Overweegt u een mobiele pinautomaat te kopen? Een apparaat waarmee uw klanten overal en contactloos kunnen afrekenen? Dat is zowel voor u als voor uw klanten ongelooflijk handig en veilig. U kunt bij Pintip verschillende soorten mobiele pinautomaten kopen, maar u kunt bij ons ook een mobiele pinautomaat huren. Het aanschaffen of tijdelijk huren van een wifi pinautomaat brengt vele voordelen met zich mee die Pintip u graag toelicht. Wij ontzorgen u tevens graag in al het regelwerk eromheen.

Wij doen al het regelwerk voor u. Alle administratie én het instellen van de pinautomaat. Onze klanten waarderen dit met een 9.4!

 

 

mobiele pinautomaat kopen

Kies uw mobiele pinautomaat

U heeft de keuze uit twee mobiele pinautomaten. Ze zijn beide van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Wat voor u de beste keuze is hangt af van uw persoonlijke wensen.

  Worldline YOXIMO CCV Mobile V400M CCV Compact A77
  ATOS Yoximo Mobiele pinautomaat Kopen
 
Pinautomaat met bonprinter -
Touchscreen met icons -
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- gift cards, eVouchers en coupons
Pinnen via WIFI -
Pinnen via mobiel internet
Online transactieoverzicht
€75,- korting bij inruilen oude automaat* -
Tarieven koop** Tarieven YOXIMO Tarieven CCV Tarieven CCV
 

Van €649,- voor € 598,- *

Van €789,- voor € 574,- 

Van €493,- voor € 393,- 

 

Direct bestellenof bel 0529 - 484 004

Direct bestellenof bel 0529 - 484 004

Direct bestellenof bel 0529 - 484 004

*Inclusief inruilkorting oude automaat. Opsturen naar Pintip, korting wordt achteraf berekend. (zie actievoorwaarden)
**Bekijk alle tarieven van o.a. setupkosten, transactiebundels bij mobiel internet en creditcard acceptatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw (aanvullende) wensen.

Mobiele pinautomaat kopen

Atos Yoximo

Pinautomaat met bonprinter
Touchscreen met icons -
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht
Pinnen via WI-FI -
Pinnen via mobiele GPRS

CCV V400M

Pinautomaat met bonprinter
Touchscreen met icons
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht -
Pinnen via WI-FI
Pinnen via GPRS

CCV Compact A77

Pinautomaat met bonprinter -
Touchscreen met icons
Contactloos betalen (NFC)
Accepteert alle betaalkaarten, o.a. Maestro, V PAY en creditcards
Accepteert loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons
Online transactieoverzicht -
Pinnen via WI-FI
Pinnen via GPRS

Wat u moet weten voor de aanschaf van een mobiele pinautomaat

Als u een mobiele pinautomaat wilt kopen, komt er even veel informatie op u af; u moet bepalen welke soort wifi pinautomaat uw voorkeur heeft en alle functies ontdekken voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de pinautomaat. Afhankelijk van wat u allemaal met de pinautomaat wilt kunnen, moet u dus ook keuzes maken omtrent de functies van het pinapparaat. Hiervoor dient u in ieder geval al op de hoogte te zijn van de opties. Maar ook het administratieve regelwerk eromheen moet u niet vergeten. Wie niet even de moeite neemt om zich hierin te verdiepen kan (achteraf) veel tijd en energie kwijt zijn aan dit proces en het is uiteraard niet de bedoeling dat de aanschaf van een mobiele pinautomaat u stress geeft. Pintip neemt u graag aan de hand mee door u op alle informatie te wijzen waarvan u op de hoogte moet zijn om goed voorbereid een mobiele pinautomaat te kopen. Voorkom dat u onwetend een mobiele pinautomaat gaat huren of kopen en lees hier alles wat u moet weten!

Naast het verstrekken van informatie op onze website bieden wij kopers en huurders van onze pinautomaten ook de service om u al het regelwerk uit handen te nemen. Wanneer u ons telefonisch of online doorgeeft wat uw wensen zijn, dan regelen we alles voor u, van het begin tot het einde. We adviseren u bij de keuze van de mobiele pinautomaat en verzorgen het administratieve werk met uw bank. Bij ontvangst van de automaat kunnen uw klanten direct pinnen. Klinkt gemakkelijk, toch?

mobiele pinautomaat kopen

Voor wie is het kopen van een mobiele pinautomaat geschikt?

Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten overal afrekenen. De pintransacties worden namelijk verzonden via een mobiele internet-verbinding (of WIFI als dat beschikbaar is). Ideaal als u op wisselende locaties verkoopt.

Mobiele pinautomaten worden vaak gekocht door:

  • horecagelegenheden
  • bezorgdiensten aan huis
  • marktkraamhouders
  • taxibedrijven
  • salesvertegenwoordigers die op locatie bij de klant verkopen

Pinautomaat kopen maar weet u niet welke? Gebruik onze keuzehulp

Wilt u overgaan tot de aanschaf van een mobiele pinautomaat, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Kunt u beter een mobiele pinautomaat kopen, of beter een vaste? Dit is een vraag die beantwoord moet worden voordat u een pinautomaat bij koopt. Om antwoord te kunnen geven op deze vraag en nog meer vragen die er toe doen, hebben wij van Pintip de pinautomaat keuzehulp leven in geroepen. Aan de hand van de antwoorden op vragen over uw netwerkverbinding, stroomaansluiting, de plek van de pinautomaat en de duur van periode waarin u de pinautomaat nodig heeft, doet de keuzehulp u een aanbeveling. Heeft u na het invullen van de keuzehulp toch nog twijfels over welk pinautomaat het best bij u past? Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze. Neem gerust contact met ons op als u persoonlijk advies wenst, zodat u binnenkort een pinautomaat in uw bezit heeft dat precies bij u en de locatie past.

Waarom uw klant graag wil dat u een mobiele pinautomaat koopt

Naast het feit dat de aanschaf een hele hoop voordelen voor u met zich mee brengt, heeft een mobiele pinautomaat kopen ook veel voordelen voor uw klanten. Het gebruik van een betaalpas is immers veel makkelijker voor uw klant, want muntjes en biljetten zijn zo goed als overbodig geworden in deze tijd. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een pinautomaat voor een veilig gevoel voor de klant, want de aanwezigheid van een mobiele pinautomaat maakt de kans op een overval aanzienlijk kleiner. Dit geldt natuurlijk ook voor een vaste pinautomaat, maar die is vooral geschikt voor winkels. Wanneer u geen mobiel pinautomaat heeft uw in horecagelegenheid, taxi, marktkraam of tijdens de bezorgdienst, komt een mobiele pinautomaat goed van pas. Wanneer u deze niet heeft, loopt u erg veel inkomsten mis. In deze tijd heeft het publiek nou eenmaal niet meer zo veel contant geld op zak als voorheen, dus geven ze wanneer er geen pinautomaat aanwezig is niets of aanzienlijk minder uit. Daar komt nog bij dat de drempel om een aankoop te doen lager is wanneer de klant geen gebruik kan maken van de betaalpas.

Waarom kiezen anderen om te kopen bij Pintip?

Als u kiest voor Pintip dan krijgt u de service die past bij een klantenwaarding van een 9.4. Dit cijfer is gebaseerd op beoordelingen van o.a. GAMMA, Bruna, Aegon, Plus supermarkten en honderden mkb’ers en zzp’ers. Geheel logisch bent u nu benieuwd waar onze huidige klanten dan zo tevreden over zijn. Wij hebben onze hoge beoordeling met name te danken aan het feit dat we onze klanten veel werk uit handen nemen en het gebruik van de wifi pinautomaat zeer makkelijk maken. Iedereen die een mobiele pinautomaat gaat kopen, kan erop rekenen dat wij de rest eromheen voor u regelen.

Waar zijn onze klanten enthousiast over?

  • Al het administratieve regelwerk wordt geregeld voor u.
  • 7 dagen per week helpdesk voor storing.
  • Als een storing niet opgelost kan worden, krijgt u een vervangende automaat.
  • Bij ontvangst is de pinautomaat gebruiksklaar: klanten kunnen direct pinnen.
  • Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij).

U kunt erop vertrouwen dat u snel en soepel een mobiele pinautomaat regelt via Pintip.

Direct een mobiele pinautomaat kopen?

U heeft de keuze uit twee mobiele pinautomaten als u bij ons een mobiele pinautomaat wilt kopen. Ze zijn beide van goede kwaliteit en erg gebruiksvriendelijk. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van uw persoonlijke wensen. Wilt u graag advies over welke mobiele pinautomaat u het beste kunt kopen? Vraag ons dan gerust om advies, wij helpen u graag. Lijkt het u handiger om een mobiele pinautomaat te huren? Dat is ook mogelijk bij Pintip.

Wilt u persoonlijk advies bij uw keuze?

Twijfelt u en wilt u nog even met één van onze adviseurs overleggen welke wifi pinautomaat voor u de beste keuze is? Bel voor advies van Stijn naar telefoonnummer 0529 – 484 004. Hij beantwoordt geduldig en gedetailleerd al uw vragen. Na het gesprek weet u welke pinoplossing voor u de beste keuze is. Liever mailen? Neem dan contact op via info@pintip.nl of vul ons contactformulier in.

Ervaringen van klanten

KunstvuurwerkfabriekvanderNatBV Mobiele pinautomaat Kopen "Zoals gebruikelijk alles weer perfect geregeld en verlopen.
Nieuwe pinautomaten zijn, qua verbinding, een zeer positieve vooruitgang.”

Kunstvuurwerkfabriek van der Nat BV
HéronPetitRestaurant Mobiele pinautomaat Kopen “Bij Pintip wordt duidelijk gecommuniceerd, ook denken de medewerkers echt met je mee. Wij waren heel erg snel geholpen met een pinautomaat, die meteen via de post opgestuurd werd. Ook toen we de automaat terugstuurden reageerde Pintip snel. We kregen de factuur meteen en alles werd heel keurig afgehandeld. Perfect!”
Héron Petit Restaurant

Lees meer ervaringen

Ook deze bedrijven maken gebruik van onze pinautomaten

 
 

U kunt erop vertrouwen dat wij alles voor u regelen.

Direct bestellen   Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over het kopen van een mobiele pinautomaat

Hoe kan ik bestellen?
Online bestellen
1. U reserveert de pinautomaat door het online bestelproces te doorlopen.
2. U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail.
3. Deze dient u te ondertekenen en naar ons te retourneren samen met een aantal andere documenten (uittreksel KvK, kopie ID en kopie bankafschrift).
4. Vervolgens ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw reservering.
5. Wij gaan voor u aan het werk!

Telefonisch bestellen
U kunt telefonisch bestellen door op kantoortijden te bellen naar 0529 – 484 004. Wij helpen u graag.

Bestaande klant? Dan is het handig als u uw klantnummer bij de hand heeft. Het klantnummer vindt u terug op een oude huurovereenkomst.

Offerte aanvragen
Ontvangt u liever een overzicht met prijs en verdere informatie? Vraag een offerte aan en u krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord.

Wat is de levertijd van een pinautomaat?
Standaardzending (eerstvolgende werkdag)
Indien uw bestelling op een werkdag voor 14:00 uur is afgerond heeft u de automaat de volgende werkdag gebruiksklaar in huis. Via PostNL ontvangt u de pinautomaat doorgaans één of twee dagen voor uw gebruiksdatum. Liever de automaat eerder ontvangen? In overleg is alles mogelijk. Voor deze extra verzenddagen betaalt u geen kosten.

Spoedzending (binnen 3 uur)
Indien u de automaat direct nodig wordt deze verstuurd per koerier. Een reguliere verzending is gratis, aan een spoedzending zitten extra kosten verbonden (€ 20,00 + € 1,25 per km.).

Welke betaalpassen kan ik accepteren?
Bankpassen met het Maestro of V PAY logo (dit zijn alle reguliere bankpassen in Nederland).

Creditcards. Om creditcards te accepteren dient u een aansluitnummer aan te vragen bij een creditcardprovider. Deze dient u ons minimaal twee weken voor de gebruiksdatum te doen toekomen. We raden u PaySquare (tel. 088 – 385 73 33) aan of AWL. Lees meer over het accepteren van creditcards.

Heb ik vaste stroom nodig?
Mobiele pinautomaat
Enkel om de accu op te laden. Tijdens gebruik heeft de mobiele pinautomaat geen vaste stroom nodig.

Vaste pinautomaat
Ja, de vaste pinautomaat dient constant zijn aangesloten op uw stroomaansluiting.