Luuk Tijs

Begin 2019 nam Luuk Tijs het ondernemersstokje over van Arjan Bakker. Vanaf maandag 20 mei 2019 draagt de PLUS in Nieuwleusen dan ook zijn naam: PLUS Luuk Tijs. Met de overname van deze supermarkt, nam Luuk ook de pinautomaten van de winkel over. Dus ook de mobiele pinautomaat van Pintip!

Betalen bij afhalen en bezorging

De pinautomaat die Luuk Tijs van Pintip leaset, gebruikt hij met name voor de betalingen bij het afhalen en bezorgen van boodschappen. “Bij de kassa’s in de supermarkt hebben we pinautomaten van PLUS. Deze zijn namelijk gekoppeld aan voorraadregistratie, omdat we een online bestelsysteem hebben. Voor het bezorgen en afhalen van boodschappen, gebruiken we de mobiele pinautomaat van Pintip. We hebben net een tweede besteld, want klanten maken veel gebruik van het online bestelsysteem en met een tweede apparaat kunnen we ze nóg beter bedienen in de toekomst. 

Pinnen in het buitengebied

PLUS Luuk Tijs heeft onlangs een nieuwe pinautomaat aangeschaft. “Met de pinautomaat die we hiervoor hadden, hadden we nog wel eens problemen. Dat kwam doordat we veel in het buitengebied van Nieuwleusen bezorgen. Daar was het bereik niet altijd even goed van de provider die dat apparaatje ondersteunde. Nu hebben we een nieuwe versie waarbij het systeem kiest uit het beste bereik van drie verschillende providers. Het probleem is opgelost, want dit apparaat werkt super!”

Lokale aanbieder

Net als Pintip, is PLUS Luuk Tijs gevestigd in Nieuwleusen. “Een aantal dingen van wat je doet, moet je lokaal proberen te doen”, aldus Luuk Tijs. “Pintip zit hier maar een paar kilometer vandaan. Als er wat mis is, kunnen we er zo naartoe rijden. En anders komen zij hierheen. Op die manier is het zo opgelost, dat is het voordeel van lokaal iets regelen. Dat versterkt elkaar en is gewoon ontzettend makkelijk! Nu krijgt PLUS straks een nieuw systeem waarbij we bonnen kunnen aanpassen. Het is nog even afwachten hoe dat nieuwe concept er precies uit komt te zien, maar ik wil dan wel graag een mobiele pinautomaat van Pintip houden. Zo kunnen klanten alsnog bij de achterdeur hun bestelling komen ophalen en dat pinnen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *