Als u voor korte duur of op wisselende locaties werkt en uw klanten wilt laten pinnen is het huren van een pinautomaat ideaal. Maar hoe gaat het huren van een pinautomaat precies in zijn werk? In zes simpele en overzichtelijke stappen zorgen wij ervoor dat u snel en gemakkelijk een pinautomaat kunt huren en betalingen kunt ontvangen:

 1. Kies voor een vaste of een mobiele pinautomaat
 2. Kies de huurperiode
 3. Kies de pinautomaat
 4. Reken direct af in het bestelformulier
 5. Ontvang en gebruik de pinautomaat direct
 6. Stuur de pinautomaat na gebruik gratis weer terug

Kies voor een vaste of een mobiele pinautomaat

Als u een pinautomaat wilt huren, kiest u eerst of u een vaste pinautomaat wilt hebben of een mobiele pinautomaat. De kosten voor een vaste pinautomaat of een mobiele zijn hetzelfde, dus de manier waarop u de automaat gaat gebruiken is doorslaggevend:

Vaste pinautomaat huren

U kiest voor een vaste pinautomaat wanneer u bijvoorbeeld een toonbank hebt waar u uw klanten wilt laten afrekenen. Ideaal voor in een winkel of een stand op een beurs! De vaste pinautomaat wordt standaard geleverd met een handige extra pinpad voor de caissière. Deze vaste pinautomaat maakt gebruik van een vaste internetverbinding, maar kan ook met GPRS werken.

Mobiele pinautomaat huren

Het huren van een mobiele pinautomaat is perfect voor in de horeca, bij evenementen of wanneer u service aan huis levert. Dankzij het mobiele GPRS-netwerk kunt u uw klanten overal laten pinnen. Zo hoeft u dus geen vaste internetverbinding op locatie te hebben.

Kies de huurperiode

U bepaalt hoe lang u de pinautomaat wilt huren; dit kan namelijk al vanaf 1 dag. Zo zit u niet vast aan maandelijkse contracten of aan te hoge kosten. Ook wanneer u de einddatum nog niet zeker weet, is dat geen enkel probleem. Of wanneer u de automaat eerder terugstuurt dan aangegeven op het contract. U betaalt voor de dagen dat u de pinautomaat gebruikt. Wij snappen dat u flexibel wilt zijn en wij denken daar graag in mee.

Heeft u met spoed een pinautomaat nodig? Neem snel telefonisch contact met ons op en wij kunnen binnen drie uur een pinautomaat bij u leveren. Zo hoeft u nooit omzet te missen!

Kies de pinautomaat

Voor het huren van een pinautomaat hebben wij twee opties voor u beschikbaar:

 1. De mobiele pinautomaat is de ATOS Yoximo. Deze pinautomaat is een van de meest populaire modellen vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard ondersteunt deze automaat contactloos betalen en dankzij de sterke chip is de automaat snel in gebruik.
 2. De vaste pinautomaat is de ATOS Yomani MU. Deze mooie pinautomaat met extra pinpad voor de caissière werkt snel, gemakkelijk en prettig voor u en uw klant. De toetsen zijn verlicht, zodat er ook in wat donkerdere ruimtes gemakkelijk gepind kan worden. Het beeldscherm is scherp en helder verlicht, waardoor uw klant de betaling gemakkelijk kan voltooien.

Beide pinautomaten worden plug-and-play geleverd in een handige box met daarin:

 • Een handleiding
 • Voedingsadapter
 • Een retourenveloppe
 • Standaard 1 bonrol in de automaat en nog 5 extra

Reken direct af in het bestelformulier

Dankzij ons handige online bestelformulier kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling selecteren en afrekenen. Uiteraard staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, maar wanneer u al zeker weet wat u wilt ontvangen, kunt u snel en gemakkelijk afrekenen. Zodra uw bestelling is geplaatst, gaan wij voor u aan de slag om de pinautomaten klaar te maken voor verzending.

Ontvang en gebruik de pinautomaat direct

U ontvangt uw bestelde pinautomaten 1 tot 2 dagen voor uw aangegeven startdatum gratis op locatie. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de pinautomaat gebruiksklaar wordt verzonden en dat u meteen kunt starten met het ontvangen van betalingen. De betalingen die gedaan worden met de pinautomaat worden binnen een werkdag gestort op uw rekening.

Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, lossen wij dit natuurlijk snel en naar tevredenheid voor u op. 95% van de problemen kunnen wij telefonisch binnen een paar minuten voor u oplossen. Is er meer aan de hand met de automaat? Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een vervangend apparaat van ons ontvangt. Uw succes is namelijk ook ons succes.

Stuur de pinautomaat na gebruik gratis weer terug

Wanneer u de pinautomaat niet meer nodig heeft, stuurt u deze kosteloos in de bijgeleverde retourverpakking weer terug naar ons. Wij maken direct na ontvangst de factuur voor u op, waarin de laatste financiële kwesties worden afgerond. Uiteraard hopen we dat u tevreden was met uw gehuurde pinautomaat en dat we u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn! En u kunt ons helpen met het achterlaten van een review zodat ook anderen over uw ervaringen kunnen lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *