XengoBetalingen accepteren via je smartphone of tablet? Dat kan nu met de Xengo! De Xengo is overal te gebruiken en ideaal om mee te nemen vanwege haar zakformaat. Heeft u een eigen zaak, bent u vaak onderweg naar klanten of staat u regelmatig op een beurs? Dan is de Xengo echt iets voor u!

Snel en eenvoudig van uw smartphone of tablet een pinautomaat maken, het kan nu met de Xengo. De Xengo verbindt zich via bluetooth met uw smartphone of tablet via de Xengo Mobile Pay-app. Meerdere smartphones gebruiken? Het kan allemaal met de Xengo. Elke smartphone voorzien van een Xengo app gekoppeld aan een rekeningnummer kunt u met de Xengo-kaartlezer verbinden. De Xengo accepteert alle internationale betaalkaarten zoals Maestro, V Pay, Mastercard en Visa.

De Xengo is licht, handig en de bediening is voor u en voor uw klanten kinderspel. In drie stappen is uw betaling al gebeurd!

  • Het te betalen bedrag voert u in op het scherm van uw smartphone of tablet via de app;
  • De klant voert zijn betaalkaart in de Xengo-kaartlezer en geeft akkoord op het bedrag;
  • De klant bevestigt betaling met zijn pincode. Indien wenselijk kan het ticket per e-mail aan de klant verstuurd worden.

Voor de 5 laatste transacties is het mogelijk om nog een ticket na te sturen. Bij ‘laatste transacties’ kunt u deze transacties terugzien.

Geïnteresseerd in de Xengo? Neem dan nu contact met ons op!

Annet Dunnink

Annet Dunnink, was support medewerkster bij Pintip.nl van juni 2015 tot oktober 2016. Schreef op deze website blogs en hield klanten op de hoogte van ins en outs via Facebook.

More Posts - Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *