Hoe lang is uw pinautomaat  gecertificeerd?

Iedere pinautomaat kent een bepaalde houdbaarheidsdatum, ook wel de certificeringsdatum genoemd. Zodra deze datum bereikt is kunt u uw betaalautomaat nog slechts een aantal jaren gebruiken voor het verwerken van uw transacties, hierna mag deze niet langer aangesloten zijn op de betaalinfrastructuur. Actie is in dit geval dus vereist.

Waarschijnlijk heeft u zelf geen idee tot wanneer de certificering van uw pinautomaat loopt. Het is daarom belangrijk om er achter te komen van welke leverancier uw pinautomaat afkomstig is en wat de naam van uw betaalautomaat is. Hierover kunt u met ons contact opnemen. We staan u graag te woord via mail@pintip.nl of telefoon (0529 48 4004).

Heeft u een betaalautomaat via Pintip dan heeft u waarschijnlijk een Worldline Xentissimo of Worldline Xenta betaalautomaat. Bij Pintip zijn we zelf erg actief bezig om er voor te zorgen dat de klant een up-to-date betaalautomaat in gebruik heeft. Veel van deze Xentissimo en Xenta automaten zijn al geüpdatet of omgeruild voor een Yoximo of Yomani betaalautomaat. 

Hieronder vindt u een tabel met certificeringsdata van de Xenta en de Xentissimo.

Worldline Xenta en Xentissimo

Worldline Xenta  Eind certificering 31 december 2017
Worldline Xentissimo  Eind certificering 30 april 2019


Wel een Xenta géén klant

Veel klanten maken nog gebruik van de Xenta, maar willen graag overstappen naar een contactloos pinautomaat. Speciaal voor deze klanten biedt Pintip een nieuw pinautomaat welke ook nog eens voorzien is van contactloos betalen. Voor deze inruil krijgt de klant Euro 50,- korting. Meer informatie hierover vindt u hier.

Pintip levert onderstaande automaten, voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.pintip.nl.

Yoximo Pintip Yomani Pintip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *