

Veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Van grote bedrijven zoals Bruna, Albert Heijn, Gamma, Leiden Universiteit, New York Pizza tot honderden mkb’ers en zzp’ers. Ze kozen voor Pintip omdat we vanaf onze start in 2007 bekend staan om onze service en hoge klanttevredenheid.

Bestel eenvoudig telefonisch of online binnen 5 minuten.
Al het administratieve regelwerk verzorgen wij voor u.
U ontvangt een gebruiksklare pinautomaat: klanten kunnen direct pinnen.
Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).

Kies uw vaste pinautomaat

U heeft de keuze uit twee modellen vaste pinautomaten. Ze zijn beiden voorzien van een kassiersunit (voor u) en een extra pinpad (voor de klant). Zo toetst u op uw eigen unit het bedrag in en de klant kan op zijn eigen unit betalen.

Vaste pinautomaat met kassiersunit

Wordline YOMANI MU
CCV Smart A80 + P400
Wordline Yomani MU pinapparaat
Pinautomaat Wordlne A80 & Wordline P400
Kassiersunit met bonprinter
Extra pinpad
Gebruiksvriendelijk touchscreen
-
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- gift cards, eVouchers en coupons
Pinnen via internet
Pinnnen via mobiel internet
-
Online transactieoverzicht
Tarieven koop**
Tarieven Worldline
Tarieven CCV
Vanaf €549,-*
Vanaf €497,-*
Direct bestellen
of bel 0529 - 484 004
Direct bestellen
of bel 0529 - 484 004
*Inclusief inruilkorting oude automaat. Opsturen naar Pintip, korting wordt achteraf berekend. (zie actievoorwaarden)
**Bekijk alle tarieven van o.a. setupkosten, transactiebundels bij mobiel internet en creditcard acceptatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw (aanvullende) wensen.

Twijfelt u welke pinautomaat de beste keuze is voor u?

Alle vaste pinautomaten die we aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Wilt u toch even met onze adviseurs overleggen welke automaat voor uw situatie en wensen het meest geschikt is? Wij helpen u graag. Bel met Damon voor persoonlijk advies. Na het gesprek weet u welke pinautomaat optimaal aansluit bij uw situatie. U kunt onze adviseurs bereiken op 0529 – 484 004.

Direct bestellen
Personeelslid Damon van PinTip

Wat mensen over ons zeggen

1507 reviews 9.3/10

Niks anders dan postief, alles zit goed in elkaar, alles komt op tijd aan, werkt prettig en betrouwbaar. Pakket is compleet tot en met de 'u kunt hier pinnen' stickers aan toe!

Wederom positief verrast over de manier van opsturen en het retour proces. Zeer compleet. Klasse.

Onze eerste kennismaking is perfect verlopen. Woensdag avond e.e.a. in gang gezet en vrijdag hadden we de terminal al ter beschikking. Vooral doorgaan zo, hebben veel (kleinere) ondernemers heel veel baat bij.

Zelfs na sluitingstijd bereid om mij te helpen. Een echte life saver. Zakje drop.

Supersnelle service! Wij maken al jarenlang gebruik van de Pintip service tijdens beurzen en dit altijd tot grote tevredenheid.

Ik was redelijk laat voor de kerstperiode, maar alles is perfect geregeld. Ik ben heel vriendelijk geholpen en de pin was snel bij ons en gelijk gereed voor gebruik.

Lees onze 1507 reviews op Kiyoh

Ook deze bedrijven maken gebruik van onze pinautomaten

U kunt erop vertrouwen dat wij alles voor u regelen.

Veelgestelde vragen over het kopen van een mobiele pinautomaat

Pintip is sinds 2007 een gewaardeerde leverancier voor de huur, lease of koop van pinautomaten. Bent u dus op zoek naar een draadloze oplossing op uw terras, service aan huis of een vaste automaat op uw toonbank? Pintip heeft voor iedere situatie de juiste pinautomaat.

Hoe kan ik bestellen?

Online bestellen
1. U reserveert de pinautomaat door het online bestelproces te doorlopen.
2. U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail.
3. Deze dient u te ondertekenen en naar ons te retourneren.
4. Wij gaan voor u aan het werk! Zo nodig, nemen wij contact met u op over eventuele aanvullende informatie of documentatie.

Telefonisch bestellen: U kunt telefonisch bestellen door op kantoortijden te bellen naar 0529 – 484 004. Wij helpen u graag.

Bestaande klant? Dan is het handig als u uw klantnummer bij de hand heeft. Het klantnummer vindt u terug op een oude (huur)overeenkomst.

Offerte aanvragen: Ontvangt u liever een overzicht met prijs en verdere informatie? Vraag een offerte aan en u krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord.

Welke betaalpassen kan ik accepteren?

Normaal gesproken Maestro en V-Pay. U kunt bij aanvraag van uw aansluitnummer ook soms aangeven creditcards te willen accepteren. Soms doen derde partijen dit niet en moet de acceptatie van creditcards aangevraagd worden bij een creditcardprovider. Van hen ontvangt u een aansluitnummer. Deze ontvangen we graag van u zodat we deze kunnen koppelen in de betaalautomaat. Voor acceptatie raden wij u PaySquare (tel. 088 – 385 73 33) aan of AWL.

Lees hier meer over het accepteren van creditcards.

Wat is de levertijd van een pinautomaat?

Dat is afhankelijk van hoe snel de transactieverwerking geregeld is. Bij het kopen van een pinautomaat dient een derde partij de transacties te verwerken.

Verwerking via onze partner CCV
Onze partner CCV doet in sommige gevallen de transactieverwerking voor ons. Mocht dit in uw geval nodig zijn, dan ontvangt u na uw bestelling van ons een CCV Payment Facilitator Contract. Hiermee geeft u CCV toestemming om uw transacties te verwerken. De verwerkingstijd hiervan ligt gemiddeld rond de 1 tot 3 weken, dat hangt er maar net vanaf hoe snel u alles afrondt bij CCV.

Verwerking via een derde partij
Mocht u liever de transacties verwerken via uw bank bijvoorbeeld, dan kan dat! Nadat wij van u de ondertekende koopovereenkomst hebben ontvangen, ontvangt u van ons de automaatgegevens. Deze automaatcode en controlenummer heeft de bank nodig om een aansluitnummer (Merchant ID) aan te maken. Dit nummer hebben wij dan weer nodig om te koppelen in de betaalautomaat. Dit proces duurt gemiddeld 3-5 werkdagen.

Heb ik vaste stroom nodig?

Mobiele pinautomaat: Enkel om de accu op te laden. Tijdens gebruik heeft de mobiele pinautomaat geen vaste stroom nodig.

Vaste pinautomaat: Ja, de vaste pinautomaat dient constant aangesloten te zijn op uw stroomaansluiting.