Wilt u een vaste of mobiele pinautomaat kopen, zonder dat u belast wilt worden met het regelwerk er omheen? Bijvoorbeeld de administratie met uw bank of het compleet instellen van de pinautomaat. Wij begrijpen dat u zich daarmee liever niet bezighoudt. Daarom doen wij dat voor u.

Dat betekent geen stress en u bent geen tijd kwijt met het papierwerk of lastige technische instellingen. Geef uw wensen telefonisch of online door en wij regelen alles.

De pinautomaat wordt gebruiksklaar bij u geleverd. De klanten kunnen direct pinnen. Ideaal toch? Dankzij deze volledige service waarderen onze klanten ons met een 9.3!

U kunt de pinautomaat direct bestellen of gebruik maken van onze pinautomaat keuzehulp als u nog geen keuze heeft kunnen maken. Meer informatie nodig? Bekijk de verschillende modellen pinautomaten of neem vrijblijvend contact op.

pinautomaat kopen

Kies uw pinautomaat: mobiel of vast?

U kunt kiezen uit twee varianten. Een mobiele- en een vaste pinautomaat. De keuze is afhankelijk van de voorzieningen op de locatie.

Mobiele pinautomaat

Diverse pinautomaten van Worldline of CCV

ATOS Yoximo Mobiele pinautomaat Kopen link
 • Klanten kunnen altijd en overal draadloos pinnen. 
 • Ideaal op locatie (horeca, bezorgdienst aan huis, etc.)
 • Pinnen via mobiel internet.
 • Inclusief SIM-kaart en mobiel internet.
 • Contactloos betalen.
 • Gebruiksvriendelijke Worldline- of CCV-pinautomaat.
Vanaf € 393,-

Mobiele pinautomaat

Vaste pinautomaat

Diverse pinautomaten van Worldline of CCV

CCV Smart A80+P400 Toonbank pinautomaat Kopen link
 • Klanten kunnen pinnen op een vaste locatie, zoals op een toonbank.
 • Ideaal in een winkel of op een vaste standplaats.
 • Pinnen via een vaste internetverbinding (mobiel internet is optioneel).
 • Optioneel: handig extra pinpad voor de klant (CCV Smart).
 • Contactloos betalen.
 • Gebruiksvriendelijke Worldline- of CCV-pinautomaat.
Vanaf € 497,-

Voor wie is een pinautomaat kopen geschikt?

Als u op zoek bent naar een pinautomaat die u enkele jaren wilt gebruiken, dan is kopen voordeliger dan leasen. U kunt bij ons vaste- en mobiele pinautomaten kopen van bekende kwaliteitsmerken, zoals Worldline en CCV. Welke automaat u ook kiest: ze zijn allemaal door ons getest en gebruiksvriendelijk bevonden.

Wij verkopen pinautomaten aan talrijke:

 • Winkels
 • Horecagelegenheden
 • Taxi's
 • Bezorgdiensten aan huis
 • Hotels
 • Supermarkten

Waarom anderen kozen voor een pinautomaat van Pintip

Als u een mobiel pinapparaat koopt wilt u zeker zijn dat u met een betrouwbaar en servicegericht bedrijf in zee gaat. U wilt gewoon iemand kunnen bellen als de pinautomaat een storing heeft en u wilt vlot weer op weg geholpen worden. Dat is voor ons vanzelfsprekend en daarom is Pintip de best beoordeelde pinleverancier in Nederland.

Redenen om te kiezen voor Pintip:

 • onze klanten geven ons een 9.4!
 • 7 dagen per week helpdesk bij storingen.
 • bij een storing wordt een vervangende automaat gestuurd.
 • binnen 24 uur worden pintransacties gestort op de eigen rekening (ma-vrij).
 • bij tot ontvangst van de pinautomaat is alles ingesteld; klanten kunnen direct pinnen.

De online keuzehulp

Wilt u een pinautomaat kopen, maar weet u niet precies welke overwegingen u moet maken bij het maken van een keuze? Bij het bepalen welk soort pinautomaat u het best kunt kopen, is het van belang om rekening te houden met een viertal aspecten. Hoe lang u een pinautomaat nodig heeft, of u de beschikking heeft tot vaste stroom, of er een vaste internetaansluiting aanwezig is in de ruimte en of u de pinautomaat op een vaste plek wil gaan gebruiken of niet. Onze pinautomaat keuzehulp helpt u bij het kiezen tussen het kopen van een mobiele pinautomaat en een vaste pinautomaat. Daarnaast helpt deze keuzehulp u ook bij het kiezen van het juiste model. Komt u er na het invullen van de pinautomaat keuzehulp niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

De voordelen voor de klant

In deze tijd waarin de technologie steeds verder en verder gaat, heeft bijna niemand nog contant geld op zak. Uw klanten dus ook bijna niet. Wanneer een klant niet op de hoogte is van het feit dat u geen pinautomaat in de zaak heeft, en die klant heeft geen contact geld in de portemonnee, kan de klant niets uit uw winkel aanschaffen. Als ze wel contant geld op zak hebben, beperken ze zich tot aankopen die ze kunnen bekostigen met het contant geld dat ze op zak hebben. Dit betekent simpelweg dat u inkomsten misloopt, wat zeer jammer en onnodig is. Wanneer u een pinautomaat gekocht heeft, heeft u automatisch ook minder geld in de kassalade. Dit zorgt er voor dat klanten zich veiliger wanen in uw winkel, omdat een pinautomaat de kans op een overval aanzienlijk verkleint. Wanneer u een pinapparaat koopt, ongeacht of u een mobiel pinapparaat of een vast pinapparaat koopt, zal dit meer voordelen dan nadelen hebben voor uw bedrijf en uw klanten.

Een pinautomaat kopen zonder het regelwerk!

U kunt er op vertrouwen dat u stressloos via Pintip een pinautomaat regelt. Efraïm neemt u namelijk al het administratieve regelwerk uit handen en staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Hij haalt energie uit het bieden van een vlotte afhandeling zodat uw klanten al kunnen pinnen binnen 24 uur na uw bestelling.

Wilt u persoonlijk advies bij het kopen van een pinapparaat?

Overweegt u om een pinautomaat te huren of te kopen? Maar wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Twijfelt u of u een vast of mobiel pinapparaat wilt kopen? Of weet u niet welk merk, zoals een CCV pinautomaat, u wilt kopen? U mag ons altijd bellen, zodat we samen kunnen bepalen welk type pinautomaat geschikt is voor uw locatie. U kunt contact met onze adviseurs opnemen door te bellen naar 0529 – 484 004. Wilt u liever mailen? U kunt ook altijd contact opnemen door te mailen naar info@pintip.nl of het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van onze online keuzehulp. Door enkele simpele vragen te beantwoorden, weet u direct welk pinautomaat het beste bij uw situatie past!

Gebruik de keuzehulp

Wat is het verschil tussen een vaste en mobiele pinautomaat?

Er zijn vaste en mobiele pinautomaten. Welk apparaat voor u de beste keuze is, hangt af van de voorzieningen op de locatie waar u het gebruikt.

 1. Vaste pinautomaat
  Een vaste pinautomaat is alleen te gebruiken op een vaste standplaats, bijvoorbeeld op de toonbank in een winkel. U heeft vaste stroom nodig (stopcontact). Als u vast internet heeft worden pintransacties daarmee verzonden. Anders wordt dit afgehandeld via een mobiele internet-verbinding.
  Atos Yomani MU Vaste pinautomaat Kopen

  Meer over een vaste pinautomaat kopen

 2. Mobiele pinautomaat

  Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten altijd en overal pinnen. U kunt ermee rondlopen (zoals in de horeca), of hem zelfs op verschillende locaties in binnen- en buitenland gebruiken. Met een mobiele internet-verbinding worden uw pintransacties verzonden.
  ATOS Yoximo Mobiele pinautomaat Kopen

  Meer over een mobiele pinautomaat kopen

Veelgestelde vragen over het kopen van een pinautomaat

Hoe kan ik bestellen?
Online bestellen
1. U reserveert de pinautomaat door het online bestelproces te doorlopen.
2. U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail.
3. Deze dient u te ondertekenen en naar ons te retourneren samen met een aantal andere documenten (uittreksel KvK, kopie ID en kopie bankafschrift).
4. Vervolgens ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw reservering.
5. Wij gaan voor u aan het werk!

Telefonisch bestellen
U kunt telefonisch bestellen door op kantoortijden te bellen naar 0529 – 484 004. Wij helpen u graag.

Bestaande klant? Dan is het handig als u uw klantnummer bij de hand heeft. Het klantnummer vindt u terug op een oude huurovereenkomst.

Offerte aanvragen
Ontvangt u liever een overzicht met prijs en verdere informatie? Vraag een offerte aan en u krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord.

Wat is de levertijd van een pinautomaat?
Standaardzending (eerstvolgende werkdag)
Indien uw bestelling op een werkdag voor 14:00 uur is afgerond heeft u de automaat de volgende werkdag gebruiksklaar in huis. Via PostNL ontvangt u de pinautomaat doorgaans één of twee dagen voor uw gebruiksdatum. Liever de automaat eerder ontvangen? In overleg is alles mogelijk. Voor deze extra verzenddagen betaalt u geen kosten.

Spoedzending (binnen 3 uur)
Indien u de automaat direct nodig wordt deze verstuurd per koerier. Een reguliere verzending is gratis, aan een spoedzending zitten extra kosten verbonden (€ 20,00 + € 1,25 per km.).

Welke betaalpassen kan ik accepteren?
Bankpassen met het Maestro of V PAY logo (dit zijn alle reguliere bankpassen in Nederland).

Creditcards. Om creditcards te accepteren dient u een aansluitnummer aan te vragen bij een creditcardprovider. Deze dient u ons minimaal twee weken voor de gebruiksdatum te doen toekomen. We raden u PaySquare (tel. 088 – 385 73 33) aan of AWL. Lees meer over het accepteren van creditcards.

Heb ik vaste stroom nodig?
Mobiele pinautomaat
Enkel om de accu op te laden. Tijdens gebruik heeft de mobiele pinautomaat geen vaste stroom nodig.

Vaste pinautomaat
Ja, de vaste pinautomaat dient constant zijn aangesloten op uw stroomaansluiting.

Vaste of mobiele pinautomaat kopen

Een vaste of mobiele pinautomaat kopen is snel en eenvoudig geregeld. Snel bij u op locatie en direct gebruiksklaar voor uw winkel, evenement of beurs.

Tarieven vaste en mobiele pinautomaten

Mobiele pinautomaat ATOS Yoximo € 598,-
Mobiele pinautomaat CCV Mobile V400M € 574,-
Mobiele pinautomaat CCV Compact A77 € 393,-
Vaste pinautomaat ATOS Yomani MU € 599,-
Vaste pinautomaat CCV Smart A80 + P400 € 497,-