Pinnen. We doen het met zijn allen een behoorlijk aantal keer per dag. Als consument besef je misschien niet dat de technologie achter het doen van een betaling enorm aan verandering onderhevig is. Maar als ondernemer weet je als geen ander dat innovatie en het kiezen van de juiste dienstverlener voor het uitvoeren van je betalingsverkeer onontbeerlijk is voor het soepel draaien van een onderneming.

Bij Pintip zijn we altijd op zoek naar de beste manieren om onze klanten te helpen met het behalen van hun doelstellingen. Dit doen wij door pinautomaten te leveren middels huur, lease of koop, die precies passen bij de situatie en omstandigheden van onze klanten. Zo zorgen wij dat onze klanten vervolgens hun klanten de beste betalingsmogelijkheid kunnen bieden.

Wij zijn op dit moment bezig met het toevoegen van een nieuwe automaat aan ons assortiment. De CCV VX680 WIFI. Deze naam is een hele mond vol, maar dat mag ook wel. Dit paradepaardje onder de pinautomaten gaat betalend Nederland heel erg blij maken.

En wel hierom.

De VX 680 is een betaalautomaat die alles én meer doet wat je van een pinautomaat verwacht. De basisfuncties zijn uiteraard allemaal aanwezig. Daarnaast is deze draadloze machine van de laatste snufjes en functionaliteiten voorzien.

Het is mogelijk om te betalen met je standaard bankpas, maar ook creditcards, vouchers, klantenkaarten en giftcards worden door de VX 680 moeiteloos verwerkt. Daarnaast is het ook mogelijk om contactloos te betalen via de Near Field Communication techniek. Je hoeft je pinpas alleen nog maar dicht bij de automaat te houden en de betaling wordt uitgevoerd. Gebruiksgemak voor iedereen!

Betalingen moeten absoluut veilig uitgevoerd kunnen worden. Punt. Daar doen wij bij Pintip dan ook geen enkele concessie aan. De pinautomaten in ons assortiment voldoen dus altijd aan de hoogste veiligheidseisen. Zo ook uiteraard de VX 680. Met deze machine sta je als ondernemer en consument voor de komende jaren weer garant voor veilige betalingen zonder zorgen.

Een pinautomaat mag tegenwoordig ook best mooi zijn. Het oog wil ook wat immers. Daar houdt de VX 680 rekening mee natuurlijk. Het strakke design en het grote, in het oog springende kleurenscherm mogen er best zijn. Daarnaast is dit beeldscherm aanrakingsgevoelig, wat de configuratie van het apparaat aanzienlijk vereenvoudigt. En ook de toetsen zijn flink opgepoetst. Met een duidelijke en frisse verlichting achter de nummers is het haast onmogelijk om nog een verkeerde pincode in te toetsen. Tenzij je deze vergeten bent natuurlijk…

Een mobiele pinautomaat zoals de VX 680 is ideaal voor de horeca. Je klanten hoeven hun tafel niet te verlaten om pin- (of creditcard)betaling uit te voeren. Wel zo makkelijk. En omdat de VX 680 WIFI werkt op je aanwezige draadloze netwerk, komen er geen extra kosten bij de betaling meer bovenop. Je stelt de pinautomaat simpelweg in om contact te maken met het WiFi-netwerk in je zaak, en je kunt aan de slag.

Uiteraard wordt de pinbon afgedrukt door de VX 680, dus ook daar heb je geen omkijken meer naar. Zorg alleen wel dat je de pinautomaat op tijd weer in het basisstation zet om op te laden.

Het is mogelijk om de pinautomaat aan je kassa te koppelen. Ook is de VX 680 platform onafhankelijk. Dat betekent dat het niet uitmaakt op welk besturingssysteem je kassa draait voor de verbinding. Dit maakt je dagelijkse leven als ondernemer wel heel makkelijk.

Pintip is trots dat we deze fantastische pinautomaat in ons assortiment op hebben kunnen nemen. Ben je ook op zoek naar een pinoplossing waarbij je niet meer aan een locatie gebonden bent én die gewoon werkt op je bestaande WiFi-netwerk? Dan is de CCV VX 680 de pinautomaat voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *