cms-1373546997Met de Yomani terminal heeft Atos Worldline een waardige opvolger voor de Xenta. Naast een compleet nieuw en fantastisch design zijn verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo heeft de Yomani de optie tot mobiel betalen (NFC), een groot kleurenscherm en de mogelijkheid om de klant een gepersonaliseerde boodschap te tonen. Lees hier alles over de Yomani.

 

Yomani: functionele prijswinnaar

De Yomani is de nieuwe vaste toonbankopstelling van fabrikant Atos Worldline, waarmee het op gebied van functionaliteit, veiligheid en design een flinke vooruitgang boekt.

Qua functionaliteit heeft de Yomani terminal een USB ingang om te communiceren met kassasystemen en een geïntegreerde NFC-lezer, hiermee kunnen consumenten afrekenen met hun smartphone. Verder kan het extra grote kleurenscherm gebruikt worden voor gepersonaliseerde communicatie met klanten. Handig voor bijvoorbeeld marketing- of communicatiedoeleinden.

De Yomani is veiliger vanwege de geïntegreerde pinafscherming, wat samen met het grote kleurenbeeldscherm, de blauwe toetsverlichting en de lichtgevende kaartingang tevens behoort tot het verfrissende nieuwe design. Het ontwerp van de Yomani is zelfs bekroond met de Red Dot Award, een prestigieuze prijs in de design-wereld.

IKEA toonaangevend met Yomani

Ook IKEA, ’s werelds grootste woonwinkelketen en winnaar van de retail publieksprijzen ‘Warenhuis en huishouden’ en ‘Wonen’ heeft gekozen voor de Yomani. IKEA is hiermee toonaangevend en niet de eerste de beste winkelketen in Nederland die overgaat op deze nieuwe betaalautomaat.

Yomani: waardige opvolger Xenta

De Yomani zal op den duur de Xenta gaan vervangen. De Xenta, zie linksonder, is nog gecertificeerd tot het jaar 2021. De komende jaren is deze terminal dus nog volop inzetbaar in o.a. supermarkten en bouwmarkten.

De Yomani wordt evenals de Xenta geleverd in twee varianten. De Yomani MU heeft een tweede, extra unit voor de caissière (merchant unit). De Yomani XR is de toekomstige opvolger van de Xenta SLDE en bestaat uit een enkele unit.

cms-1373547669 cms-1373547709
Xenta MU Yomani MU

 

Veiligheid voorop

Uiteraard voldoet de Yomani aan alle eisen omtrent veiligheid. De Yomani werd voor de Nederlandse markt getest door Brightsight, een van ’s werelds vijf belangrijkste evaluatielaboratoria voor de veiligheid van betaalterminals. De uitkomst van de test maakt de Yomani de eerste terminal die voldoet aan de CAS-vereisten.

“Common Approval Scheme” (CAS) staat voor het nieuwe Europese Programma voor Veiligheidsvereisten en formuleert gemeenschappelijke veiligheidsvereisten voor POS-apparatuur die binnen de Europese Unie worden gebruikt om betaaltransacties uit te voeren volgens het SEPA-protocol.

Yomani voordelig leasen

De Yomani is bij Pintip beschikbaar om te leasen. Voor meer informatie klikt u op de link vaste pinautomaat leasen.

Wat vindt u?

Wij zijn zeer enthousiast over de Yomani. Vooral qua functionaliteit en design is het een enorme verbetering. Wat is uw eerste oordeel na het zien van de Yomani? Laat het hieronder weten bij de reacties!

 

Nieck de Weerd

Nieck was tot mei 2015 werkzaam bij Pintip als (Online) Marketeer.

More Posts - Website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *