Naast de verhuurmogelijkheden van Pintip.nl Betaalautomaten, bieden wij u ook de mogelijkheid om betaalgemak te ervaren op de langere termijn met onze leasemogelijkheden. Wanneer u een betaalautomaat van Pintip.nl leaset biedt u uw klanten net dat beetje extra betaalgemak en werkt het voor uw bedrijf zeer waarschijnlijk omzet verhogend! Daarnaast bieden wij u de keuze tussen een mobiele of vaste betaalautomaat, waarbij beide automaten geschikt zijn voor contactloos betalen. Al vanaf € 27,95 per maand en slechts € 0,06 per transactie leaset u al een betaalautomaat van Pintip.nl.

Leasen, betaalgemak voor de lange termijn

Via onze website bestelt u eenvoudig en snel online uw betaalautomaat voor een langere termijn. Vervolgens wordt uw betaalautomaat gebruiksklaar geleverd en kunt u direct het betaalgemak van de betaalautomaat van Pintip.nl ervaren. Uw transacties worden dagelijks uitbetaald!
Het bijkomend voordeel van de lease-betaalautomaten van Pintip.nl is de mogelijkheid om tijdens de leaseperiode te switchen van bank. U bent dus niet gebonden aan één bank, wij regelen immers de uitbetaling van de transacties!
Uiteraard wil het oog ook wat, daar is bij het ontwerp van de betaalautomaten ook aan gedacht. De nieuwste betaalautomaten van Pintip.nl zijn mooi vormgegeven en hebben een modern en prachtig kleurenscherm; een eyecatcher op uw toonbank of in uw stand!

De betaalautomaten zijn dan ook geschikt voor het gebruik in elke business, van de snackbar tot aan de schoonheidssalon.

Keuze aan betaalautomaten bij lease

Pintip.nl biedt u de keuze tussen een vaste of mobiele betaalautomaat. Onze mobiele pinautomaat, de Yoximo, is de eerste mobiele betaalautomaat die contactloze betalingen (NFC) accepteert! Als opvolger van de Xentissimo heeft de Yoximo, naast NFC, het kleurenscherm als verbeterpunt en is het unieke privacyschild behouden voor de betaalveiligheid van de consument. Daarnaast is de verwerkingssnelheid geoptimaliseerd en is de batterijduur verlengd. Met deze mobiele betaalautomaat kunt u altijd en overal pinnen en werkt het apparaat op GPRS en WIFI.

Kiest u ervoor om een vaste betaalautomaat te leasen, dan ontvangt u van ons de Yomani betaalautomaat. Met de Yomani betaalautomaat van Pintip.nl leaset u een vaste toonbankopstelling die werkt op GPRS of een vaste internetverbinding. Uiteraard is ook deze betaalautomaat geschikt voor contactloos betalen door de geïntegreerde NFC-chip. Om een persoonlijke touch te geven aan de betaalautomaat kunt u een gepersonaliseerde tekst tonen op de geprinte bon voor uw klanten.

De Yomani betaalautomaten zijn leverbaar in twee uitvoeringen; de Yomani SDLE heeft een enkele unit en de Yomani MU heeft een tweede en dus extra unit voor de caissière.

Leuk om te weten, IKEA maakt ook gebruik van deze Yomani betaalautomaten en is hiermee toonaangevend in de markt!

Bij Pintip.nl betaalt u een vast maandbedrag, exclusief de kosten van € 0,06 per transactie. Hierdoor heeft u niets te maken met een verplichte pinbundel en betaalt u niet voor de bankkoppeling. Tevens zijn de lease-betaalautomaten van Pintip.nl na één jaar maandelijks opzegbaar en staan wij zeven dagen per week voor u klaar!

Contactloos betalen behoort tot de mogelijkheden

Alle lease-betaalautomaten van Pintip.nl zijn uitgerust met een NFC-chip (Near Field Communication-chip) waardoor er met deze betaalautomaten contactloos kan worden betaald, via een veilig netwerk. Hierdoor biedt u uw klanten de modernste, snelste en makkelijkste mogelijkheid om te betalen. Contactloos betalen tot € 25,00 kan zelfs zonder het invoeren van de pincode, boven de € 25,00 moet de pincode worden ingevoerd op de betaalautomaat. Wanneer uw klant een aantal contactloze betalingen achter elkaar doet, zonder pincode en daarbij opgeteld de limiet van € 50,00 bereikt, dan moet deze klant alsnog zijn/haar pincode intoetsen.

Een betaalautomaat of pinpas welke geschikt is voor contactloos betalen kunt u herkennen aan onderstaande tekens.

teken contactloos betalen 2teken contactloos betalen

Iedere contactloze betaling wordt, net zoals bij een normale pinbetaling direct afgeschreven van de bankrekening van de consument. Hierdoor hoeft u uw pas niet op te laden zoals voorheen met de Chipknip.

Contactloos betalen tijdens evenementen

Contactloos betalen kan een groot voordeel zijn bij gelegenheden waar grote groepen mensen tegelijk een betaling willen/moeten verrichten. Contactloos betalen verloopt sneller en voorkomt lange wachttijden bij bijvoorbeeld festivals, dancefeesten, fairs, markten en andere evenementen.

Daarnaast heeft de bezoeker geen ‘gedoe’ met brief- of muntgeld en werkt de betaalautomaat zeker omzet verhogend.

Céline Timmerman

Céline Timmerman, marketingcommunicatie-expert bij Pintip.nl. Verzorgt de online zichtbaarheid van Pintip.nl door het schrijven van blogs en het up-to-date houden van de social media pagina’s.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedIn

Comments: 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *