Overweegt u een mobiele pinautomaat te kopen? Een apparaat waarmee uw klanten overal en contactloos kunnen afrekenen? Dat is zowel voor u als voor uw klanten ongelooflijk handig en veilig. U kunt bij Pintip verschillende soorten mobiele pinautomaten kopen, maar u kunt bij ons ook een mobiele pinautomaat huren. Het aanschaffen of tijdelijk huren van een wifi pinautomaat brengt vele voordelen met zich mee die Pintip u graag toelicht. Wij ontzorgen u tevens graag in al het regelwerk eromheen.

Wij doen al het regelwerk voor u. Alle administratie én het instellen van de pinautomaat. Onze klanten waarderen dit met een 9.1!

 

mobiele pinautomaat kopen

Kies uw mobiele pinautomaat

U heeft de keuze uit twee mobiele pinautomaten. Ze zijn beide van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Wat voor u de beste keuze is hangt af van uw persoonlijke wensen.

  ATOS Yoximo CCV VX 680
  ATOS Yoximo Mobiele pinautomaat Kopen

Pinautomaat met bonprinter
Touchscreen met icons -
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Pinnen via wifi -
Pinnen via GPRS
Online transactieoverzicht -
Korting bij inruilen oude automaat* -
 

Vanaf € 649,-

Direct bestellenof bel 0529 - 484 004

Tijdelijk vanaf 
€ 499,- *

Direct bestellenof bel 0529 - 484 004

*Met inruilkorting oude automaat opsturen naar Pintip (zie actievoorwaarden)
**Bekijk alle tarieven van o.a. set-up kosten, transactiebundels bij GPRS en creditcard acceptatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw (aanvullende) wensen.

Mobiele pinautomaat kopen

Atos Yoximo

Pinautomaat met bonprinter
Touchscreen met icons -
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht
Pinnen via WI-FI -
Pinnen via GPRS

CCV VX 680

Pinautomaat met bonprinter
Touchscreen met icons
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht -
Pinnen via WI-FI
Pinnen via GPRS

Wat u moet weten voor de aanschaf van een mobiele pinautomaat

Als u een mobiele pinautomaat wilt kopen, komt er even veel informatie op u af; u moet bepalen welke soort wifi pinautomaat uw voorkeur heeft en alle functies ontdekken voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de pinautomaat. Afhankelijk van wat u allemaal met de pinautomaat wilt kunnen, moet u dus ook keuzes maken omtrent de functies van het pinapparaat. Hiervoor dient u in ieder geval al op de hoogte te zijn van de opties. Maar ook het administratieve regelwerk eromheen moet u niet vergeten. Wie niet even de moeite neemt om zich hierin te verdiepen kan (achteraf) veel tijd en energie kwijt zijn aan dit proces en het is uiteraard niet de bedoeling dat de aanschaf van een mobiele pinautomaat u stress geeft. Pintip neemt u graag aan de hand mee door u op alle informatie te wijzen waarvan u op de hoogte moet zijn om goed voorbereid een mobiele pinautomaat te kopen. Voorkom dat u onwetend een mobiele pinautomaat gaat huren of kopen en lees hier alles wat u moet weten!

Naast het verstrekken van informatie op onze website bieden wij kopers en huurders van onze pinautomaten ook de service om u al het regelwerk uit handen te nemen. Wanneer u ons telefonisch of online doorgeeft wat uw wensen zijn, dan regelen we alles voor u, van het begin tot het einde. We adviseren u bij de keuze van de mobiele pinautomaat en verzorgen het administratieve werk met uw bank. Bij ontvangst van de automaat kunnen uw klanten direct pinnen. Klinkt gemakkelijk, toch?

mobiele pinautomaat kopen

Voor wie is het kopen van een mobiele pinautomaat geschikt?

Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten overal afrekenen zowel in het binnen- als buitenland. De pintransacties worden namelijk verzonden via een mobiele GPRS-verbinding (of wifi als dat beschikbaar is). Ideaal als u op wisselde locaties verkoopt.

Mobiele pinautomaten worden vaak gekocht door:

  • horecagelegenheden
  • bezorgdiensten aan huis
  • marktkraamhouders
  • taxibedrijven
  • salesvertegenwoordigers die op locatie bij de klant verkopen

Waarom kiezen anderen om te kopen bij Pintip?

Als u kiest voor Pintip dan krijgt u de service die past bij een klantenwaarding van een 9.1. Dit cijfer is gebaseerd op beoordelingen van o.a. GAMMA, Bruna, Aegon, Plus supermarkten en honderden mkb’ers en zzp’ers. Geheel logisch bent u nu benieuwd waar onze huidige klanten dan zo tevreden over zijn. Wij hebben onze hoge beoordeling met name te danken aan het feit dat we onze klanten veel werk uit handen nemen en het gebruik van de wifi pinautomaat zeer makkelijk maken. Iedereen die een mobiele pinautomaat gaat kopen, kan erop rekenen dat wij de rest eromheen voor u regelen.

Waar zijn onze klanten enthousiast over?

  • Al het administratieve regelwerk word geregeld voor u.
  • 7 dagen per week helpdesk voor storing.
  • Als een storing niet opgelost kan worden, krijgt u een vervangende automaat.
  • Bij ontvangst is de pinautomaat gebruiksklaar: klanten kunnen direct pinnen.
  • Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).

U kunt erop vertrouwen dat u snel en soepel een mobiele pinautomaat regelt via Pintip.

Direct een mobiele pinautomaat kopen?

U heeft de keuze uit twee mobiele pinautomaten als u bij ons een mobiele pinautomaat wilt kopen. Ze zijn beide van goede kwaliteit en erg gebruiksvriendelijk. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van uw persoonlijke wensen. Wilt u graag advies over welke mobiele pinautomaat u het beste kunt kopen? Vraag ons dan gerust om advies, wij helpen u graag. Lijkt het u handiger om een mobiele pinautomaat te huren? Dat is ook mogelijk bij Pintip.

Wilt u persoonlijk advies bij uw keuze?

Twijfelt u en wilt u nog even met één van onze adviseurs overleggen welke wifi pinautomaat voor u de beste keuze is? Bel voor advies van Stijn naar telefoonnummer 0529 – 484 004. Hij beantwoordt geduldig en gedetailleerd al uw vragen. Na het gesprek weet u welke pinoplossing voor u de beste keuze is. Liever mailen? Neem dan contact op via info@pintip.nl of vul ons contactformulier in.

Medewerker Stijn Mobiele pinautomaat Kopen

Ervaringen van klanten

KunstvuurwerkfabriekvanderNatBV Mobiele pinautomaat Kopen "Zoals gebruikelijk alles weer perfect geregeld en verlopen.
Nieuwe pinautomaten zijn, qua verbinding, een zeer positieve vooruitgang.”

Kunstvuurwerkfabriek van der Nat BV
HéronPetitRestaurant Mobiele pinautomaat Kopen “Bij Pintip wordt duidelijk gecommuniceerd, ook denken de medewerkers echt met je mee. Wij waren heel erg snel geholpen met een pinautomaat, die meteen via de post opgestuurd werd. Ook toen we de automaat terugstuurden reageerde Pintip snel. We kregen de factuur meteen en alles werd heel keurig afgehandeld. Perfect!”
Héron Petit Restaurant

Lees meer ervaringen

Ook deze bedrijven maken gebruik van onze pinautomaten

 
 

U kunt erop vertrouwen dat wij alles voor u regelen.

Direct bestellen   Offerte aanvragen

Comments: 1

Comments are closed.