Mobiele pinautomaat

Atos Xentissimo Mobiele pinautomaat voorkant
Atos Xentissimo Mobiele pinautomaat voorkant mini

De Worldline Xentissimo is een van de meest lichte draagbare pinautomaten ter wereld. Het is een enorm praktische automaat om betalingen op locatie uit te voeren. Bruikbaar bij klanten thuis, tijdens evenementen, bij concerten of andere momenten waar een vast betaalpunt niet mogelijk is. De Xentissimo is een beproefd en veelgebruikt model, die alle type pinpassen en creditcards accepteert. En het is mogelijk om zowel via het mobiele netwerk als via WIFI betalingen uit te laten voeren met de Xentissimo.

Xentissimo inruilen? Ontvang €50 inruilkorting!

De Xentissimo is ondanks zijn vele voordelen een verouderd model. Mocht u deze echter op dit moment in gebruik hebben, dan hebben wij goed nieuws voor u! Met onze voordelige inruilkorting krijgt u € 50,- korting op de aanschaf van een nieuw pinautomaat, zoals de opvolger, de Atos Yoximo.

Voor meer informatie betreffende het inruilen van uw oude pinautomaat of iedere andere vraag over de Worldline Xentissimo kunt u onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0529-484 004 of door contact op te nemen.

En als u meer wilt weten over onze gunstige inruilregeling kijk dan op de actiepagina.

Wat zijn de voordelen?

  • Communiceert via mobiel internet en WiFi
  • De Xentissimo is zowel in binnen- als buitenland te gebruiken
  • Verricht tot 300 transacties per dag op een volle accu
  • Het opklapbare scherm beschermt de privacy van uw klanten
  • Door RTL (Remote Tele Loading) is de Xentissimo op afstand beheerbaar. Zo is het mogelijk om storingen op te lossen zonder dat hier een monteur voor hoeft te komen.
  • De Xentissimo is optioneel verkrijgbaar met een docking station. Deze is te gebruiken voor dispatching of om hem in uw auto of zaak te bevestigen. Ook is er een handige draagtas beschikbaar.


Gewicht: 380 gram
Afmetingen: 185 x 75 x 40 mm (l x b x h)
Kaartlezers: Chipkaartlezer, Magneetstreeplezer
Toetsenbord: Ergonomisch verlicht toetsenbord
Communicatie: Mobiel internet, WIFI
Voeding: Via adapter
Display: 128 x 64 pixels verlicht B&W display